Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
а адриано што ќе ние инзаги,шева,пато,бориело ?
Рачунај ги само Пато и Бориело...А Адриано би дошол 2010 на слободен трансфер,затоа и пишав дека има време...можда ќе испадне некој друг бољи од Адриано за две години.

Не го заборавајте Paloschi кој ке се врати од Парма
Палоши ќе се врати ако во Милан бидат задоволни од него,и од сезоната што ќе ја помине во Парма.Тој е ко-сопственост на Милан и Парма,така да не мора да значи дека ќе се врати.
Информативно Палоши досега за Парма има постигнато 2 гола.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Paloschi оваа сезона за Парма изигра 9 меча и даде 2 гола. Мислев дека ке остане оваа сезона во Милан али подобро вака да се кали во друг клуб. Инаку што е за Уругвајците Viudez и Cardacio или пак младиот Нигириец Kingsley Umunegbu кој е на позајмица во Салернитана. Дали ке добијат шанса следната сезона или пак ке има случај како со Фоџа, Антонини, Абате и други кои Милан не ги задржа кај нив и после некои ги врати некои не успеа.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
За Кардачо не знам,ама другиве двајца што ги спомна сигурно прво ќе одат на позајмици или ќе бидат на ко-сопственост договори,што мислам дека е добра опција.А Кардачо не би ме чудело да остане и да добива појше шанса,а не би ме чудело и да го пратат на позајмица.Мислам дека тој може да биде одличен играч.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Јас мислам доколку му се дава шанса на Видуез ќе игра многу подобро од Шева:coffee:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас мислам доколку му се дава шанса на Видуез ќе игра многу подобро од Шева:coffee:
Можда,ама Шева е уствари на позајмица даен во Милан,значи би требало да си оди од наредната сезона,треба да глеаме да исцедиме што појше од него.А Виудез има 18 години и има уште многу време...Тој ништо чудо уште зимава да замине во нов тим на позајмица.

P

PewDiePie

Гостин
Можда,ама Шева е уствари на позајмица даен во Милан,значи би требало да си оди од наредната сезона,треба да глеаме да исцедиме што појше од него.А Виудез има 18 години и има уште многу време...Тој ништо чудо уште зимава да замине во нов тим на позајмица.
Си се заебал Шева не се враќа таму и пиштол на глава да му стават:pos2:...а ова со Неста не чини треба уште еден ДЦ да се земе

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Си се заебал Шева не се враќа таму и пиштол на глава да му стават:pos2:
Затоа во Динамо му е отворена вратата...
Oдбрана во зима мора да земеме некој играч...:toe:
Мора, особено ако продолжат вака проблемите со одбраната ама може тогаш сите да бидат фит и Галијани ќе изјави ги имамо Сендерос,Каладзе,Бонера,Малдини,Фавали кои се супер дефанзивци а и Неста ќе се врати во пролетниот дел така да нема потреба од нов дефанзивец, ќе напоменам пак и Амбросини може да игра во одбраната :tapp:
Момци ова ме изнасмеа незнам дали е стварно но како е напишано...
http://www.tip.com.mk/news_detail.asp?ID=2613&kategorija=%D4%F3%E4%E1%E0%EB
Не е вистина само колку да пишат нешто...

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Е баш би му било убоо да иде у Динамо Шева, таке да си ја заврши кариерата со стил во својата земја:smir:, имате други подобри нападачи од него како Пато, Бориело, Инзаги :zver: а пак и Рони и Кака можа да играа најистурени :wink: а пак за одбрана шо се секирате го имате Сендерос :zver: а и Фламини :zver: може да изигра како бек :pipi:

А

Ајсшутер

Гостин
Браво за Горкуф мајстор е човеков како што ми изгледа Бордо ке ја исплатат целата позајмица и ќе си го земат за кај нив тешко дека ќе го задржиме иначе кратка беше радоста одма им изедначија 1:1 за 3 минути.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom