Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Па затоа и реков да не има некој надежи,случајно па после пак да се разочара....СИте нормално дека ние ги имаме, си викаме дека овие ке кикснат, ке изгубат на сите натпревари, но реалноста е сосема друга, сурова...каде уште една сезона ни замина во заборав....

Шкафчињата на Емирати се сеуште празни, и тоа е она кое не боли, сите нас...Но имам надеж и верба во овој состав и се разбира во Венгер...

п.с Немаме ни шанси за 2-ро место...Сигурен сум дека Јунајтед нема да изгуби, а за Челзи не знам....Да не изгуби Јунајтед случајно кај Стив Брус, ученик на Фергусон ? Нема теорија....

Aха и да...гледам некои споредби со Јаскелаинен и Шварцер? Се сложувам дека заедно со Ван Дер Сар и Гивен ова се најдобрите голмани во Англија, но не би сакал да дојде Шварцер...Едно е стар и ке треба пак да бараме замена, и друго оваа сезона брани очајно лошо....Додека ги гледам прегледите се чудам како можи Марк да не брани очигледни ситуации, но едно е сигурно, подобар е од нашиот....Јаскелаинен е класа голман, и не се секавам дека има некоја грешка, за која ми останало во меморија...

Но според мене, реално од добрите голмани сакам да дојди Лорис или Фреј, а ако веке замислуваме желби го сакам Буфон, од пред 2 сезони:baeh:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
На Венгер му преостанува само да експериментира со составот и со формацијата како и да ги осигура играчите кои немаат потпишано за наредната сезона во спротивно да најде замени.Титула? Емирејтс кап :kesa:
И да сеуште мислам дека 4-4-2 е боља формација за Арсенал.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: да да заборајв:pos2::pos2::pos2:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Шамак постигна пак гол.Каков играч само ке земаме беспари.:vozbud:
Едуардо за 8 мил. во Лион.Мерида се враќа во Шпанија(А.Мадрид)/шпекулации.

Денес е можно да стартува РвП.
Јас би сакал да го видам овој состав:
Вито
Ебуе-Сања-Кембел-Гаел
---------Исмонд-------------
------Насри---Росицки
Бентнер/Тео--РвП--Едуардо.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Нолан?Ај не збори глупости.
Харт,просечен.
Ди Мариа,колку играчи во средниот ред имаме,знаеш?

Летово,освен голман и еден/двајца дефанзивци(зависи од тоа дали Галас ке го продолжи договорот),не очекувам други засилувања.
И се разбира,Шамак...=)
И се надевам дека никој нема да си замине.
Уште малце остана од долгот за стадионот,после тоа ке можеме и поголеми плати да даваме.Полека,но сигурно одиме кон врвот=)

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1266869/Chelseas-150m-wage-bought-success-Arsene-Wenger-says-Blues-spending-control.html?ITO=1490

Sto se zamara so drugite me interesira. Neka glea da donese nesto a ne da zbori za drugite kako davale mnogu pari. I taka nema korist od toa. i za real i siti zborese sea za celzi.neka si tera rabota.

http://redlondon.wordpress.com/2010/04/17/chamakh-deal-to-be-announced-after-seasons-closure/
vaka moze.so ova treba da se zamara
Се согласувам со тебе :smir: Венгер нека не критикува за другите дали Челзи троши пари оти оваа сезона не растурија...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Нолан е просечно добар играч кој за 5 милиони не е нешто голема сума но 101% сум сигурен дека нема да доаѓа поради тоа што не ни е потребен , ама Харт е еден од подобрите голманчиња ... иако мене нај кеиф од можните голмански трансвери би ми било да дојде Craig Gordon.
А ова за 60те милиони што ќе ги трошел Венгер само едно - ХА-ХА! Можда и ќе ги.:helou:

M

mercenary

Гостин
Arsenal team in full: Fabianski, Sagna, Campbell, Silvestre, Clichy, Diaby, Rosicky, Eastmond, Nasri, Walcott, Bendtner

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па затоа и реков да не има некој надежи,случајно па после пак да се разочара....СИте нормално дека ние ги имаме, си викаме дека овие ке кикснат, ке изгубат на сите натпревари, но реалноста е сосема друга, сурова...каде уште една сезона ни замина во заборав....

Шкафчињата на Емирати се сеуште празни, и тоа е она кое не боли, сите нас...Но имам надеж и верба во овој состав и се разбира во Венгер...

п.с Немаме ни шанси за 2-ро место...Сигурен сум дека Јунајтед нема да изгуби, а за Челзи не знам....Да не изгуби Јунајтед случајно кај Стив Брус, ученик на Фергусон ? Нема теорија....

Aха и да...гледам некои споредби со Јаскелаинен и Шварцер? Се сложувам дека заедно со Ван Дер Сар и Гивен ова се најдобрите голмани во Англија, но не би сакал да дојде Шварцер...Едно е стар и ке треба пак да бараме замена, и друго оваа сезона брани очајно лошо....Додека ги гледам прегледите се чудам како можи Марк да не брани очигледни ситуации, но едно е сигурно, подобар е од нашиот....Јаскелаинен е класа голман, и не се секавам дека има некоја грешка, за која ми останало во меморија...

Но според мене, реално од добрите голмани сакам да дојди Лорис или Фреј, а ако веке замислуваме желби го сакам Буфон, од пред 2 сезони:baeh:
И Шварцер и Фреј и Јаскеланиен се стари, ама тоа е тоа што ни треба. Ни треба искуство на голманската позиција, а за во иднина го имаме Шчезни :)

Нолан?Ај не збори глупости.
Харт,просечен.
Ди Мариа,колку играчи во средниот ред имаме,знаеш?

Летово,освен голман и еден/двајца дефанзивци(зависи од тоа дали Галас ке го продолжи договорот),не очекувам други засилувања.
И се разбира,Шамак...=)
И се надевам дека никој нема да си замине.
Уште малце остана од долгот за стадионот,после тоа ке можеме и поголеми плати да даваме.Полека,но сигурно одиме кон врвот=)

Харт, ѕвероња :) Нема да ме изненади ако брани прва постава за Англија на светското.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Нолан е зверски играч! Дај боже да го земе за 5 миљона.

А за напаѓач дека нема да земе сем Чамак, нема да земе :)

ТООООООООО СИЛВЕСТРЕЕЕЕЕЕЕЕ СТАР МАЈСТОР!!! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom