Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Вермален го чуваше меси и во тие моменти кога го чуваше изигра одлично...само не требаше да го брка на меси до центар а назад да го остави бушавион кој дефинитивно е спор на спринтои и респондинг има доцнење од 3 секунди...ако не и повеќе додека види кај оди топката кој ја брка и да тргне

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
We are on our way... We are going to Madrid... How we get there we don't know... How we get there we don't care... All I know is we are on our way...

Поздрав момци! И да се надеваме дека натпреварот во Барселона ќе биде наш. :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ке беше совршен Алмуниа да не излезеше при првиот гол на Ибра.:kesa:
Сеа неможеше све да фати,совршен беше ги умре прво полувреме тој со пилата пукна да не даеше гол..:)

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Значи за алмунија јадете гомна од навика...Он да не беше приказната кје беше завршена уште во првото полувреме...најголемиот виновиник за двата гола е венгер...наместо да го пушти кембел он го пушти денилсон а ибрахимович двапати му избега на сонг, така да...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Добро е што Алмунија беше расположен денеска иначе до 30 мин 0-5 комотно можеше да биде.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
А зошто да стои у празно?Лошо беше позициониран у секој случај.:smir:
Сеа бидејќи ти е омилен..да бидеме реални.:pipi:
Abe vidigi ti povtorno golovite pa zbori ne sea vaka na pamet da zboris,a za toa so mi e omilen nema veze ja bas i go kritikuvam poso nedovolno komunicirase so song on mislese deka e gala pa ke sam ke go fati

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Браво момци!!!
Нажалост не успеавме во последните мигови и пресврт да направиме но од 0-2 сепак 2-2 е добар резултат :vozbud:
U Better Believe It !!! We`ve done it again :pipi:
Со МНОГУ голема среќа мора да изиграме добар меч во Барса и да ги фатиме на послаба одбрана :smir:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Сега што кажа кембел ке го чувал на ибрахим ругова....седи мирен со ваква игра најмалце уште 10 ке примевме,кембел е добар кога противникот игра со нафрлување или на мал простор од шеснаесетник а за сечење контри једино вермален и чат пат дечкото што се повреди прво .

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Значи за алмунија јадете гомна од навика...Он да не беше приказната кје беше завршена уште во првото полувреме...најголемиот виновиник за двата гола е венгер...наместо да го пушти кембел он го пушти денилсон а ибрахимович двапати му избега на сонг, така да...
Tocno taka i ja isto mislam

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Сега што кажа кембел ке го чувал на ибрахим ругова....седи мирен со ваква игра најмалце уште 10 ке примевме,кембел е добар кога противникот игра со нафрлување или на мал простор од шеснаесетник а за сечење контри једино вермален и чат пат дечкото што се повреди прво .
Ох бреее...Барем ќе одиграше едно 10 пати подобро од сонг во одбрана.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Иначе за формацијата како не ебна пеп кога не го стави меси да игра на крилната позиција туку по повлечен зад златан босанецот...Сега единствена цел на венгер му е да најде решение на средниот ред кој ке се протистави на овај на барса...диаби во важни натпревари увјек камен и со манчестер и со челзи и сега со барса ...Искрено се виде разликата во барса што тие на 2-2 во 90+ мин можеа да направат шанса тие застанаа да чуваат време а арсенал и да води и да губи секогаш оди на уште еден гол ...that is why i love this club :smir:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Ох бреее...Барем ќе одиграше едно 10 пати подобро од сонг во одбрана.
Биди реален брат и јас така мислев за време на натпреварот и можеби е беше подобра опција во стартни 11 да е но за 2 та гола на кривица на сонг единствено само вермален да беше на негово место можеш подобро да изреагира...

иначе насри изигра солидно,волкот супер и за другите немам некоја замерка уште на диаби и ебуе да не им се сечеа нозете ке беше топ

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.757
Поени од реакции
5.032
Алмунија на почетокот :cuc:

Премногу се шеташе овој Дани Алвес , зар го чуваше некој него ... ?

Го примети некој Клиши - освен јас , дечкото се изнатрча и обично од него почнуваа акциите.

Влегувањето на Волкот беше вистински потег и надежта е во него за реваншот.

Аххххх како не им ја збрца Бендтнер со глава , ептен мерак ќе ми напраеше =))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom