Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Само Иниеста ли ќе ни го оставите или и него ќе ни го земете?
brat ti so baras kaj nas da te prasam jas tebe imas si tamu ti za barselona fan klub i pisi so sakas a nie tuka ke piseme sto sakame

Т

Топџија

Гостин
Ех да не летаме многу. Мислам дека 2-0 ќе е доволно. Да се поштедат некои играчи на вака лесен дуел мислам дека ќе биде потребно, со оглед дека играме и во среда и во сабота(големо дерби со Јунајтед).

А знае некој што се случува со Вела. Го немаше досега во составите на двата натпревари, а и не фигурира на листата на повредени.

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
arsenal. com

We want to create a fantastic atmosphere for our first match at Emirates Stadium for this new season. On each seat in the stadium there will be a red and white scarf, which is a gift from the Club to our supporters.

When the teams come out and line-up for the start of the match, please do hold your scarves above your heads to turn the stadium red and white. Please do bring your scarves back to Emirates Stadium for every match.
Баш ке видиме каква ќе биде атмосферата

:general::general::general::general::arsenal3:

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
Ех да не летаме многу. Мислам дека 2-0 ќе е доволно. Да се поштедат некои играчи на вака лесен дуел мислам дека ќе биде потребно, со оглед дека играме и во среда и во сабота(големо дерби со Јунајтед).

А знае некој што се случува со Вела. Го немаше досега во составите на двата натпревари, а и не фигурира на листата на повредени.
Arsenal striker Carlos Vela is recovering from an ankle injury he picked up during international duty with the Mexico national team, his agent said.
Vela's absence in Arsenal's first two games of the season had led to speculation that the club may have been looking to move him out on loan. He was not present for Arsenal's 6-1 victory at Everton in the Premier League or the 2-0 defeat of Celtic in the Champions League.
Reports have linked him with a season-long loan move to Fulham as part of a deal for defender Brede Hangeland.
Vela's agent Eduardo Hernandez said the 20-year-old is recovering from an injury to his right ankle picked up during the CONCACAF Gold Cup tournament and that Arsenal is resting him as a precaution. It was not immediately clear when Vela would be fit.
Hernandez did not address the speculation over a possible loan move.

interesno

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не знам за со Јунајтед, но мислам дека би требало да се врати барем некој од повредените до тогаш !

Можеби Воккот, но Венгер рече дека ништо не се знае ! Можеби Росицки, но не верувам !

Како и да е пред нас е Портсмут кој пред една или две сезони, успеа да изигра 2-2 со нас ! Арсенал оди на победа и типувам победа со повеќе голови разлика ! (за оние кои играат спортска пробајте со Азиски хендикеп да победи Арсенал, коеф. е околу 2,10) !

Очекувам добра игра во која очекувам да погоди некој од напаѓачите како Ван Перси, Бендтнер или Аршавин !

Мислам дека ова е сигурна победа !

п.с. Гојдарите пак ке ги пренесуваат Јунајтед со Виган !

Ме интересира дали наредната недела некој ке го пренесува Арсенал - Јунајтед, поради глупата забрана за преноси од странските лиги ?

Чекам одговор !

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Ме интересира дали наредната недела некој ке го пренесува Арсенал - Јунајтед, поради глупата забрана за преноси од странските лиги ?

Чекам одговор !
Брат, гледам ептен си запнал околу тоа дали Сител ќе го прнесува мега дербито против Јунајтед.
Како прво претстои уште едно коло пред тоа, значи нешто повеќе од две недели отприлика, второ, мање-више важно дали тие ќе пренесуваат таков дуел, и доколку пренесуваат не мислам да го слушам ала-аргентинското "навивање(коментирање)" на Игорче.Фино лепо ќе си пуштиш РТЛ,ХРТ...и уживај во мечот :) (се разбира доколку имаш кабловска) позЗ :smir:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Имам кабловска, ама проблемот ми е дека сите па и ние имаме забрана за пренесување на натпревари во тој термин !

Ме разбираш ?!

Затоа не пренесуваа неделата Тотенхем- Ливерпул, ниту Сител, ниту РТС, ниту ХРТ !

Иначе и јас не гледам на Сител ако те интересира ! Поззз:baeh:

Најдов дербито е во сабота во 18 15, изгледа !(извор: Фанклуб: Јунајтед)

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Имам кабловска, ама проблемот ми е дека сите па и ние имаме забрана за пренесување на натпревари во тој термин !

Ме разбираш ?!

Затоа не пренесуваа неделата Тотенхем- Ливерпул, ниту Сител, ниту РТС, ниту ХРТ !

Иначе и јас не гледам на Сител ако те интересира ! Поззз:baeh:

Најдов дербито е во сабота во 18 15, изгледа !(извор: Фанклуб: Јунајтед)

Нема причина за нервоза еве сега видив на сител и ги имаат објавено сите натпревари кои ќе ги имитуваат до крајот на мсецев меѓу кои е и натпреварот на гигантите АРСЕНАЛ - манчестер на 29,08,2009 во 18,15...

http://www.sitel.com.mk/?ItemID=07128B785F18D549A5BD1CED057ECE81

Абе овие нашиве додека се повредени изгледа сите се тетовираат :pos2: лани Цеск сега Волкот кои е следен... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom