Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Најверојатно Цеск ќе потпише за Барса наредните 48 часа... Според мене за вас најдобро решение е Гурков.

Ајде прати ми линк од тоа, а јас ќе ти пратам линк дека нема да потпише. Видов што напиша ти во твој фан клуб, ама не сакав да ви се мешам.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Најверојатно Цеск ќе потпише за Барса наредните 48 часа... Според мене за вас најдобро решение е Гурков.
Венгер ти рече да ни пренесеш?:))
Па јави му се и кажи му да го зема Гуркуф,кога веќе имаш контакт со него,направи ни услуга :tv:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Немојте да ме разберете погрешно, пишав јас и во нашиот фан клуб. По каталонските страни се шпекулира дека барањето на Арсенал е 60 милиони. Јас лично не сакам толку пари да се фрлат за Цеск оваа година, иако можеби вреди и повеќе. Лапорта има уште некој ден од мандатот и за тоа мислам дека ќе го доведе по секоја цена...

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Немојте да ме разберете погрешно, пишав јас и во нашиот фан клуб. По каталонските страни се шпекулира дека барањето на Арсенал е 60 милиони. Јас лично не сакам толку пари да се фрлат за Цеск оваа година, иако можеби вреди и повеќе. Лапорта има уште некој ден од мандатот и за тоа мислам дека ќе го доведе по секоја цена...
Кажи така,а не најверојатно ќе го донесе во наредните 48 часа.Друго е твое мислење,друго е реалност

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Биди во тек :)

http://www.teamtalk.com/arsenal/6195745/Barca-chief-denies-Fabregas-reports

Се работи за човек од вашата управа, треба да знаеш што изјавува ;)

А и тешко дека Лапорта ќе успее да ви го донесе Цеск:
http://www.sport.co.uk/news/Football/39208/EXCLUSIVE_Rosell_deal_secures_Fabregas_at_Arsenal_for_one_more_year_.aspx

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Немој да се залаже и на ова Доменех, Гуркуф е три класи бољи од Диаби.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
mal megjucekor od Waka ♥ Waka . . . FABREGAS VO CETVRTOK STANUVA I OFICIJALEN BLAUGRANIST ♥ :))) . . . poslednite vesti na relacija London-Barna . . . a ako ne se potpise do cetvrtok, zasekogas kje ostane samo zelba!!!. . . ARSENAL SE SLOZIL, SE DOGOVORAAT DETALITE I ZA RAZMENA + PARI

овоа е написано од филе е сеа колку е точно јас нез, али ако си отиде цеск мислам дека одма треба да се зима гуркуф

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Во фанклуб Барселона, веќе го слават неговиот потпис.....Да не пропуштаат нешто ? хаххахахахахахахаха

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Ако го земете Туре како дел од трансверот ќе ви биде супер. Многу ми е тешко што ќе замине еден од најдобриоте деструктивци во светот од Барса ама тоа е. Верувајте.... Вие ќе излезете со поголем ќар од целата ситуација. Цеск= Туре+Гурков.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ако го земете Туре како дел од трансверот ќе ви биде супер. Многу ми е тешко што ќе замине еден од најдобриоте деструктивци во светот од Барса ама тоа е. Верувајте.... Вие ќе излезете со поголем ќар од целата ситуација. Цеск= Туре+Гурков.
А уствари нешто како да не тешиш или некаква утеха ни даваш демек ќе имаме профит. Потековте муда више со ова игла ми треба некоја..... Не сакам да ви пишам кај вас да не се попалите, али се понашате како барса да го измисли фудбалот па тоа што мислите вие тоа е правилното. Сакате да го земете а не сакате да платите, уште беспаре да ви го дадат. Ја незнам што мислите дека Венгер туку така ќе го даде (доколку го даде), поради изјави на економи бивши соиграчи, чистачки и сл дека цеск треба да игра за барса и дека доколку тој рекол тоа треба да се почитува.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
А уствари нешто како да не тешиш или некаква утеха ни даваш демек ќе имаме профит. Потековте муда више со ова игла ми треба некоја..... Не сакам да ви пишам кај вас да не се попалите, али се понашате како барса да го измисли фудбалот па тоа што мислите вие тоа е правилното. Сакате да го земете а не сакате да платите, уште беспаре да ви го дадат. Ја незнам што мислите дека Венгер туку така ќе го даде (доколку го даде), поради изјави на економи бивши соиграчи, чистачки и сл дека цеск треба да игра за барса и дека доколку тој рекол тоа треба да се почитува.
Не... Јас дадов само мое мислење околу ситуацијата.Ако дојде Цеск во Барса, вие многу веројатно ќе го доведете Гурков. Млад играч со огромни квалитети и предиспозиции. Ние ќе го загубиме најдобриот деструктивец и ќе треба Бускетс дрвото да игра на таа позиција. Кажав неколкупати јас лично не сум за трансвер на Фабре оваа година во Барса.

П.С И да ви кажам дека Арсенал најмногу го почитувам како клуб после Барса. Најверојатно поради играта која е многу слична до нашата, но и политиката на клубот.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не верувам дека ќе замине Цеск, али и да замине за некоја сума од 40 милиони + Туре тогаш ќе бидам задоволен. Со тие 40 милиони може да се земе Гуркуф и да се прероди во Арсенал.

--- надополнето ---

Не само што не верувам, туку сум и 90 посто сигурен. Ова се произлезе од агентот на Јаја Туре кој изгледа му пропадна трансферот во Сити(трансфер поради пари се разбира), па сега пушта водичка за Арсенал како што праеше и пред 1 месец пред да се појави интересот на Сити. Прочитајте ги линковите што ги оставив минатата страна од сабајлево се тие дека тој директор или што се паѓа во Барселона изјави дека Арсенал убаво поштено одбиле и дале до знаење дека не е за продавање, а на другиот линк пишува дека Арсенал не би се договарале со Лапорта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom