Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
дечки ај кажете сигурно на која ке ја има утакмицата зш нема да бидам дома а сакам да ја гледам :smir:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ајде наши
дресот шалот... ама болен сум инаку би забодил и неко шише вино ... ама аповие пусти ах

форза Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
ајде наши
дресот шалот... ама болен сум инаку би забодил и неко шише вино ... ама аповие пусти ах

форза Арсенал
Така е! Само Бодрење и Оптимизам.
И само едно има шо после мечов НЕ сакам да го чујам ... Критикување на нашите играчи за во случај да направат по некој кикс! Луѓе се сите грешат се дешава и на најдобрите и на прва класа како што на РвП му се деси претходниот меч , затоа сега ете на некој од Ливерпул ќе му се деси тоа... секад е така, битно не сакам такви критики и нагрдување на калибарот на нашиот играч. ( Без оглед кој и да е тоа )

Ајмоооооо со среќа наши !:eek:lee:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Едино ме изненади учевството на Истмонд во првиот состав на местото на Френсис!
Со Среќа !!!!

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Браво за дечките..Честита победа!! позз

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Па што да кажам.
Се покажа дека сакаа и изиграа со срце и душа едноставно се Оставија на теренот за тимот и никој друг!
Браво.
Ваков Арсенал ми треба , борбен , снаодлив и малку по среќен зашто заслуживме поголема победа но сега ич важно.
Само многу исфрустриран од потегот на Скртел , па ок ај да се кладиме дека неможеше да го задави Вот а? Да му се врати пак да го докрши ... и секако можеби несакајќи но ужасен потег на Аквилани по фаулот над Насри го мавна со копачката по тилот од главата.. едноставно не фер!
И секако Силвестре и Сендерос оправдаа позиција во тимот само што ете повторно кикс на Сендерос можеше да им донесе пенал во последните секунди среќа судијата испадна фер па ги оштети и нив да не биде само на наша страна оштетата!
Само вака да се продолжи , и идат младиве кон титула!

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Мнооогу слатка победа :wink: Честито на сите. Како добро играа нашиве само едно браво за нив.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ај нека ни е честита победата па и на др утакмици да играме вака а богами и да го освоиме купов :D

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Па што да кажам.
Се покажа дека сакаа и изиграа со срце и душа едноставно се Оставија на теренот за тимот и никој друг!
Браво.
Ваков Арсенал ми треба , борбен , снаодлив и малку по среќен зашто заслуживме поголема победа но сега ич важно.
Само многу исфрустриран од потегот на Скртел , па ок ај да се кладиме дека неможеше да го задави Вот а? Да му се врати пак да го докрши ... и секако можеби несакајќи но ужасен потег на Аквилани по фаулот над Насри го мавна со копачката по тилот од главата.. едноставно не фер!
И секако Силвестре и Сендерос оправдаа позиција во тимот само што ете повторно кикс на Сендерос можеше да им донесе пенал во последните секунди среќа судијата испадна фер па ги оштети и нив да не биде само на наша страна оштетата!
Само вака да се продолжи , и идат младиве кон титула!
Сендерос вака нака спаси гол , иначе ме изненади силвестре доста добро изигра на овој меч :vozbud:

Инаку на Шкртел му покажа Бендтнер како се игра :pos2:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Сендерос вака нака спаси гол , иначе ме изненади силвестре доста добро изигра на овој меч :vozbud:

Инаку на Шкртел му покажа Бендтнер како се игра :pos2:
Е тоа што викаш , многу пријатно изненаден од Силвестре!

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
:плаче:Пу бе,ништо ,ќе неможеме да го читаме арсешавин сега

Инаку одлична утакмица и многу сум задоволен од играта а посебно од Мерида

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom