Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
trancex vbmenu_register("postmenu_705417", true);
мн апла е...
кој ќе ти даде луѓе на лепе очи тебе пари ??

заработете додека сурфате!!! само следете го линкот, бесплатно отворете ваш account и потоа се што треба да правите е да сурфате. http://www.clixsense.com/

јас во ова ич да ти казам не верувам..:vozbud::toe:
абе кој ти дава пари на лепе оци...:tapp:
некој ако има позтивно искуство нека кажи...:zlo:
:salut:

daj videte go linkov http://therichkids.com/ nekoja programa e demek po 15ina min na den da rabotis online da popolnuvas nesto sto znam jas i dobivas pari

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ova se parite koi treba da gi vlozis $14.99 [/FONT][/FONT]

Najednostavno ako sakate da se zababuvate i ako imate sreka i malku znaenje www.pacificpoker.com :) ili ke dobies ili ke izgubis

Абе Јован џабе и да заработиш како ке ги подигниш јас имам заработено 5$ ама како да ги ивам ај кажи?

не,ова не е pay per click ili nesto slicno ова е да работиш за фирмава нешто да пополнуваш или нешто слично има и калкулатор на странава така да можеш да си пресметаш колку пари би можел да правиш месечно,така да ако работам по 5 часа неделно би имал по 5000 долари демек месечно

Јован, страницата е лажги, затоа што која будала би ти дала пари за да работи кај тебе во фирма?!

Дека се заработува на Нет тоа да ама тешко се подигнуваат оти сме во Македонијааааа

Дека се заработува на Нет тоа да ама тешко се подигнуваат оти сме во Македонијааааа
па штом ми бараат 15 долари да дадам од картичка тогаш ваљда на картичка ќе ми ги префрлаат парите или...?

па штом ми бараат 15 долари да дадам од картичка тогаш ваљда на картичка ќе ми ги префрлаат парите или...?
Извини вака, ама...дали си ти нормален?
Зарем ќе наседнеш на ваква ефтина измама и ќе им платиш и 15 долари?

Единствен начин да заработиш преку нет е да си отвориш сајт и некако (помочи магије и трикова) да заработиш преку него. Друг начин нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom