Дуду и да играше џабе ке беше ! Галас треба да знае венгер дека човеков има 33 години и дека неможе да игра 30 утакмици стандарден на сите ! Треба да се купи играч-у одбрана у напад у крилните бекови и на голманска позиција !
смолинг ? кој друг кажи ми итно да контактирам ??
нашиов хордвејт ке биде како хенгеланд ( верувам дека ке биде апсолутно ист играч , или некоја изненадувачка работа ко со верминаторот )
Дај гледај табела малку колку се јаки Порто. Драгао да не е тврдина некоја. И пак викам ни Драгао, ни ланските натпревари, ни Сонг, Аршавин, Галас, Едуардо немаше да помогнат во примањето на головите и во играта на нашиот капитен. Е да може Алмунија ќе помогнеше...ќе направеше еден кикс место два. Не сум против никого тука, само не сакам да се тешам дека сме изгубиле поради повреди, судија и такви ствари.
картер , винс картер ??
ти се молам ...
ова е веќе врегање брате , навистина
очевиден пенал ? кој беше пред да падне голот , котекот врз фабрегас ( да беше било која ѕвезда немаше да има такво нетолерирање - гарантирам ! )
нашата грешка беше што не се затворивме и што не игравме на контри така најдобро ке ги чекавме на грешки ( а мн грешеа , ептен - се гледаме на емирати )
реков лавовски се бореа дечките и задоволен сум што не паднаа глави , ко што беше тргнало така ке беше , но има и крај на мечот
Ова како друг натпревар да си гледал, особено со лавовскава битка.
зависи што подразбираме под тоа ??
јас велам и пак ке кажам дечките умреа на терен ( мило ми е што не го отепаа цесц - само тоа , кој не играше ?? сања , гаел ?? дијаби , денилсон , насри ... немаа добар меч - изиграа подпросечно ? )
пак кажав мопите критериуми за добар меч се можеби различни од вашиве , јас сум задоволен и мислам момциве дадоа се од себе .
форза Арсенал !