Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Joe Cole ke potpise za ARSENAL posle svetsko ! Ako si otide Cesc ke dojde Gourcuff sigurno !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Joe Cole ke potpise za ARSENAL posle svetsko ! Ako si otide Cesc ke dojde Gourcuff sigurno !
Абе бато јас го сакам Гуркуф да дојде ама за замена , а за да го замени Цеск не е достоен тоа никако не би го посакал!
Кога би бил условот таков , тогаш фала ама не ни е потребен Гуркуф.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Gourcuff za zamena ti lud li si be. poprvo pred nasri ke go staam nego na klupa da sedi igraciste ! so mislis ti ova joe cole e ke doe na free agent pa aj ima sansi za na klupa da go cuva ama da mu dae 22 milioni i na klupa nezzz so da kazam

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Аххх еден тон шпекулации.....Не знам шо да вервам и не знам шо да читам....Се мрднав.....

Кажете некои сигурни извори, шо не ги знам....Вака само се збудалувам....

Поздрав

Не се замарај, што е наше ќе си дојде само. Ниту на една шпекулација не верувам, додека не видам официјално :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Аххх еден тон шпекулации.....Не знам шо да вервам и не знам шо да читам....Се мрднав.....

Кажете некои сигурни извори, шо не ги знам....Вака само се збудалувам....

Поздрав

Ако неќеш да се замараш со шпекулации, читај само BBC тие се најверодостојни што можат да постојат :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
http://www.arsenal.com/news/transfer-links/transfer-linked-joe-cole-laurent-koscielny
По се изгледа вистина Џо Кол доаѓа кај нас :)

Хмм ова вторпат ги даваат на таа секција. Незнам зошто го направиле тоа така, али досега сите што ги дадоа таму не дојдоа во Арсенал. Шамак не го објавија таму, а дојде.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Хмм ова вторпат ги даваат на таа секција. Незнам зошто го направиле тоа така, али досега сите што ги дадоа таму не дојдоа во Арсенал. Шамак не го објавија таму, а дојде.
za Chamakh se znaese a za dzoc uste ne

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Додека не видам потврда,не верувам за Џо Кол

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Do vcera vikavte deka treba samo na oficijalnata da se veruva sea ni toa ne vi e verodostojno !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Do vcera vikavte deka treba samo na oficijalnata da se veruva sea ni toa ne vi e verodostojno !
Ајде бе прати линк каде што пишува на официјалната дека е земен барем еден од тие двајца.

--- надополнето ---

za Chamakh se znaese a za dzoc uste ne

Како тоа се знаеше...каде беше официјално кажано дека Шамак е играч на Арсенал? На страната на Арсенал официјално излезе на 21 мај, а од 10 мај почнаа со Transfer Linked секцијата.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Бато,тебе се нешто ти смета.Ако мислам дека е така ,ќе верувам,ако не нема да верувам.Мое право
Сеуште мислам дека сме далеку од трансфер на Кол,мое мислење,не мора да се сложиш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom