Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
уффф да се такви да го донесат Fabiano Santacroce нема да иде лош баш е добар дечкото бе како игра позади алал да му е а и има доста интересни понуди од англија и од шпанија да се надевам дека ќе го видат неговиот талент скаутите на милан и ќе успеат да го донесат!
Стара вест

Стара вест

Стара вест

Денешна вест

:vozbud::vozbud::vozbud:
Само шо тешко да го продадат бидејќи претседателот на Наполи изјавил дека ќе се обидат да ги задржат најдобрите млади играчи без оглед на цената:nenene::nenene::nenene:

Недај боже

:pop::pop::pop:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Мене стварно не ми е јасно..Кога ќе победи Милан одма фановите на Интер и Јувентус идат на фанклубов и викаат дека имало непостоечки голови,црвени кратони ова она..Оставете ги нека се радуваат на победата.А,кога ќе победи Интер или Јуве ретко некој фан од Милан да провоцира и да лае по нивните фанклубови:toe:
тоа да видиш..многу го сакаат милан..:)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Мене стварно не ми е јасно..Кога ќе победи Милан одма фановите на Интер и Јувентус идат на фанклубов и викаат дека имало непостоечки голови,црвени кратони ова она..Оставете ги нека се радуваат на победата.А,кога ќе победи Интер или Јуве ретко некој фан од Милан да провоцира и да лае по нивните фанклубови:toe:

Oколу добар коњ прашина се дига

Магарињата се нижа класа и никој не ги ферма

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Значи ако не се лажам :) ова е првиот гол од слободен удар на Рони во Милан!
Ајде ќе има тој уште многу вакви!!!

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Роналдињо им ги затнува муцките на сите што сереа за него дека забораил да игра фудбал знаеме сите кој го зборуваше тоа...треба уште да работи за да врати врвна форма ама ќе го видиме и тоа со Кака во тим заедно како соиграч ќе гази како што и газиме до сеа:helou:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420

не ни е прва победа сезонава... имавме и други, но пази што.... сега сме први па тоа им боде :helou:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Роналдињо им ги затнува муцките на сите што сереа за него дека забораил да игра фудбал знаеме сите кој го зборуваше тоа...треба уште да работи за да врати врвна форма ама ќе го видиме и тоа со Кака во тим заедно како соиграч ќе гази како што и газиме до сеа:helou:
Јас би рекол дека се тешеа :toe:

А

Ајсшутер

Гостин
Уште малце па ќе го видите Роналдињо во вистинската форма баш сакам да се разигра добро па да видат Барселонците каков играч даваат и да видат грешката дека беше до Рајнкард не до него :icon_lol:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Роналдињо игра добро само кога е среќен во клубот, се сеќавате беше господ у фудбал кога атмосферата у Барселона беше на највисоко ниво, сите беа среќни и затоа ја замаа титулата во ЛШ и во првенството, сегa у Милано ги има Кака, Пато, Емерсон и е омилен на публиката.......почнува по малку да се враќа во старата добра форма ама треба уште, далеку е од неа и се плашам дали и ке може воопшто.......но да се надеваме :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom