Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
AJde bre da go ebeme macherster pa da vidat posle oni dali ke sakat pak so nas da se sretnat...ke ni gi davat sluzbeni... a samo da pitam...deka se igra

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
bentner pak strelec za danska na natprevarot so albanija

H/T
EP ALBANIA 5

DENMARK 1

0-1 0-1 - - BENDTNER(40)

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
Заебете ја 52-ката, Дуду стрелец на Вембли среде Англија :D :D (ама ќе изгубат така да џабе му е на едуардо голот:)

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
znaci najava za dobra partija vikendov raspolozeni se nasive za golovi

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Уф одличноо , гледам добро почнаа нашиве ... а РвП жолт доби .. не е битно претходниот меч тој постигна погодок... ајде сега со Сити да ги напуниме може?:pipi:
Тоа зависи од калибарот на играчи способни за во тимот ии секако нај најбитно мотивацијата и среќата на нашите играчи :helou:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ова се учи само од најдобрите, Анри и се разбира Венгер !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Сам ја одзеде , дупли пас одлично изигран , одлично уфрлување и уште подобро пласирана топка. Е вака треба да играат напаѓачите наши хахаха...брао Фабреее им покажа дека не си само за дистрибуција на топки туку моеш све да изиграш како најбоље играч на таа позиција што би го :pipi:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Супер игра на Бендтнер,Едуардо, Фабрегас кои постигна голови значи се во добра форма :vozbud: галас ја гледав утакмицата со србија одигра солидно во одбраната росицки не го гледав така да чекам победа на утакмицата со сити :helou:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Еве што викаат медиумите на Островот, за дербито !

Манчестер Сити - Арсенал 12,09,2009 година, Сити Граунд, 16:00 часот !

Венгер: „Треба да докажеме дека сме ментално јаки
Менаџерот на Арсенал, тврди дека Арсенал има доволно сила, да го победи Сити, кој конкурира за место во големата четворка. „Мислам дека дуелот на Сити Граунд, пред се ке се одвива според ментален и психички план, на кој очекувам да паднат домашните. Тие се пред императив победа, а ние патуваме тотално релаксирано и ке одиме на победа. Марк Хјуз, ке има работа за да ја припреми екипата“ - рече Венгер за Скај Спорт.

Алан Карбишли: „Марк Хјуз не е тренер за титули“ (наслов)

Петар Шмајхел: „Младите деца на Венгер ке експлодираат оваа сезона“
Поранешниот чувар на мрежата на Астон Вила, Оденсе и Манчестер Јунајтед истакна дека Арсенал ке им биде најголем конкурент на Манчестер Јунајтед за титулата. „Несомнено е дека Венгер прави голема работа, и дека е еден од најпочитуваните тренери поради тој факт. Мислам дека е време се да проработи во тимот на топџиите“ - заврши Шмајхел, кој на прашањето кој ке биде шампион не одговори, туку дипломатски го избегна одговорот !

Тиери Анри: „ Навивам за Арсенал “ (наслов)

оф топик изјава: „Арсенал не ни е конкурент за титула “
Поранешниот трофеен лев бек на Арсенал,Ешли Кол, сега кој е во Челзи изјави дека Арсенал не го смета за тим кој може да ги поремети сметките оваа сезона, на неговиот Челзи. „ Младите фудбалери без искуство, не можат да донесат титула“ - беше кратката изјава за вестите на ББС, по кое сешуте се немаат огласено од тимот на Арсенал.

www.thesun.com
Разни форуми !

п.с. Ова со Кол само ја прелива чашата, па можете да замислите шо ке се дешава оваа година на Емирати против Челзи !

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
И на крај краева на интернационалните натпревари каков е билансот со повредените?:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom