- Член од
- 6 септември 2009
- Мислења
- 65
- Поени од реакции
- 2
тачноЕ сеа јбг, тоа ти е. Правила=закони. Поарно јас да ти кажам, отколку да го јадеш од админите. :smir:
тачноЕ сеа јбг, тоа ти е. Правила=закони. Поарно јас да ти кажам, отколку да го јадеш од админите. :smir:
иначе арен? ко ни тргна више муабетот.тачно
ххехе топ ... иначе времево у ск заникаде ... треба да идам у центар по лична карта и нешо да купиме со девојката ... а и треба да играм после фудбал на отворено уствари тренинг за факултет зашо утре играме полуфинале со филозофски ... али тешко дека ке иаме тренинг :Sиначе арен? ко ни тргна више муабетот.
па затоа нема да користиш paypal ке користиш alertpay, со paypal неам некое искуство само имам направено account и префрлено пари.Пишам ПајПал на гугл и ова ми испаѓа
PayPal - Wikipedia, the free encyclopedia
PayPal is an ass-load of criminals. They fucked our account. They'll fuck yours. PayPal is an e-commerce business allowing payments and money transfers to ...
на првиот ранк за 1 песна ќе добиеш 2$ ако е симната 1000 пати, а ранкот се крева лесно ако си активен т.е. имаш барем 100-200 симнувања двевно, тогаш за најмногу 1 недела ќе се качеш на бронзе
ете на првата слика што ја оставув погоре пишува дека ми имат исплатено 81$ и исплаќаат секој понеделник доколку имаш над 15$ без да бараш кешаут или слично, значи утре треба да ми стигнат уште околу 25$ (толку ми е заработката од понеделник до сега)
на PayPal ти ги праќаат паритеА на каква сметка ти ги пракаат парите??
od gaga za 10 dena nema sansi da napraish 10$ osven ako ne si nasol odma 20-30 referali taka da!!!za 2 nedeli mu stignaa na vrata 10 $ a za kolku vreme gi naprai ... pa od prilika 10 dena ... ali toa e samo pocetok posle pobrzo se praat pari probaj nema nishto da izgubish osven vreme
вака сеа ... премиум за 1 месец е 9 долари и тие пари ги вадиш од прилика за 15 дена кога си премиум само од твои кликања (не ги рачунам рефералите) има по 15 ада на ден ама јас вчера кликнав 39 ада ( можеш да начекаш многу адови преку цел ден што ги додаваат ) а за премиум има дупло 30 ада и + шо мозеш да начекаш значи накај 50-60+ , за исплата се чека 5 работни дена , еден реферал е 0.6 дилари и секој ад ти дава по 0.01 долар ... јас на пример за 2 дена купив 1 реферал кој сега ми клика ... инаце во моментов ми е трет ден како сум на гага ... до сега немам добиено пари но има добиено еден мој другар кој ми ја даде страната ... има извадено 10 долари преку alertpay ... ти стига чек у сандаче и идеш у банка и ти го уновчуваатБојан дај објасни што пари е за премиум мембер да станеш, по колку адс на ден имаат,инстант исплата или па се чека.., што пари се рефералите и најважното колку пари ти имаат дадено и за колкав временски период =]
пробај ... 0.01 секој ад јас кликнав 39 вчера ако сакаш можам и да ти покажам и одма купуваш реферали кој кликаат и он си има и директни реферали ... јас само купени ... неможам толку да се напињамod gaga za 10 dena nema sansi da napraish 10$ osven ako ne si nasol odma 20-30 referali taka da!!!
нема сопствен систем за побарување, линковите ги поставуваш по варез форуми (можеш да станеш уплоадер на некој добар форум кој има 4 или 5* на катз.цд,)а планирам и ова хотфиле да го почнам али ке треба малце да се запотам ... него Д-њаде да те прашам ... ти значи аплоудираш свашта и некој ти ги симиња и зимаш долари ... дали страната си има сопстен search за да ги пребарува аплоудираните работи или ти го ставаш линкот од аплоудираниот фајл некаде на некоја страна или каде и да било и од таму го кликаат и симињаат ... уствари дали твојата работа е само да аплоудираш и чао пријатно или треба да се потиш и да го рекламираш линкот ???
со виза електрон од тутунска банкакако ги земаш тие пари после од пејпал d-wade ?
ставаш картица на paypal акаунт и ти стигаат на картица кредитна/дебитна каква сакашкако ги земаш тие пари после од пејпал d-wade ?
во My Stats можеш да видеш колку пати е симнат фајлотНа hotfile, откако ќе уплоадираш некој фајл, треба нешто да се прави со него или то е то? И каде може да видам колку пати е даунлодиран некој фајл?