Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Благодарност до Адебајор што направи за клубот.Се надевам дека на негово место ке дојде Хунтелар,па ни најмалце нема да ни фали.
Едно големо ФАЛА за Туре,големиот тигар,борец.Човек кој играше со срце на теренот секогаш даваше 120% од себе,нa секој натпревар.Факт беше дека со Галас не одговараат како тандем,па еден од нив требаше да си замине.Му посакувам и понатамошен успех во неговата кариера.
За негова замена не верувам дека ке има,бидејќи за Вермален беа потрошени 10 м. така да,нема да седи на клупа човекот.

Најголем кеф ке ми биде ако се врати капитенот во Арсенал.Сето она што ни фали го има во Патрик.
И на википедија пишува дека Арсенал е најблиску до Патрик В.:vozbud:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Информацијата за Патрик дојде од Јан Рајт, кој има радио шоу на Талкспорт. Се очекува денеска од 17 часот да даде повеќе информации, можете да го слушате тука http://www.talksport.net/.

А за Росицки, човеков стварно нема среќа. Секоја минорна повреда кај него трае повеќе од еден месец. Иднината не му изгледа светла, но не треба сега да се откаже. Уште малку му фали да го достигне фитнес нивото на професионален фудбалер, па ќе го гледаме неколку месеци за резервите и со малку среќа ќе биде подготвен да се врати во октомври/ноември.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
[zEUs];2770735 напиша:
Нема да се најде никогаш замена за Туре. Тој е единствен. Со среќа нака му е новиот тим.
Може да се најде некој подобар или полош.
А пак мие имаме доста добри млади играчи од одбраната кои се желни да покажат нешто. Што значи дека не треба да се паѓа у депресија .:smir:
Никогаш играч како Туре нема да имаме.... тој беше Адамс за нашата одбрана ...но сега и тој од кога си отиде... нема да се снајде и да го сака тимот НИКОЈ како него... но сепак му посакувам НАЈГОЛЕМА Среќа и нај најбоље да си се снајде во новата средина и да ни дојде нов играч со огромна способност за игра со глава , за жртвувана игра ( ко на Туре ) и секако... што ќе се вклопува добро во тимот на Венгер...
И токму така имаме многу млади ... Вилшер и Ремзи готовоо оваа сезона ќе играат боље него пола тим.... ама неаме доволно добра замена за Туре во одбраната а и Ебуе ако си замине...со сите тие пари мора Венгер да седне и Август само да Купува и тоа добри и малку поискусни играчи
(Од Турција се стаам да пишам за Туре само... мора... највредната алка ни беше до сега... алал нека му е за све шо има сторено за нас и едно огромно ФАЛА за него :))))) )

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Колку ми падна жал за Ебуе, вака кога го гледам како се опростува со навивачиве :( секоја чест за него за овој потег, барем покажа дека вистински го сакал Арсенал.

И шо е ова бе, Росицки пак се повредил? дај бе не зезајте, и сеа шо ќе прајме? Насри повреден, Росицки повреден, ќе мора излеа пак Аршавин да игра на таа позиција што има изјавено дека не ја сака.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе што направивте, се распродадовте?
Ќе купуваат нешто вашиве или не?
Спортски поздрав:smir:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
А бе што направивте, се распродадовте?
Ќе купуваат нешто вашиве или не?
Спортски поздрав:smir:
требаат пари ебеш му матер :) ... сега да видеме дали арсенал е полн со црнци ? :vozbud:

ако бре аде - 25 , коло 16 :) - еве го бентнер ќе го замени аде , вермален - коло :pos2:

- виеира нека се врати па би биле добри си велам :)

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
Колку ми падна жал за Ебуе, вака кога го гледам како се опростува со навивачиве :( секоја чест за него за овој потег, барем покажа дека вистински го сакал Арсенал.

И шо е ова бе, Росицки пак се повредил? дај бе не зезајте, и сеа шо ќе прајме? Насри повреден, Росицки повреден, ќе мора излеа пак Аршавин да игра на таа позиција што има изјавено дека не ја сака.
rosicki ne e povreden i ke igra na emirati kupot
http://arsenalanalysis.blogspot.com/2009/07/rosicky-im-fit-and-will-play-in.html

a eve i na ceski oficijalnata strana

http://www.rosickytomas.com/novinky/

Arsenalka

In Arsene We Trust
Член од
30 јули 2009
Мислења
10
Поени од реакции
1

И мене,исто,многу ме потсети на Тевез кој иако играше за Јунајтед сепак е добар и фер играч.Неговото простување од Олд Трафорд и ова на Ебуе никогаш нема да ги заборавам

За Адебајор пак ич не ми е гајле, дека си отиде, но сепак мислам дека мора да зимаме некој добар играч, на негово место....:pipi:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Туре голем борец вака ако продолжиме да продаваме играчи мислам дека ќе играме повторно сезона за борба за 4 то место само дупло потешко овој пат а тоа за бендтнер сите сега го сакате мислите дека ќе го замени аде а на полусезоната ако памтите сите го вреѓавте и сакате си оде сега одеднаш јак е - треба напаѓач а за тоа кој требаше си оде дали галас или туре нормално галас , вермален не е ни блиску до туре така да се е во раце на венгер а исто така ни фале и дм :tapp:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
А кој се тие „сите“ што го сакаат Бентнер?

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Туре голем борец вака ако продолжиме да продаваме играчи мислам дека ќе играме повторно сезона за борба за 4 то место само дупло потешко овој пат а тоа за бендтнер сите сега го сакате мислите дека ќе го замени аде а на полусезоната ако памтите сите го вреѓавте и сакате си оде сега одеднаш јак е - треба напаѓач а за тоа кој требаше си оде дали галас или туре нормално галас , вермален не е ни блиску до туре така да се е во раце на венгер а исто така ни фале и дм :tapp:
Време беше да се направат некој промени. Мислам дека ова е правиот момент. Туре сакал да си иде, и што да му праат од клубот? да го го влечат и да не му даваат да си иде?

Како зборите бе мајката, ко луѓето што работат у Арсенал ко да сакаат да му наштетат на клубот.

Јас не спаѓам под тие „сите“ и натаму мислам дека од Бентнер играч не бидува. Секогаш покажува нешто добро на овие пријателски мечеви ама во Лигата е како да паднал од марс.

За напаѓач ќе земе, сигурен сум. За ДМ сумљам, едино ако дојде Виеира, ако не, ќе тераме со несигурниот Сонг. Јебига.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Време беше да се направат некој промени. Мислам дека ова е правиот момент. Туре сакал да си иде, и што да му праат од клубот? да го го влечат и да не му даваат да си иде?

Како зборите бе мајката, ко луѓето што работат у Арсенал ко да сакаат да му наштетат на клубот.

Јас не спаѓам под тие „сите“ и натаму мислам дека од Бентнер играч не бидува. Секогаш покажува нешто добро на овие пријателски мечеви ама во Лигата е како да паднал од марс.

За напаѓач ќе земе, сигурен сум. За ДМ сумљам, едино ако дојде Виеира, ако не, ќе тераме со несигурниот Сонг. Јебига.
се согласувам со тебе ама мислам дека ќе треба и централен дефанзивец сендерос во повеце наврати покажа дека сака да си оди а силвестре не сакам во никој случај да го видам да игра за напад единствена желба ми е хунтелар кој мислам дека одлично би се вклопил во тандем Персие , и сакам да прашам која е цената со која сандерленд го купи цана ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom