Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
Now there's a team called the Arsenal,
The greatest of them all,
And we will always support them,
Whether they rise or fall, or fall!

So we'll drink, drink, drink together,
In praise of the AFC,
Drink, drink, drink together,
In praise of the AFC.

Fulham can stay at the Cottage
Southampton can stay at the Dell
And as for Tottenham Hotspur
They can go to hell, to hell

So we'll drink, drink, drink together,
In praise of the AFC,
Drink, drink, drink together,
In praise of the AFC...
bravo Ace prav suporter i koga rasneme i koga pagame iako ne mozam da recam deka deneska pagavne ednostavno nemavne sreka

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Гледај Уживај Не Цимоли!
Арсенал е тимот кој ќе го сакаме засекогаш ако не ви чини не гледајте фудбал :helou:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Тоа е тоа момци :toe:
Игравте трчавте создадовте неколку шанси но не ги реализиравте. Чех денеска бранеше подобро од кога и да е сезонава.
Се гледа одсуството на некои играчи ама факт е дека не мора да се флезе со топка во гол, треба да се проба и шут оддалеку (ќе цитирам некои форумџии)

M

mercenary

Гостин
Игравте трчавте создадовте неколку шанси но не ги реализиравте. Чех денеска бранеше подобро од кога и да е сезонава.
Се гледа одсуството на некои играчи ама факт е дека не мора да се флезе со топка во гол, треба да се проба и шут оддалеку (ќе цитирам некои форумџии)
Пробаа.Ама шутовите не стигнаа до гол од што беа опасни,јаки и прецизни.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Се на се криво ми е отиде животот на орце :toe: , мала шала тоа е тоа а аршавин за овие слаби изданија треба да се изваде наредната утакмица со Ливерпул :smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Тоа е тоа ни остана догодина пак да се пресметаме доколку не се сретнеме во лига на шампиони :smir:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Алал да ти е момче за постов !
Со вас сме со двете раце да си ја освоите титулата

Шансата за нас-Лига Шампиони :)

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
bravo Ace prav suporter i koga rasneme i koga pagame iako ne mozam da recam deka deneska pagavne ednostavno nemavne sreka
Грешка си. Челзи немаше среќа при пречката, а ја имаше Одбраната на чело со Чех и Тери... Валда капираш што сакам да кажам.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Пробаа.Ама шутовите не стигнаа до гол од што беа опасни,јаки и прецизни.
Ама и нафрлени топки форсиравте, незнам од каде таа идеја, кога вашите напаѓачи беа 1 глава пониски од нашите одбрамбени.
У одбрана многу слабо играте/покривате. Тоа го кажав и за минатиот натпревар со Манчестер, особено за голот на Руни. Сам помина низ 4ца.

Денеска бевме супериорни, порасположени за игра, игравме на високо ниво. Тоа е решавачкиот фактор во дербињата :toe:

Сум кажал за Арсенал многу пати, доколку го задржи Венгер истиот состав (кога веќе не носи вистински засилувања) за неколку години ќе жарите и палите низ Европа. Искрено :smir:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ама и нафрлени топки форсиравте, незнам од каде таа идеја, кога вашите напаѓачи беа 1 глава пониски од нашите одбрамбени.
У одбрана многу слабо играте/покривате. Тоа го кажав и за минатиот натпревар со Манчестер, особено за голот на Руни. Сам помина низ 4ца.

Денеска бевме супериорни, порасположени за игра, игравме на високо ниво. Тоа е решавачкиот фактор во дербињата :toe:

Сум кажал за Арсенал многу пати, доколку го задржи Венгер истиот состав (кога веќе не носи вистински засилувања) за неколку години ќе жарите и палите низ Европа. Искрено :smir:
Грешка не бевте супериорни , туку вие ги искористивте шансите иако повеќе Арсенал напаѓаше ... посебно вториот дел ... а за расположеност 100% поголема имавте :smir:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
5.772
Кога се на се, ке додадеме дека и Клиши и сега веке Алмуниа се една класа под другите, нема шо да се бара повеке во овие дуели... Лани таја класа беше и Сонг но дечкото со напорна работа, излезе од таа „класа“...Овие другите веке 4-5 години тапкаат во место и не гледам зошто наредната сезона би биле подобри...

Алмуниа, му памтам уште од финалето на ЛШ, ама ај, реков ке се подобри, кога тогаш, ама тешко...И лани и оваа сезона е катастрофа...! За Клиши мислам дека многу порано се изјаснив дека не заслужува да биде во тимот(според мене, но го ценам и мислењето на другите)...

И сега после се, ако изгубиме и од Ливерпул, тоа ке биде шлаг на тортата и прв пат во историјата на Венгер да изгубиме на 3 меча од 5 одиграни...И сега веке знам како ке биде и наредната сезона...Ке се бориме за 4-5 место и ке ги победуваме овие големите, а од тимови како Болтон и Хул ке губиме...

И сезоната после другата ке играме добро, но ке немаме срека, затоа што ке си заминат од тимот некои играчи како Фабрегас(ако не е и оваа сезона)...и така...

Ваков репертоар имаме веке 5 години...

Проблемот ?! Проблемот е во политиката...Се додека не дојде доминантен сопственик во тимот, ке бидеме вака...само со Венгер што се наогаме горе, а со некој друг и со ваква политика ке бидеме негде на 10 место....

Тоа е вистината за тимот !:baeh:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Помирен сум после утакмицата со Јунајтед, така да поразов не си го ставам на срце, се надам дека од оваа утакмица на некој им се разјаснија некои нешта, дека со таква недефинисана игра не се стигнува до титула.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
5.772
Помирен сум после утакмицата со Јунајтед, така да поразов не си го ставам на срце, се надам дека од оваа утакмица на некој им се разјаснија некои нешта, дека со таква недефинисана игра не се стигнува до титула.
Точно :helou:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ама.. дека Бентнер, "сам себе убио".. кога сам се сопна при крај на мечот.. треба да му се даде одликување некое на данецот. Заслужува, после се`.. што има храброст да излезе и да изигра 10 минути.

Се на се`, Челзи одиграа како машини, а Арсенал немаше доволно среќа на моменти + го имаа феноменалниот Чех на гол. Тоа е тоа дечки, повеќе среќа и успех, идната сезона. Едноставно, излишни ми се сите коментари во врска со играчите на Арсенал.

А, и да.. шо му е на Бентнер бе брааааа ? :icon_lol:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Море стварно сте сељаци....Бентнер па Бентнер.
КАЈ БЕШЕ АРШАВИН ЦЕЛ НАТПРЕВАР?КОЛКУ ШАНСИ ПРОМАШИ?ШО НАПРАВИ ЦЕСК ЦЕЛ НАТПРЕВАР?НАСРИ?
Да не зборувам за Волкот.Најдеете да јадате гомна за Бентнер,барем се трудеше.
Ебате навивачите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom