Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дечки ај кажете сигурно на која ке ја има утакмицата зш нема да бидам дома а сакам да ја гледам :smir:

ајде наши
дресот шалот... ама болен сум инаку би забодил и неко шише вино ... ама аповие пусти ах

форза Арсенал

ајде наши
дресот шалот... ама болен сум инаку би забодил и неко шише вино ... ама аповие пусти ах

форза Арсенал

Така е! Само Бодрење и Оптимизам.
И само едно има шо после мечов НЕ сакам да го чујам ... Критикување на нашите играчи за во случај да направат по некој кикс! Луѓе се сите грешат се дешава и на најдобрите и на прва класа како што на РвП му се деси претходниот меч , затоа сега ете на некој од Ливерпул ќе му се деси тоа... секад е така, битно не сакам такви критики и нагрдување на калибарот на нашиот играч. ( Без оглед кој и да е тоа )

Ајмоооооо со среќа наши !:olee:

Едино ме изненади учевството на Истмонд во првиот состав на местото на Френсис!
Со Среќа !!!!

Па што да кажам.
Се покажа дека сакаа и изиграа со срце и душа едноставно се Оставија на теренот за тимот и никој друг!
Браво.
Ваков Арсенал ми треба , борбен , снаодлив и малку по среќен зашто заслуживме поголема победа но сега ич важно.
Само многу исфрустриран од потегот на Скртел , па ок ај да се кладиме дека неможеше да го задави Вот а? Да му се врати пак да го докрши ... и секако можеби несакајќи но ужасен потег на Аквилани по фаулот над Насри го мавна со копачката по тилот од главата.. едноставно не фер!
И секако Силвестре и Сендерос оправдаа позиција во тимот само што ете повторно кикс на Сендерос можеше да им донесе пенал во последните секунди среќа судијата испадна фер па ги оштети и нив да не биде само на наша страна оштетата!
Само вака да се продолжи , и идат младиве кон титула!

Мнооогу слатка победа :wink: Честито на сите. Како добро играа нашиве само едно браво за нив.

ај нека ни е честита победата па и на др утакмици да играме вака а богами и да го освоиме купов :D

Па што да кажам.
Се покажа дека сакаа и изиграа со срце и душа едноставно се Оставија на теренот за тимот и никој друг!
Браво.
Ваков Арсенал ми треба , борбен , снаодлив и малку по среќен зашто заслуживме поголема победа но сега ич важно.
Само многу исфрустриран од потегот на Скртел , па ок ај да се кладиме дека неможеше да го задави Вот а? Да му се врати пак да го докрши ... и секако можеби несакајќи но ужасен потег на Аквилани по фаулот над Насри го мавна со копачката по тилот од главата.. едноставно не фер!
И секако Силвестре и Сендерос оправдаа позиција во тимот само што ете повторно кикс на Сендерос можеше да им донесе пенал во последните секунди среќа судијата испадна фер па ги оштети и нив да не биде само на наша страна оштетата!
Само вака да се продолжи , и идат младиве кон титула!
Сендерос вака нака спаси гол , иначе ме изненади силвестре доста добро изигра на овој меч :vozbud:

Инаку на Шкртел му покажа Бендтнер како се игра :pos2:

Сендерос вака нака спаси гол , иначе ме изненади силвестре доста добро изигра на овој меч :vozbud:

Инаку на Шкртел му покажа Бендтнер како се игра :pos2:

Е тоа што викаш , многу пријатно изненаден од Силвестре!

:плаче:Пу бе,ништо ,ќе неможеме да го читаме арсешавин сега

Инаку одлична утакмица и многу сум задоволен од играта а посебно од Мерида

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom