- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 402
- Поени од реакции
- 88
дечки ај кажете сигурно на која ке ја има утакмицата зш нема да бидам дома а сакам да ја гледам :smir:
Така е! Само Бодрење и Оптимизам.ајде наши
дресот шалот... ама болен сум инаку би забодил и неко шише вино ... ама аповие пусти ах
форза Арсенал
Сендерос вака нака спаси гол , иначе ме изненади силвестре доста добро изигра на овој мечПа што да кажам.
Се покажа дека сакаа и изиграа со срце и душа едноставно се Оставија на теренот за тимот и никој друг!
Браво.
Ваков Арсенал ми треба , борбен , снаодлив и малку по среќен зашто заслуживме поголема победа но сега ич важно.
Само многу исфрустриран од потегот на Скртел , па ок ај да се кладиме дека неможеше да го задави Вот а? Да му се врати пак да го докрши ... и секако можеби несакајќи но ужасен потег на Аквилани по фаулот над Насри го мавна со копачката по тилот од главата.. едноставно не фер!
И секако Силвестре и Сендерос оправдаа позиција во тимот само што ете повторно кикс на Сендерос можеше да им донесе пенал во последните секунди среќа судијата испадна фер па ги оштети и нив да не биде само на наша страна оштетата!
Само вака да се продолжи , и идат младиве кон титула!
Е тоа што викаш , многу пријатно изненаден од Силвестре!Сендерос вака нака спаси гол , иначе ме изненади силвестре доста добро изигра на овој меч
Инаку на Шкртел му покажа Бендтнер како се игра :pos2: