Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Negde se spomnuvase Schwarzer kao trampa ! So srekja neka mu e na Senderos iskreno go sakav ovoj igrac.BOlje on nego Koscienly ali toa e jbg.Nikic ke igra na svetsko pominal na fitnesot !Aj pa neka sobere iskustvo malce poveke i neka brce nekoj gol ! Danska se krsti na nego !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Negde se spomnuvase Schwarzer kao trampa ! So srekja neka mu e na Senderos iskreno go sakav ovoj igrac.BOlje on nego Koscienly ali toa e jbg.Nikic ke igra na svetsko pominal na fitnesot !Aj pa neka sobere iskustvo malce poveke i neka brce nekoj gol ! Danska se krsti na nego !

Како може трампа кога Сендерос е слободен играч, а Шварцер има уште една година??

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Galas u grcki panatinaikos ke ide!

--- надополнето ---

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
неколку пати имам постирано - мојот најомилен играч на сите времиња уживајте

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Е друже, овој играч е според мене најдоброто крило во моето време, а и вашето....Неговата прецизност и перфекција во додавањата, крајната прецизност и елеганција во давањето голови, и имиџот кој го уживаше во Арсенал е она кое го направи наша легенда....Од денот кога си замина, не дојде вистинска замена за него...Секоја чест за Насри и Аршавин и Томче, но немаат ниту 1% покажано од она што Овој човек го даваше за нас.....Никогаш не се збораваат неговите голови против Ливерпул, Сандерленд, Саутемптон, Лидс, Челзи....

Единствено, ако треба да бирам кој да биде најдобар од таа генерација, без сомнение би го одбрал него....Човекот со Светска и Еропска Круна со триколорите, човекот со Премиер Лиги зад него, човекот со Француско првенство, човекот со освоени еден куп на купови во првенствата....Едноставно човекот со префинетост во и надвор од теренот, човекот кој според многумина беше „синџирот“ на таа генерација и мозокот на средината од теренот, човекот со огромен респект кон сите и пред се најдобриот тимски играч....

Тоа е тој, Роберт Пирес

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Абе ти улав си скрос. Сендерос е најбош играч во историјата на АРСЕНАЛ!!!!
Арно си замина ќе спијам раат отсега.

--- надополнето ---

Е друже, овој играч е според мене најдоброто крило во моето време, а и вашето....Неговата прецизност и перфекција во додавањата, крајната прецизност и елеганција во давањето голови, и имиџот кој го уживаше во Арсенал е она кое го направи наша легенда....Од денот кога си замина, не дојде вистинска замена за него...Секоја чест за Насри и Аршавин и Томче, но немаат ниту 1% покажано од она што Овој човек го даваше за нас.....Никогаш не се збораваат неговите голови против Ливерпул, Сандерленд, Саутемптон, Лидс, Челзи....

Единствено, ако треба да бирам кој да биде најдобар од таа генерација, без сомнение би го одбрал него....Човекот со Светска и Еропска Круна со триколорите, човекот со Премиер Лиги зад него, човекот со Француско првенство, човекот со освоени еден куп на купови во првенствата....Едноставно човекот со префинетост во и надвор од теренот, човекот кој според многумина беше „синџирот“ на таа генерација и мозокот на средината од теренот, човекот со огромен респект кон сите и пред се најдобриот тимски играч....

Тоа е тој, Роберт Пирес
RESPECT али one and only ТИЕРИ АНРИ!!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Тој е поќе од легенда, тој е Икона....Тиери Анри останува запишан со големи букви во историјата на Арсенал....Но и сите други имаат големи заслуги....

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
greetings to:
Ljungberg, Pires, Vieira, Campbell, Sieman, ..........

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Сите брате сите.....Никогаш нема да имаме такви играчи....

Слушај, пред 2-3 дена на мтв го даваат светското реприза финале 98 Франција Бразил, и сеа бла бла бла поминва то и иди доделувањето на пехари....И пред да се качат на скалите, гушнати Анри, Виеира, Пирес и Петит....Уффф...како ми се наполна срцето, бато мој....Исполнет вкрај и горд дека сите тие истовремено(со мала разлика за Петит) го носеа нашиот дрес.....Овие 4ца беа дел од сите натпревари на тоа светско....Бев горд....

Поздрав

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Може да се каже по тој меч и победата на делумно тимот на АРСЕНАЛ , јас го сасакав толку многу Арсенал...
Ама сепак Роберт е без договор , а ако го стори истото што го стори со Сол може да го доведе па нека им помогне на децата*за него* да се надоградат и усовршат ... а може и да влезе 2 3 меча за да покаже дека сеуште има фудбал во него!!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не знам зошто но имам некакво проклетко чувство дека токму некој од таа генрација ке биде нов менаџер на Арсенал, таму за 10 -15 години.......

Според она што го читам во изјави, интервјуа и биографии, токму овој, Роберт ми изгледа дека можно е да биде некогаш нов тренер....

Не знам зошто, не дека ми е омилен и се тоа, но имам нешто такво во себе шо ми кажва...И дури кога тој ке биди во таква положба, ке сфати, како е да во финале на ЛШ вадиш клучен играч....Тогаш кога тој излегуваше, не можев да го познаам оној нашиот Пирес...Беше полн со лутина, но тој е голем играч за да некогаш му рече нешто на Венгер....Едноставно, величина и џентелмен...Она да се случи во Реал и да излези Роналдо, ке летаат глави....Тоа е разликата мегу Роналдо и Пирес...Да се прави се за доброто на тимот...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Замиавме малце од трансферите но како и да е....Се потсекаме на добрите времиња....Се надевам дека не сметам со овие постови

Поздрав

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Може да се каже по тој меч и победата на делумно тимот на АРСЕНАЛ , јас го сасакав толку многу Арсенал...
Ама сепак Роберт е без договор , а ако го стори истото што го стори со Сол може да го доведе па нека им помогне на децата*за него* да се надоградат и усовршат ... а може и да влезе 2 3 меча за да покаже дека сеуште има фудбал во него!!!
Дете гледам дека имаш 16 години сега..како ти на 4 години успеа да го засакаш Арсенал?:)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не знам зошто но имам некакво проклетко чувство дека токму некој од таа генрација ке биде нов менаџер на Арсенал, таму за 10 -15 години.......

Според она што го читам во изјави, интервјуа и биографии, токму овој, Роберт ми изгледа дека можно е да биде некогаш нов тренер....

Не знам зошто, не дека ми е омилен и се тоа, но имам нешто такво во себе шо ми кажва...И дури кога тој ке биди во таква положба, ке сфати, како е да во финале на ЛШ вадиш клучен играч....Тогаш кога тој излегуваше, не можев да го познаам оној нашиот Пирес...Беше полн со лутина, но тој е голем играч за да некогаш му рече нешто на Венгер....Едноставно, величина и џентелмен...Она да се случи во Реал и да излези Роналдо, ке летаат глави....Тоа е разликата мегу Роналдо и Пирес...Да се прави се за доброто на тимот...

Само Тони Адамс да не биде, друг кој сака нека биде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom