Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ван Нистлерој: Можеби и во Арсенал 7.11.2009. Руд ван Нистелрој, 33-годишниот холандски фудбалер, се почесто размислува дека најпаметна идеа за него е заминување од мадридски Реал.

Откако цела сезона ја пропушти поради повреда, сега Ван Нистелрој е спремен, но на чилеанскиот тренер Мануел Пелегрини тоа не му значи премногу.

Стрелецот вогланво ја грее „кралската клупа“, па така одиграл само 41 минута во комбинација на ЛШ и Примера. Во првенството одиграл 10 минути, додека во ЛШ 31.

„Нема да биде добро за мене ако цело време ја греам клупата. Моите амбиции се далеку поголеми, па мислам, сосема нормално е да размислувам за заминување од Реал. Сакам да играм, тоа е едноставната цел.“

-Кога би заминале од Реал?

„Па можеби веќе во Јануари.“

-Каде?

„Некои клубови уште од порано ме посакуваа. Можеби ќе дојде до ситуација на бирање. Арсенал е еден од првите.“
- тврди Руд Ван Нистлерој, кој веќе играше на Островот од 2001-ва до 2006-та и беше прв стрелец на Манчестер Јунајтед.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ван Нистлерој: Можеби и во Арсенал 7.11.2009. Руд ван Нистелрој, 33-годишниот холандски фудбалер, се почесто размислува дека најпаметна идеа за него е заминување од мадридски Реал.
Откако цела сезона ја пропушти поради повреда, сега Ван Нистелрој е спремен, но на чилеанскиот тренер Мануел Пелегрини тоа не му значи премногу.

Стрелецот вогланво ја грее „кралската клупа“, па така одиграл само 41 минута во комбинација на ЛШ и Примера. Во првенството одиграл 10 минути, додека во ЛШ 31.

„Нема да биде добро за мене ако цело време ја греам клупата. Моите амбиции се далеку поголеми, па мислам, сосема нормално е да размислувам за заминување од Реал. Сакам да играм, тоа е едноставната цел.“

-Кога би заминале од Реал?

„Па можеби веќе во Јануари.“

-Каде?

„Некои клубови уште од порано ме посакуваа. Можеби ќе дојде до ситуација на бирање. Арсенал е еден од првите.“
- тврди Руд Ван Нистлерој, кој веќе играше на Островот од 2001-ва до 2006-та и беше прв стрелец на Манчестер Јунајтед.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11827_5677504,00.html

Изјавата,а не оваа нашминкана.=))
Каде зборува за Арсенал?

А и зарем би поверувал дека Венгер би го купил?:tapp:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
F

fantomX

Гостин
Не е укината,туку само одложена казната,поради жалбата на Челзи.:helou:
Лошо кажано, одложено значи нешто да се случи подоцна од првиочно предвиденото. Казната на Челзи е суспендирана се до завршувањето на жалбената постапка, што значи дека ако жалбата на Челзи помини, ќе нема никаква казна, а не како шо велиш, одложена. Ако не, ќе има некаква. :toe:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ајде со среќа денеска , се знае дека само на победа се гледа ! И на што поголема да е :)
Но сепак фудбал е и мора да се проследи до последна секунда за да се види како ќе заврши. Имаме тим многу посилен од нив... :helou:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Лошо кажано, одложено значи нешто да се случи подоцна од првиочно предвиденото. Казната на Челзи е суспендирана се до завршувањето на жалбената постапка, што значи дека ако жалбата на Челзи помини, ќе нема никаква казна, а не како шо велиш, одложена. Ако не, ќе има некаква. :toe:
Убаво прочитав што пишуваше.xD
Но мене ми одговара да е одложена,затоа и така напишав:pipi:

F

fantomX

Гостин
Убаво прочитав што пишуваше.xD
Но мене ми одговара да е одложена,затоа и така напишав:pipi:
Убаво е да мислиш како шо сакаш, впрочем препорачливо е. Ама, лошото е, реалноста е неретко поинаква, најчесто неприфатлива. :smir:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
јебига мораше малце на челзи да им попуштат :pos2: Многу ке им се собереше 2 недосудени пенали во полуфинале.Судијата неказнет сега уште и да неможат играчи да купуваат...

пс- савин ако потпише ван нистелрој за нас одмене имаш макијато :pos2:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Абе,ај кажи ми што му фали за десен бек?

Мислиш втората/оваа му е трета сезона,не четврта.:smir:

Епа не разбираш,бидејќи тоа ти се вика тактика.
Ок,друго е кога Тео,Насри,Росицки не се повредени а Ебуе игра на таа позиција,но кога се случило тоа?Само кога треба да се чува резултат,get it?
Ми паѓа муабетот во вода зашто таков играч не ти се свиѓа:pos:.Зоки бе,=))Кажи ми дали ова го прави кога игра десен бек?Кажи ми дали е просечен играч како десен бек?Кажи ми дали при предност не треба малце да се лежи на тревата?Кажи ми дали Венгер би го ставал во игра ако игра напамет?
:back:
Абе да, ти знаеш. Доста пати сезонава има играно на позиција крилен напаѓач. А и добар дел од вас почнаа да го емитираат на Венгера па си правеа формации со Ебуе во напад. Се случило и тоа на повеќе пати кога имало мн. подобар избор таму.

Десен бек има играно еднашка/двапати сезонава и тоа еднаш памтам кога играше пред неколку кола со Виган или Бирминген незнам и изигра очајно, и сјеба еден куп акции.
Просечен играч е, реков... знае да изигра добри партии, али стилот на игра... тоа што е тотално аут оф контрол, тоа што е играч кој игра на памет, на сила, ич не ми се свиѓа. Е сега... најлошото е тоа што ти и многу од тука кога ќе прочитате некој „таков“ пост се палите и мислите еве ја тргам накај Лондон да му речам на Венгер - вака и вака... пуштај го денес Ебуе нека иде у ПСЖ кој го ебе, напрај го тоа ради мене!.
Тоа е само вкус, сватете. И затоа ти реков ти паѓа претходниот муабет во вода, затоа што неможеме да се убедуваме, јас само го цитирав членот што ја постираше изјавата и реков дека што се тиче мене може слободно да си оди.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom