Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
It's back
obrve2.gif

34443_133399610011824_100000253586295_322025_7000375_n.jpg

Ako moze da prasam,sto e fintata so saatot?

Pa tolku vredi song be realno ! Ali so ovie napunpani ceni treba da ni se dadat 15 milioni !

Браво за Ван Перси, супер голче со десна :olee:, ајде нека му се множат, па вака да продолжи и во Арсенал......

Сатот беееееееееееееееееееееееееее.....Нема посрекен човек од мене, со ова.....Заради тоа и го сакам Арсенал, заради тој Хајбери и заради тој саат.....

Јеееееееееееееееееееееееееееееееее

Ako moze da prasam,sto e fintata so saatot?

Значи да се пазите духот од Хајбери се враќа :pos:

Шала тоа е сатот од Хајбери и го монтираа на Емирати и најверојатно е завршена е работата

"Нема да ми биде проблем доколку се вратам во Барселона, бидејќи Барса е мојот дом. Луѓето таму секогаш фантастично ме третирале".

"Гвардиола од секогаш бил мојот идол, уште од мал. Јас играв на неговата позиција и тој ми беше пример".

Фабрегас има огромна почит и кон Арсен Венгер за кој смета дека е најзаслужен за неговиот развој.

"Тој ми значи се. Тој е личноста кој влеа доверба во мене. Без него не знам дали ќе бев професионален фудбалер денеска".

"Му должам многу и имам посебна љубов кон него" - изјави Фабрегас.

Arsenal are set to open negotiations with Hajduk Split in a bid to prize away 15-year-old Ivan Džoni, according to the players father. Vilson Džoni claims first-team coach Boro Primorac has been in touch and signalled the club’s imminent interest in signing the Croatian Under 17 captain

Пред нешто повеќе од месец клипчето е закачено,има делови шо ги немаше во претходните.
Ветувам дека со многу алкохол ке прославам кога ке биде број еден во Арсенал.
невозможни одбрани..:vozbud:

--- надополнето ---

Денес му е роденден на Насри.Епа друже ако читаш нека ти е среќен.:pos2:
23 ги начука,растат децата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom