- Член од
- 26 ноември 2008
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 5
:costumed2 Очајно ни треба напаѓач и добар голман !
Напаѓач!:costumed2 Очајно ни треба напаѓач и добар голман !
Ама и голманов-шупелчо ни е .....:jaj:Напаѓач!
Уште од летото имав кажано без шпиц незнам што ќе праиме ... РвП се повреди сеа не втор , ни еден неаме
da ne si greska malce radi nego izgubija na nz koja utakmica bese i teri sam prizna deka on e kriv i radi problemite nemozel da igraTaman ke go smeni Favali ! ke bide podobar od vasiot ali za kaj nas nema potreba od takvi ! da treba za sekoj da se bara opravduvanje ne biva ! bil povreden mu otekol imal problemi doma itn ! I teri imase problemi golemi pa igra kako lud ! i site drugi golemi igraci !
Mn dobar gol dade hahaah! gol za da ja turne topkata samo netreba da se raduvas tolku ! koa ke naprai nesto sam ke dade od daleku so glava ili prodor i nesto sl ! a ovoj gol bese bez vrska ! podobro kazi mn dobra vest e toa sto eboue igrase mn dobro i on recisi go dade golot !
Тачно. Против Евертон.da ne si greska malce radi nego izgubija na nz koja utakmica bese i teri sam prizna deka on e kriv i radi problemite nemozel da igra
Па сите се луѓе бе маме му ... никој не е надчовек секој се повредува!da ne si greska malce radi nego izgubija na nz koja utakmica bese i teri sam prizna deka on e kriv i radi problemite nemozel da igra
Па пред недела време Венгер кажа дека ако оди се според планираното/до крајот на Април ке биде фит,за порано тешко.Van Persie 'could return in April (http://www.eurosport.yahoo.com/24022010/58/premier-league-van-persie-return-april.html
:pos2::pos2::pos2: Лелееј ко избеглици од лудница затворени околу шеесетите
:pos2::pos2:
1913??:smir:
:pos2::pos2:
18861913??:smir:
Уживај другар знам дека е сега само сакам да се пошалам малце1886