Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Уште малце па ќе го видите Роналдињо во вистинската форма баш сакам да се разигра добро па да видат Барселонците каков играч даваат и да видат грешката дека беше до Рајнкард не до него :icon_lol:
Фитнес трењерите на Милан имаа изјавено дека врв на формата на Роналдињо(за оваа сезона) очекуваат околу Божиќ.Тогаш ќе бидел физички најспремен,нормално ако се оди како што треба!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Фитнес трењерите на Милан имаа изјавено дека врв на формата на Роналдињо(за оваа сезона) очекуваат околу Божиќ.Тогаш ќе бидел физички најспремен,нормално ако се оди како што треба!
Да да тоа е најважно
Ако се сеќавате истото и со Роналдо беше,се очекуваше да влезе во животна форма за некое време ама после јако се повреди и си еба кариерата:drk::drk:

А

Ајсшутер

Гостин
Па да се надеваме :)

Да да тоа е најважно
Ако се сеќавате истото и со Роналдо беше,се очекуваше да влезе во животна форма за некое време ама после јако се повреди и си еба кариерата:drk::drk:
Не подрекуј бе доста ни е од повреди и слично.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Тој кариерата ја имаше ебано уште кога играше за Реал, ова со Рони си е друга приказна нема таква повреда како што имаше Роналдо кога дојде во Милан.

Мене малце ме нервира што пак нема добри топки кон напаѓачите исто како минатата сезона ама ај може ќе појде, први сме на табела а во листа на стрелци ниту еден напаѓач на Милан нема :nesvest:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Тој кариерата ја имаше ебано уште кога играше за Реал, ова со Рони си е друга приказна нема таква повреда како што имаше Роналдо кога дојде во Милан.

Мене малце ме нервира што пак нема добри топки кон напаѓачите исто како минатата сезона ама ај може ќе појде, први сме на табела а во листа на стрелци ниту еден напаѓач на Милан нема :nesvest:
Ај ќе има некој не се секирај :pos:, можда не наредно коло можда не другото ама на крајот на сезоната ќе имате :wink:

А

Ајсшутер

Гостин
Не е важно дали ќе имаме некој во топ стрелците ако сакаат нека даваат сите исто голови од одбрана до напад важно е да имаме победи макар и 1:0 :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
прво да бидиме па не треба стрелци да имаме..нека даваат сите голови..

п.с со брага играме во четврток дома..

skitnik

...Џабешетач...
Член од
18 септември 2007
Мислења
341
Поени од реакции
2
прво да бидиме па не треба стрелци да имаме..нека даваат сите голови..

п.с со брага играме во четврток дома..

Титулата не ја зема најдобриот стрелец туку најдобриот ТИМ, а Милан е тим па така нетреба да има забуни нека си биде кој сака најдобар стрелец а во Милан сите нека дадат по 9/10 голови и задоволен ке сум :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Титулата не ја зема најдобриот стрелец туку најдобриот ТИМ, а Милан е тим па така нетреба да има забуни нека си биде кој сака најдобар стрелец а во Милан сите нека дадат по 9/10 голови и задоволен ке сум :)
тоа сакав да го кажам и јас..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
епа добро е што успеавме вака да се избориме до првото место после лошиот старт.... но во глава ми дојде еден интересен заклучок, а тоа е дека....

ние сме сега први најмногу заради тоа што сме во уефа.... ако бевме во ЛШ не верувам дека ќе бевме прво место, бар така мислам.... и плус мислам дека ќе имавме помалку засилувања и се ќе беше поразлично

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Епа требаше една очајна сезона за да им текне на ќељавите газди дека треба да купат нешто...а иначе факт е дека во голем плус сме за скудетото плус не играме ЛШ:toe:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Епа требаше една очајна сезона за да им текне на ќељавите газди дека треба да купат нешто...а иначе факт е дека во голем плус сме за скудетото плус не играме ЛШ:toe:
Не би рекол
Интер и Јуве ќе се вратат после осмина финалето:kesa:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Не би рекол
Интер и Јуве ќе се вратат после осмина финалето:kesa:
Нека стигнат и до финале поубаво и онака ќе изгубат кој и да е од нив две во финале:helou:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Роналдињо повторно го изоставиле од Бразил :vozbud:
Ако ако, мене повеќе мерак ми прави кога играчите на Милан не играат за нивните репрезентации, камо Кака да не го викнат :helou:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Роналдињо повторно го изоставиле од Бразил :vozbud:
Ако ако, мене повеќе мерак ми прави кога играчите на Милан не играат за нивните репрезентации, камо Кака да не го викнат :helou:

мислам дека лошо ќе му влијае на моралот, па подобро нека го викаат за Бразил ама само на важни натпревари....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom