Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Извини вака, ама...дали си ти нормален?
Зарем ќе наседнеш на ваква ефтина измама и ќе им платиш и 15 долари?

Единствен начин да заработиш преку нет е да си отвориш сајт и некако (помочи магије и трикова) да заработиш преку него. Друг начин нема.
за нормален можда и не сум:pos2:али штознам затоа прашувам за совет,финтава е демек вложуваш пари и правиш повеќе пари,али некако тешко е за верување

за нормален можда и не сум:pos2:али штознам затоа прашувам за совет,финтава е демек вложуваш пари и правиш повеќе пари,али некако тешко е за верување
Уште една од малиот милион интернет измами, на која дебилните западњаци со кредитни картички би требало да наседнат, а парите да им ги собере некој на Кајмански острови :)

можеби е тоа,фала на советов:D

не бе нека покази некој прфактура или сметка зиро па да се уверам дека му префлиле инаку ова е чабе дискусија...

ima i druugi nacini na primer rentacoder.com ako imas karekteristika na kinez podoboro e od spamer :D

TriviaBucks

TriviaBucks е онлајн квиз во кој можете да заработите 10 долари неделно, одговарајќи прашања. Парите ги освојува играчот со највеќе бодови, а бодирањето е следново:

-За точно одговорено прашање - 2 поени
-За точно одговорено тешко прашање - 7 поени
-За додавање на ваше прашање - 3 поени
-За сурфање на сајтовите - спонзори - 1 поен за секој сајт.

Дали е вистина или дубара не знам, и јас сега почнав, ќе ви кажам за 1 недела.

Регистрацијата е бесплатна, така да ништо не ве кошта.

Ај отидов ја, да не ме претрка некој! :helou:

luge na rentacoder.com ti zimat 15% od zarobotenoto deka gi zaraboutvas parite so mnogu trud a vie sakate pari so ke citate e-maill.

Pari bez trud ne postojat ( i droga da prodavas pak treba da trud) ok osven ako nasledis

1 начин: Снимете се кај шо се глупирате и објавете си го на ваш сајт, па можда од реклами ќе заработите.

2 начин: Почекајте да ви стигне еден од мејловите кои ако ги препратите ќе ви падне некоја награда на голема наградна игра.

3 начин: Почекајте да ви стигне еден од мејловите на многуте адвокати на богати кои умреле, и кои немале на кој да го остават богатството, па сега ве бараат вас како посредник да земете дел од него.

4 начин: Пеј Пер клик, кликајте на сајтови и заработете по клик.

Овие погоре се полесните начини на заработка. Потешкиот е да се фатите за работа и да спечалите.
:pos2:

Џабе е и ова, освен кладилница нема друг начин за сигурна добивка.
Кој сака да му објаснам за сигурно добивање со кладилница, пошто знам дека ќе има многу што ќе речат дека и од кладилница само се губи, нека се јави. ;)

Џабе е и ова, освен кладилница нема друг начин за сигурна добивка.
Кој сака да му објаснам за сигурно добивање со кладилница, пошто знам дека ќе има многу што ќе речат дека и од кладилница само се губи, нека се јави. ;)
Да да сите што киснат во кладилница заработиле огромни суми на пари што ги натерало кладилниците да банкротираат

Да да сите што киснат во кладилница заработиле огромни суми на пари што ги натерало кладилниците да банкротираат

Нема секој пари за да отпочне систем што е добитен, и има толку глупи луѓе, просто да се чудиш зошто ги фрлаат парите кога гледаат дека врска немаат што прават. Туку, тоа е друга тема, да не бегаме оф топик.

Нема секој пари за да отпочне систем што е добитен, и има толку глупи луѓе, просто да се чудиш зошто ги фрлаат парите кога гледаат дека врска немаат што прават. Туку, тоа е друга тема, да не бегаме оф топик.

Ако е системот толку паметен и добар, досеа ти ке беше богаташ. Се работи за чиста среќа, со тук-таму по малце математика и добро познавање на спортот. Да беше чиста математика само, до сеа јас и еден куп луѓе ке возевме мерцедеси.

Ми текнуе коа пресметав како да добијам на лото уплаќајки ги сите можни комбинации што постојат. Дури и кога би напраил такво нешто, коа ке ја земев добивката, пак би бил едно 10000 евра у зијан, односно би потрошил повеке пари на уплата него ли што тежи добивката.

Затоа се викаат игри на среќа или кладби, а не инвестиции.:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom