Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
Да бидам искрен не надиграја прво полувреме тука кривицита ја барам во погрешните недоопоравени 11 ...сега ми преостанува да видам кој се на инџури лист..
да во првото,ама во второто:helou::cug:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Браво за Арсенал,,,да ја имаа истата храброст во прво полувреме и почетокот на второ не верувам дека ке завршеше 2-2 ,,,ако демонстрираат иста игра на вториот натпревар ке биде доста интересно.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Иако бевме надиграни/Алмуниа го имавме ѕверот и прво полувреме...крив за првиот гол/таков си е он..=)
Инаку,најслаба утакмица на Вермален и Диаби,по незнам колку време/стварно беа запеза.Денилсон изигра одлично.Тео перфектно.
Лоши вести/Цеск,Аршавин,Галас..сите на листата на повредени..:tapp:
Добро е шо се вративме од 0-2/па имаме некои шанси на НоуКамп.:vozbud:
Za Vermalen ne bi rekol on si izigra na nivo ne nesto sepicalno ali ne i loso average a za golovite i toa dvata ke vidis deka mu bega na song ne na vermalen a osobeno na vtoriot koa Verm mu pokazuva na Song da go fati Ibra!!!!

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
zatoa go sakam na svetot!!! edna ljubov ARSENAL FC! hrabro, maski... ke gledame golemi analizi kako koj zosto...! poloso igra od deneska ne moze da imame, poloso prvo poluvreme ne moze da ima od voa deneska. Ako primi glup gol almunia, site cestitki za nego, zatoa so on ne odrza u zivot koa mozese da bide vike 0 - 4. Bea podobri celo vreme, se dodeka ne vlezi Teo:vozbud: go ocekuam prva na nou camp... optimist sum za progres u polufinale. pozz ganeri kaj i da ste:smir:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
алмуниа как октопод беше

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Па со оглед на тоа дека мораше да направи 2 принудни замени, Фабрегас на крај што се повреди, добро изигравме... :bilokojzbor:
Нели недела дена нема да пишуваш на форум бе!? хехехе
Се заебавам.

Дечки, да не си правиме многу бајрам на мозокот, ептен тенки шанси има Арсенал во реваншот, плус тројца се повредија а имаме премиер титула за бркање. Како и да беше резултатот, Арсенал се двојни губитници. Не требаше уште толку да се исповредат, уште малце па од женскиот тим ќе мора да позајмуваат играчи.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.094
Прво полувреме во еден момент поседот беше 20%-80% и шутови 1(0)-12(6)...и алмунија повторно ни ја кажа финтата за топло ладно...можеби ако примевме гол уште прво полувреме ке имавме повеќе време за пресврт.Сега на камп ноу и ние одиме без цеск кој без разлика дали ке е повреден или не нема да може да игра но од друга страна нема да им играат пујол и пике иако ке е тешко да се стигне до голот ради нивниот среден ред маме му ебам како флешови беа,во напад сите после одма во одбрана сите...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Za Vermalen ne bi rekol on si izigra na nivo ne nesto sepicalno ali ne i loso average a za golovite i toa dvata ke vidis deka mu bega na song ne na vermalen a osobeno na vtoriot koa Verm mu pokazuva na Song da go fati Ibra!!!!
Па требаше да го чува и тој на Ибра/а не да го остава 1 на 1 со Сонг/стоеше во празно при двата гола.:toe:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Од 0-2, до 2-2. Браво бе. Јас го гледав само прво полувреме, уствари до вториот гол на Ибрахимовиќ, и таму го немаше Арсенал. Сега гледам сте израмниле, се надевам ќе ги поминете. И мене ме изнервира коментаторот што ве отпиша пред време, најмногу мразам кога се прават така паметни.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Прво полувреме во еден момент поседот беше 20%-80% и шутови 1(0)-12(6)...и алмунија повторно ни ја кажа финтата за топло ладно...можеби ако примевме гол уште прво полувреме ке имавме повеќе време за пресврт.Сега на камп ноу и ние одиме без цеск кој без разлика дали ке е повреден или не нема да може да игра но од друга страна нема да им играат пујол и пике иако ке е тешко да се стигне до голот ради нивниот среден ред маме му ебам како флешови беа,во напад сите после одма во одбрана сите...
Се блинкираа/ке немат мана за на НоуКамп.:pos2:

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Нели недела дена нема да пишуваш на форум бе!? хехехе
Се заебавам.

Дечки, да не си правиме многу бајрам на мозокот, ептен тенки шанси има Арсенал во реваншот, плус тројца се повредија а имаме премиер титула за бркање. Како и да беше резултатот, Арсенал се двојни губитници. Не требаше уште толку да се исповредат, уште малце па од женскиот тим ќе мора да позајмуваат играчи.
Тоа беше нервозата! хахаха :wink::smir:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
На Алмуниа споменик на сред Лондон,и сите играчи нозе да ,му бацват...Па партија на кариерата даде.Ако играте како во 2 ро полувреме,после головите од Ибра,имате шанси,ама ако играте како во првиот дел:kesa:
п.с.Баш сакам да одите вие во полуфинале ,зќш кога го даде вториот гол Ибра,коментаторот(ќе го цитирам)рече"И готов е овај двомеч,не знам што треба да бара Арсенал на НОу камп,едноставно,Арсенал е елиминиран":smir:

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Па требаше да го чува и тој на Ибра/а не да го остава 1 на 1 со Сонг/стоеше во празно при двата гола.:toe:
Bas ubavo analiziraj gi golovote sea koa ke gi staat na net pa vidi sto ti vikam a plus nem saa tuk da se karame emi i ja imam zicka od radovis ja nie koomsii sme:smir: a ustvari zaso bi cuvale dvajcata eden igrac ziti se ?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
На Алмуниа споменик на сред Лондон,и сите играчи нозе да ,му бацват...Па партија на кариерата даде.Ако играте како во 2 ро полувреме,после головите од Ибра,имате шанси,ама ако играте како во првиот дел:kesa:
п.с.Баш сакам да одите вие во полуфинале ,зќш кога го даде вториот гол Ибра,коментаторот(ќе го цитирам)рече"И готов е овај двомеч,не знам што треба да бара Арсенал на НОу камп,едноставно,Арсенал е елиминиран":smir:
Ке беше совршен Алмуниа да не излезеше при првиот гол на Ибра.:kesa:

Bas ubavo analiziraj gi golovote sea koa ke gi staat na net pa vidi sto ti vikam a plus nem saa tuk da se karame emi i ja imam zicka od radovis ja nie koomsii sme:smir: a ustvari zaso bi cuvale dvajcata eden igrac ziti se ?
А зошто да стои у празно?Лошо беше позициониран у секој случај.:smir:
Сеа бидејќи ти е омилен..да бидеме реални.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom