Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам многу добро кој е. Али тоа е вистина ако е модератор не ми е став да пишам што мислам.
Тој со репчето е Фантом:pos2:,ми типува 2-2 демек знае да гледа на карти :tapp:,така да се погодувало ке ги затвореше кладилниците до сеа:toe:

Не дека го сватиФмо озбилно али глупо е на играње на Арсенал да има гости навивачи на Челзи. Мислам глупаво е.

Не дека го сватиФмо озбилно али глупо е на играње на Арсенал да има гости навивачи на Челзи. Мислам глупаво е.
Беше повикан како магионичар :toe::smir:
Доста е оффтопикот,одам јас да :drk:на голот на Насри.

kaj vide na celzi navivaci ??

__________Almunia

Sagna_Campbell_Vermaelen_Clichy

___________Song

______Nasri______Diaby

__Walcott__________Arshavin

_________Bendtner

i 3 gola fiksno davame :D:D

greska bilo voa, 3 gola fiksno Bendtner daval :D:D:D

Туку сега ми текна.....му се има некад случено на Бендтнер да даде хет-трик????

Прв хет-трик ако не се лажам после д кинг(14).:vozbud:
едит;русинит им убаци 4 на Ливерпул бе.:uvo:

Туку сега ми текна.....му се има некад случено на Бендтнер да даде хет-трик????
Да вечерва дади хет трик мала шала :pos2:мислам дека немаше дадено до сега хет трик :smir:

Каков натпревар за Насри БРАВО, и честито пласман. :smir:

Честито победа и пласман во 1/4финалето да се надеваме дека ќе ни паднат пак некои зајци како овие денеска
Покажавме дека не зависиме од еден играч,дека од сите треба да се стравува
Ники во саботата се чуваше изгледа за денеска бравос мајсторе само продолжи вака,за НАСРИ ќе кажам само едно ѕвер
Сега само да чекаме Венгер да каже дека со сите играчи е ок

п.с.не го барајте само најголемиот песимист и анти арсеналист арно го нема неколку дена-недели мирна ни е главата

Венгер сака двобој со некоја од англиските екипи(ако поминат понатаму :helou:)за реванш што не тепаа во ПЛ

http://www.arsenal-serbia.com/home/...i-englesko-etvrtfinale&catid=1:vesti&Itemid=2

Добар натпревар, добар резултат,ако се стегневме можевме да дадеме и повеќе голови но и вака е супер. Инаку пријатно денес ме изненадија Бентнер и Насри кои изиграа фантастично за разлика од претходните неколку натпревари на кои не покажаа којзнае што. Инаку би сакал во 1/4 финале да играме со англиска екипа, па да се види кој е кој во Англија. :)

Честитки....сосема заслужено! :smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom