Затоа што влезе РвП и одма се осети како е да се игра со 2 шпица во нападотЧудно,почнавме да играме дури во 80 минута.
Жал ми е само шо не ги попречивме Тотенхем во походот за 4то место,бидејќи Челзи не кикснува 2 пати до крајот на сезоната.
За играчите,сите изиграа под просек,освен Сол(ѕверотина,секоја чест) и РвП,кој немаше среќа да даде гол,подиве овој Гомез,го изигра натпреварот на својот живот.
Останува до крајот,да се пробат некои нови тактики,да се експериментира за следната сезона.
Брат пак почна...Треба да разбериш дека за некои напаѓачи од типот на Бенднер треба топката да му ја доставиш у 16 мерец за да дадат гол,Адебајор беше таков играч и се изнадава голови. Иначе истарча бенден на контра али росицки беше премногу зафатен да падни мислејќи црвен ке добие другиов и не му ја подаде...Almunia go mrzam uste od finaleto so barca,silvestre duduk,na messi mu asistirase minatiot pat sea so bale se dogovri.Van Persi odlicno,Bendtner trup iako dade gol toa i ja ke go dadev,samo taka znae on,neznae ni na kontra da istrca da se otvori ni nisto,diabi saka sam da igra ne podava,sol odlicen isto i nasri,clichy under rated go driblaat neznae da dodade i da nafrli,samo so brzinata da ja presece i sprint i na kraj ke se usere.
Перси влезе некаде 66/7 минута.Затоа што влезе РвП и одма се осети како е да се игра со 2 шпица во нападот
Да Гомнез ги извади ... РвП одлично изигра имаше 3-4 добри шанси кои што гомнез некако ги фатиПерси влезе некаде 66/7 минута.
Едноставно,Насри и Росицки паднаа во второ полувреме,Диаби цел натпревар беше тиња,истиот ко лани,ја тупеше топката 3 минути во него и ке ја загуби на крај....го фати заморот и него изгледа.
Од 80 натаму се играше на долги топки,се прескокнуваше средината,и затоа имавме доста шанси,ама Гомез ги спаси кокошките све да им ебам.
Ебуе беше,ама Силвестре,оддалечен на 5 метра од Бејл.А за вториот гол Сања се успа пошто обично у 10 одел на спиење ...
Sagna bese ne ebue, a toa za silvestre tell me something newЕбуе беше,ама Силвестре,оддалечен на 5 метра од Бејл.
Ебуе до Дефо беше и као го "Чуваше".А Силвестре алал нека му затоа што сите натпревари што ги играше за арсенал се изгубивме.Ебуе беше,ама Силвестре,оддалечен на 5 метра од Бејл.