Нема врска оцените, гледате секој си дава различно. Важно си победивмо
Што било поминало (добро мотивирани сме сезонава) продолжувамо понатаму:
Следен меч ни е на 6ти Ноември играмо во купот на УЕФА дома со Брага.
Сеа мислам дека треба да им се даде одмор на некои играчи како што се Гатузо,Кака и Замброта
Ама сепак некој ке има титули а некој сеуште ке сонува за нив:baeh:Но во сето оваа има и место за задоволство, фановите на Милан во Лигата на Шампиони навиваат за други екипи.
Пошто нивните натпревари се во четворток.
Милан игра во втората Европска лига.
И ја тоа викам!!! ЕБАТИ ТОА СУДИЈАТА ГЛУП ШТО СВИРИ ПЕНАЛИ КОГА СЕ ИГРА СО РАКА ВО ШЕСНАЕСЕТНИК!! СТВАРНО НЕМОЖАМ ТОА ДА ГО РАЗБЕРАМ! И КОЈ Е ТОЈ СУДИЈА БЕ ШТО ДАВА ВТОР ЖОЛТ КАРТОН НА ИГРАЧ ШТО СПРЕЧИЛ КОНТРА??!! ПА ТОЈ ЗНАЕ ЛИ ДА СУДИ БЕ?!!ЕБАТЕ ИТАЛЈАНСКИОТ МАФИЈАШКИ ФУДБАЛ
И ја викам тоа, што има врска што беше чист црвен, не требаше да го покаже, се уништи утакмицата, во интерес на неутралните гледачи не требаше му покаже втор жолт. Едноставно ќе беше поубава утакмицата.Пеналот беше, а црвениот картон го уништи натпреварот.
Милан - Силвио
Да игра , имаше лоша сезона и ќе си го крка сеа, и баерн играше па наредната се засили ( исто како милан сезонава) и освои титулаНо во сето оваа има и место за задоволство, фановите на Милан во Лигата на Шампиони навиваат за други екипи.
Пошто нивните натпревари се во четворток.
Милан игра во втората Европска лига.
Што направи ? Освои доволно бодови со кои ке може успешно да парира во борбата за опстанок , иако ме плаши фактот дека ке опстанат оваа сезона во Серија А .Што напраи Рома викендов....и во средата....и минатиот викенд....што прави Рома воопшто сезонава?
Ок, те разбирам донекаде. Нема што да пишеш во вашиот фан клуб и си реши да спамираш малце овде....нема спас од спамери ко тебе.
Мене воопшто не ме плаши тоа, некако волчицата како да нема веќе заби и личи на обична француска пудлица или пекинезер сеедноШто направи ? Освои доволно бодови со кои ке може успешно да парира во борбата за опстанок , иако ме плаши фактот дека ке опстанат оваа сезона во Серија А .![]()
Не...Не гледав..Скијање гледав:pos2: Потполно се согласувам со Syn за постот погоре... Кога судиите грешат во полза на Јуве, Интер или друга екипа, веднаш не правите црни овци... Само тогаш не се во ред судиите... А вие зошто не признавате дека тепате во 90 минута?? Ако сте толку храбри и реални ајде признајте?? Или немате м*да??![]()