Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Аман бе Аршесавин, аман. Едвај чекаш да изгуби Арсенал и да критикуаш све. Кузнае колку си радосен кога губиме алал да ти е.
Добро играа Порто ама на Емирати ќе изгубат 2 разлика сигурен сум. Добро е што имаме гол на гости.
Дај боже.

за да се добиеше овој пеколен меч требаа мн надчовечки напори

- судијата ( 12 ти играч на поругалциве )
- домакински терен ( што беше и те како активен за односот на 12 тиов играч )
- ќотек маваа браќава - упм

за нашиве лавовска битка , одлични неможам да се жалам

прекрасни во средината невеш и абу - безпрекорни

има реванш па ке се видеме кое како е

тогаш тие копачите ке се видат како ќе цимолат ( се надевам на враќање на сонгињо и на вили - да имаме и ние некој играч што ке ги подкрева во воздух )

главите горе фораза Арсенал
Ова како друг натпревар да си гледал, особено со лавовскава битка.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Индиректен удар мора судијата да даде знак за удар ама ташлакот ја заеба цала утакмица. Како и да е 2-1 е :smir:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Аман бе Аршесавин, аман. Едвај чекаш да изгуби Арсенал и да критикуаш све. Кузнае колку си радосен кога губиме алал да ти е.
Добро играа Порто ама на Емирати ќе изгубат 2 разлика сигурен сум. Добро е што имаме гол на гости.

Не се радувам сигурно повеке од тоа да победи АРСЕНАЛ ! ама мило ми е да можам да бидам со дигната глава пред 20 фанови тука што го критикуваа моето кажување за тимот ! а сеа се така исфрустрирани што незнаат веке што да кажат ! Се кладам дека дома или кај и да се пцујат на велико ! МИло ми е да види Венгер дека треба да купи нешто ! И немој да збориш глупости ! Ке бев најмногу радосен да тепавме,али неможам да кажам дека и не ми е мило што сите сте сеа како мене ! критичари,пцуете и така натака !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Другар не мора судијата да даде знак за да се изведи слободен удар(ако се сеќаваш вие таков гол дадеовте некаде 2004 против челзи(анри од слободен))..едноставно и тоа го има во правилото.....ај не се секирајте на емирате ќе ги напумпате само да се здрави аршавин и цеск..
А ти као го знаеш правилото. Треба да даде, освен ако не се договорат така. Анри има дадено таков гол, ама и неколку пати го имаат вратено од таква намера.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Дуду и да играше џабе ке беше ! Галас треба да знае венгер дека човеков има 33 години и дека неможе да игра 30 утакмици стандарден на сите ! Треба да се купи играч-у одбрана у напад у крилните бекови и на голманска позиција !
смолинг ? кој друг кажи ми итно да контактирам ??

нашиов хордвејт ке биде како хенгеланд ( верувам дека ке биде апсолутно ист играч , или некоја изненадувачка работа ко со верминаторот )

Дај гледај табела малку колку се јаки Порто. Драгао да не е тврдина некоја. И пак викам ни Драгао, ни ланските натпревари, ни Сонг, Аршавин, Галас, Едуардо немаше да помогнат во примањето на головите и во играта на нашиот капитен. Е да може Алмунија ќе помогнеше...ќе направеше еден кикс место два. Не сум против никого тука, само не сакам да се тешам дека сме изгубиле поради повреди, судија и такви ствари.
картер , винс картер ??

ти се молам ...
ова е веќе врегање брате , навистина

очевиден пенал ? кој беше пред да падне голот , котекот врз фабрегас ( да беше било која ѕвезда немаше да има такво нетолерирање - гарантирам ! )

нашата грешка беше што не се затворивме и што не игравме на контри така најдобро ке ги чекавме на грешки ( а мн грешеа , ептен - се гледаме на емирати )

реков лавовски се бореа дечките и задоволен сум што не паднаа глави , ко што беше тргнало така ке беше , но има и крај на мечот

Ова како друг натпревар да си гледал, особено со лавовскава битка.
зависи што подразбираме под тоа ??

јас велам и пак ке кажам дечките умреа на терен ( мило ми е што не го отепаа цесц - само тоа , кој не играше ?? сања , гаел ?? дијаби , денилсон , насри ... немаа добар меч - изиграа подпросечно ? )

пак кажав мопите критериуми за добар меч се можеби различни од вашиве , јас сум задоволен и мислам момциве дадоа се од себе .

форза Арсенал !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Индиректен удар мора судијата да даде знак за удар ама ташлакот ја заеба цала утакмица. Како и да е 2-1 е :smir:
Баш дека е индиректен не мора да даде знак бидејќи нема опасност да се постигни гол(чактис?)..

Член од
26 ноември 2008
Мислења
83
Поени од реакции
5
Фабрегас незнае да изведува слободни и корнери ! ги дига 20 метри у воздух ! сања една топка не дае убава,клиши исто ! Тоа ти е коа не купува Стратегот ! тоа е ! Да имаше голман ке имаше сеа голман ! да купеше напаѓач ке имаше кој гол да даде ! а не да ја играат 20 минути на пола терен ! или пред гол кружат,не шутираат сакаат у гол да влезат !
Доста го дудлаш за играчиве бе иди подобро изиграј ти ако можеш !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А ти као го знаеш правилото. Треба да даде, освен ако не се договорат така. Анри има дадено таков гол, ама и неколку пати го имаат вратено од таква намера.
Другар јас сум фудбалски судија и сум во третите и четвртите лиги и ги знам перфектно правилата:helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не се радувам сигурно повеке од тоа да победи АРСЕНАЛ ! ама мило ми е да можам да бидам со дигната глава пред 20 фанови тука што го критикуваа моето кажување за тимот ! а сеа се така исфрустрирани што незнаат веке што да кажат ! Се кладам дека дома или кај и да се пцујат на велико ! МИло ми е да види Венгер дека треба да купи нешто ! И немој да збориш глупости ! Ке бев најмногу радосен да тепавме,али неможам да кажам дека и не ми е мило што сите сте сеа како мене ! критичари,пцуете и така натака !
А не мислиш дека тука сите на форумов тебе те пцуеме што си присутен на фан клубов?

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ме занима коментарот на ВЕНГЕР ! со се срце го чекам ! имаме причина за славје идната сезона ни доаѓа ЧАМАК и врзува два гола у серија !:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

M

mercenary

Гостин
Овој со Екстрим1 под рака и во Вардар.
Што има за пцуење?
2-1 на гости.Многу-нула дома.
Нема тука простор за нервоза.

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
751
Поени од реакции
59
Порто не е заебанција па да можеме толку лесно дома да го победиме. Гол на гости постигнавме, а примивме 2 смешни гола од наша грешка. На реваншот ќе се вратат неколку сега повредени, а играме на домашен терен. Ќе ја видиме силата на Арсенал на Емирати.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
смолинг ? кој друг кажи ми итно да контактирам ??

нашиов хордвејт ке биде како хенгеланд ( верувам дека ке биде апсолутно ист играч , или некоја изненадувачка работа ко со верминаторот )

картер , винс картер ??

ти се молам ...
ова е веќе врегање брате , навистина

очевиден пенал ? кој беше пред да падне голот , котекот врз фабрегас ( да беше било која ѕвезда немаше да има такво нетолерирање - гарантирам ! )

нашата грешка беше што не се затворивме и што не игравме на контри така најдобро ке ги чекавме на грешки ( а мн грешеа , ептен - се гледаме на емирати )

реков лавовски се бореа дечките и задоволен сум што не паднаа глави , ко што беше тргнало така ке беше , но има и крај на мечот
Може вреѓање да, поради тоа што сум изнервиран не поради друго. А за пеналот може имаше, ама пак уште еднаш ќе кажам, за головите ние сме си криви тоест Фабиански. А за Фабрегас колку што го маваа толку и тој се пичкаше( нека ти текне таму при крај крај нивни гол кога го удри по нога тој противничкиот па после се жалеше како бил удрен по глава потоа)

Другар јас сум фудбалски судија и сум во третите и четвртите лиги и ги знам перфектно правилата:helou:
Без навреда..ама имаш изгледа јадено доста ќутек чим си судија во третите и четвртите лиги и не верувам дека ги спроведуваш баш правилата :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom