Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Според мое мислење Реми е добар играч и може да успее во Арсенал ... но сепак не ни е потребен сега анонимец туку Чамак!!! А ако му се дава некој кеш и некој подобар :helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Никлас засега не е доволно опоравен за со Бирмингем..

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Што е работата со Никлас ?
Некој зглоб, али најнови вести е дека ќе биде океј за мечот иако досега не тренирал неделава. Незнам колку е паметно тоа ако се знае дека играме со Барса набрзо. Друга вест е дека Галас се вратил на тренинзи, но според Венгер ќе отсуствува со Барселона. Тука нешто ми мириса на надеж за играње на Галас против Барса, затоа што Кембел нема да биде одмаран против Бирмингем туку ќе игра прва постава. Трета вест е дека за 2-3 недели го имаме Ван Перси во игра.

Во врска со трансферите, има шпекулации дека Венгер контактирал лично со Хазард за негово доаѓање во Арсенал, нешто слично како што направил и со Вермален. Но сега читам на една француска страница како Хазард изјавил дека немало никаков повик, иако и да имало незнам колку би кажал јавно. Баш би сакал да се земе Хазард, одличен млад играч со желба да игра во Арсенал.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Така можеби едуардо ке биде прв состав...
Ако Дуду даде гол против Бирмингем и НЕ биде повреден.... Одиме на титула!
Така изгубивме една титула на нивно тло со повреда на Дуду... сега пејбек тајм може да биде :pipi:

juve_persempre

▐ I am VIKING▐
Член од
17 февруари 2010
Мислења
296
Поени од реакции
83
Ајде ова година мора Арсенал да биде ШАМПИОН :smir:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Некој зглоб, али најнови вести е дека ќе биде океј за мечот иако досега не тренирал неделава. Незнам колку е паметно тоа ако се знае дека играме со Барса набрзо. Друга вест е дека Галас се вратил на тренинзи, но според Венгер ќе отсуствува со Барселона. Тука нешто ми мириса на надеж за играње на Галас против Барса, затоа што Кембел нема да биде одмаран против Бирмингем туку ќе игра прва постава. Трета вест е дека за 2-3 недели го имаме Ван Перси во игра.

Во врска со трансферите, има шпекулации дека Венгер контактирал лично со Хазард за негово доаѓање во Арсенал, нешто слично како што направил и со Вермален. Но сега читам на една француска страница како Хазард изјавил дека немало никаков повик, иако и да имало незнам колку би кажал јавно. Баш би сакал да се земе Хазард, одличен млад играч со желба да игра во Арсенал.
Најмногу ме боли кога ќе прочитам нешто вакво. Нас ни треба докажан играч а не млад

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Најмногу ме боли кога ќе прочитам нешто вакво. Нас ни треба докажан играч а не млад
Очигледно прв пат слушаш за Хазард ;) Мене ме боли кога некој прв пат слуша за играч, а се прави како се да знае за него.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Очигледно прв пат слушаш за Хазард ;) Мене ме боли кога некој прв пат слуша за играч, а се прави како се да знае за него.
A mozda mu e nekoja rodnina pa se znae za nego ???

OrrCee

Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Ај добро прочитај што си напишал па после ќе правиме муабет :):salut:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ај добро прочитај што си напишал па после ќе правиме муабет :):salut:
Прочитав три пати и истото го мислам :) Јез да е млад играчот, али неколку вакви ги испуштивме на млади години : Роналдињо, Кристиано Роналдо, Дрогба, Рибери, Ди Мариа. Зашто да го испуштиме овој сега, кога за некои 2-3 сезони Реал ќе го бара за 50 милиони, или можеби уште оваа сезона. Значи играчов е посебен талент, затоа ти реков дали си го гледал како игра. И дај кажи некој искусен, а добар играч за во Арсенал освен Виља? :)

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Хазард е звер играч. Нема сомнение дека му претстои блескава кариера, иако со само 19 години веќе покажува зрелост како за играч од 23/24 години. Едно од неговите последни достигнувања е голот за победата против Ливерпул. Може да игра на повеќе позиции во средниот ред, али може да му се приклучи и на нападот, тоа е дефинитивно карактеристика на играч на Арсенал. :)

Дај боже Венгер да го убеди да дојде, еве Вермален е тука па може да му помогне брзо да се адаптира. :)

Сега гледам на арсенал.ком, вечерва од 20 часот редовното шоу Friday Night Live ќе биде емитувано бесплатно на сајтот. Џуру ќе биде во студиото и ќе има едночасовен привју за Бирмингам и Барселона. После ќе има 15 минутно интервју со Вермален, и за крај јавувања во живо од навивачите во FANS' FORUM-от.

OrrCee

Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Прочитав три пати и истото го мислам :) Јез да е млад играчот, али неколку вакви ги испуштивме на млади години : Роналдињо, Кристиано Роналдо, Дрогба, Рибери, Ди Мариа. Зашто да го испуштиме овој сега, кога за некои 2-3 сезони Реал ќе го бара за 50 милиони, или можеби уште оваа сезона. Значи играчов е посебен талент, затоа ти реков дали си го гледал како игра. И дај кажи некој искусен, а добар играч за во Арсенал освен Виља? :)
Колку сакаш ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom