- Член од
- 5 мај 2008
- Мислења
- 1.357
- Поени од реакции
- 127
Некоја информација за Фабрегас да не има ,дали е се во ред со него?
јас право се женам...hhhЌе биде...... Ван дер варт и Фабиано ќе ги донесе сигурно и јас се кладам у што сакате :pos2:
У Јануар батко спремен ќе биде да даде 2 миљона за Чамак, ништо поише. ))) и тоа доколку спритреба... го изјави на Арсенал ком тоа. А сега за сега, не ни треба ништо!
Да, можи заинтересиран е за Меси и Кака ! Можеби ! Ке видиме !Znam kakva mu e politikata !!! Ali ke vidis deka ke pocne da kupuva !!! od januari 2 igraci 100 % !!! jas se kladam za toa !!!
Стварно незнам зошто го читате аршешавин и кога му реплицирате се нешто не ви се свиѓа?Да, можи заинтересиран е за Меси и Кака ! Можеби ! Ке видиме !
Молим те не сонувај, ако донесе ке биде за доброто на тимот, а нема да се расфрла со пари, којзнае колку ! Ако донесе некој ке бидат анонимци !
Малце сте ми не јасни. Прво Клиши не чинел, па кој сакате да игра? Ај Гибс нека го пуштат.Се очекувало Сендерос да игра на следната утакмица од Карлинг купот !
Само то нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее:nenene::nenene::nenene::nenene:
А ти демек го сакаш Сендерос, да игра со Челзи, или со некој други од ПЛ или ЛШ ?Малце сте ми не јасни. Прво Клиши не чинел, па кој сакате да игра? Ај Гибс нека го пуштат.
Сега Сендерос не ви чинело што ќе играл утре на Карлинг Куп утакмица.
Дали со сила се прајте или ?
Јас пак се молам да се врати и во првиот тим како резерва, затоа што ако се повреди некој од Галас и Вермален ќе неаме некој голем избор на клупата.
Инаку утре ќе игра и Вела, како и Чрежњи, Гибс, Ремзи, Вилшер, Траоре.
Јас не реков дека го сакам Сендерос за Челзи или некоја друга екипа, само реков дека клупата ни е тенка за во одбрана и дека Сендерос може да биде многу од корист оваа сезона, да не те потсеќам дека Џуру е 8 месеци повреден.А ти демек го сакаш Сендерос, да игра со Челзи, или со некој други од ПЛ или ЛШ ?
Сега ке изигра добро со некои од втора лига и ко ке дојди Дрогба ке се посери в гаки !
Не ги врти зборовите ! Клиши и Сендерос не се исто !
Ке видиме дали Сендерос ке биде добар !Јас не реков дека го сакам Сендерос за Челзи или некоја друга екипа, само реков дека клупата ни е тенка за во одбрана и дека Сендерос може да биде многу од корист оваа сезона, да не те потсеќам дека Џуру е 8 месеци повреден.
И не ги споредувам и не испревртувам зборови. Само реков прво Клиши не ви чинел, сега Сендерос не ви чинел. Ако не ги сакаш овие двајца у тим, ондак почни ко Аршесавин да бараш трансфери од Венгер ... знаејќи дека едниот е најдобар лев бек што ги имаме, а едниот може да биде од голема корист како резерва.
Е ај сеа прелистај ги овие три поста и глеј кој на кого испревртува зборови.Ке видиме дали Сендерос ке биде добар !
Ако добро паметам, лани кога тој киксираше никој не го сакаше во тимот ! Сега ке барам мислења и конкретно ке кажам !
И сега не го сакам Сендерос, со оглед на грешките од минатото и половина од нас сигурно не го сакаат !
Не верувам дека научи нешто од Неста додека беше во Милан, бидејки тој е Глуп !
Не верувам дека научи нешто од Неста додека беше во Милан, бидејки тој е Глуп !
Неста е можеби најдобар...
Напишано од Makedonec_7
Нека игра во Карлинг и Фа, колку сака !
Со сила будала :poss:Се очекувало Сендерос да игра на следната утакмица од Карлинг купот !
Само то нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее:nenene::nenene::nenene::nenene: