- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.856
- Поени од реакции
- 510
Одбраната до крајот - катастрофа :kesa::kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pred runi nema sansi,ama ne e gotova sezonata ima uste da se igra ,man u ke osvoi ,znam jas inaku ne mrazam nitu eden klub site gi pocituvam sepak se futbalskiне ми се веруе дека дојди воа да го пишам... прво честитки до Челзи за титулата:smir: сакам да му честитам на момците за одличната сезона, покрај толку несреќа... сакам да ви уочам на сите дека ваа сезона беше огромен напредок и увертира на следната (шампионска) :smir: сепак ми остана желба да завршиме втори, пред Руни
Ccccc majsotre zver si! 4 boda i 4 kola do kraj mislis celzi ke kiksne 3 meca a? zver si nema so !pred runi nema sansi,ama ne e gotova sezonata ima uste da se igra ,man u ke osvoi ,znam jas inaku ne mrazam nitu eden klub site gi pocituvam sepak se futbalski
Abe Dzafer a Song, a Vermalen so se povredi i toa smetaj goCcccc majsotre zver si! 4 boda i 4 kola do kraj mislis celzi ke kiksne 3 meca a? zver si nema so !
Abe The Gunners ili neznam koj mi boldirase za Bendtner da ne go kritikuvam takov igrac bil,da ne sum pocnuval pak,a gleam pola fan klub zbori protiv nego i go pcue a nikoj nisto ne se buni.I da ne se vadime za povredi.i oni imaa Niko,COrluka,Lennon i Palacios 4 prvotimci,nie ARsa,Galas i Fabregas prvotimci
Ехх,една шпекулација и право ке го зимате.У каква форма игра Едуардо,слушам ќе сме го земале за наредна сезона![]()
Влезе 68 минута.Утакмицата воопшто не ја ни гледав, резултатот неќам ни да го коментирам. Реално, на 2то место оваа година, гледам како премија.
Ме интересира само, дали Перси воопшто влезе и како одигра ?
Ccccc majsotre zver si! 4 boda i 4 kola do kraj mislis celzi ke kiksne 3 meca a? zver si nema so !
Abe The Gunners ili neznam koj mi boldirase za Bendtner da ne go kritikuvam takov igrac bil,da ne sum pocnuval pak,a gleam pola fan klub zbori protiv nego i go pcue a nikoj nisto ne se buni.I da ne se vadime za povredi.i oni imaa Niko,COrluka,Lennon i Palacios 4 prvotimci,nie ARsa,Galas i Fabregas prvotimci