Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
18076772.jpg

Хммм,дали можеби знае нешто ,што ние не знаеме :raz::raz::pos2:

Ми го разубави утрото Венгер со потврдата за Виера, за тоа дека се обидува да донесе искуство во тимот.

Денеска Емирати куп, ќе биде добро да го освоиме. Атлетико е доста тежок противник, совршен за екперимент со составот. Се даваат бодови и за секој постигнат гол, затоа ќе гледаме доста напаѓачки фудбал. Плус и Рејес се враќа. :)

Росицки и Клиши ќе играт, само Диаби е повреден, но ќе играл во Шпанија, Волкот и Гибс тренирале само 4 дена затоа нема да играт.

Тука ќе даваат:

Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +4
Alfa TV Cyprus
Digi Sport (HU)
Gol TV (America) **
MaXimo 2
NTV Spor
Sky Sports 2 (uk)
Sport 1 (Cze/Svk)
Sport 1.1 (Ned)
Sport TV1
SportKlub (Ser)
SuperSport 1 (Albania)
SuperSport 3 (ZA)
SuperSport 3A
SuperSport 3N
W9
YES Sport 2
~ Sky Sports HD2 (uk)

Стрим тука.

On Saturday 1st August 2009, it was rumoured that Arsenal had tabled a £24 million bid for the Italian international in a British national newspaper, The Sun. It is thought that A.S. Roma are holding out for at least £26 million, and that a deal could take place with Arsenal's out of favour Swiss centre back Phillipe Senderos who is valued by Arsenal at £8 million and want away make shift midfielder Emmanuel Eboue who is valued at £9 million and a fee of around £10 million being paid by Arsenal could be accepted.
De Rossi has been quoted saying in an interview with Sky Italia that he would find it extremely hard to leave a club which is so close to his heart, but a team as big as Arsenal is very hard to turn down.
"It would be a very hard decision to make if I had the option to leave, I would really like to play in England someday, and a team like Arsenal is very hard to turn down because they are a big team and have the ability to win the Champions League which has always been a life long ambition of mine. But I want to repay Roma for developing me into the player I am, and also Roma are my childhood team which I have always supported."
It is thought that a deal could be struck over the weekend whilst Arsenal are playing in the Emirates Cup tournament, with De Rossi set for a medical and contract signing on Monday 3rd August 2009.

http://en.wikipedia.org/wiki/Daniele_De_Rossi

Секој пишува на Википедија. :vozbud:

- погребњак - во декември му истекува договорот со зенит - цена 10 - 12 милиони евра ( баш би сакал да го видам покрај аршавин ... да проработи руската машинерија + и хидинг би го советувал да се обиде во премиер лигата )
- хунтелар - 20 милиони , реал очигледно мислат дека овој фудбалер е одповеќе во тимот од „соништата“ , па наместо да замине во тим ко штудгат нека дојде кај нас со РвП би биле егзекутори ...
- шамак - можеби варијантата која најмаку ме исполнува - професорот набрка двајца кои ќе се мачат во африканскиот куп , зошто би му бил уште еден таков ? просто нелогично ми е , а и овие од бордо мислам дека ја одбиле последната понуда ...

- патрик виеира - дали е можно нешто кое никогаш не сме го виделе од месјето - камбек на играч кој верувам дека би се преродил од „печалба“ низ италија ? вака сите би биле среќни / и патрис и ние :helou:
- де роси - ми се допаѓа играчов ама некако огромен залак ми се гледа / сем трампана ебу , сенерос + кеш ... овој ко разбивач би блеснал во тим ко арсенал ( финтата е што аквилани мислам дека замина на енфилд , па двајца да си дадат ... штознам ? )

- погребњак - во декември му истекува договорот со зенит - цена 10 - 12 милиони евра ( баш би сакал да го видам покрај аршавин ... да проработи руската машинерија + и хидинг би го советувал да се обиде во премиер лигата )
- хунтелар - 20 милиони , реал очигледно мислат дека овој фудбалер е одповеќе во тимот од „соништата“ , па наместо да замине во тим ко штудгат нека дојде кај нас со РвП би биле егзекутори ...
- шамак - можеби варијантата која најмаку ме исполнува - професорот набрка двајца кои ќе се мачат во африканскиот куп , зошто би му бил уште еден таков ? просто нелогично ми е , а и овие од бордо мислам дека ја одбиле последната понуда ...

- патрик виеира - дали е можно нешто кое никогаш не сме го виделе од месјето - камбек на играч кој верувам дека би се преродил од „печалба“ низ италија ? вака сите би биле среќни / и патрис и ние :helou:
- де роси - ми се допаѓа играчов ама некако огромен залак ми се гледа / сем трампана ебу , сенерос + кеш ... овој ко разбивач би блеснал во тим ко арсенал ( финтата е што аквилани мислам дека замина на енфилд , па двајца да си дадат ... штознам ? )

не е уште....а со другото се сложувам...прекрасно анализирано:salut:

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/08/01/1415738/marouane-chamakhs-arsenal-transfer-could-happen-quickly-bordeaux-
http://news.yahoo.com/s/afp/20090801/sp_soccer_afp/fblitaengprromaarsenalderossi
Chamakh,Matuidi i Vieira...Tolku za ova letoo.Slikata so Huntelaar e foto shop zasto ne potpisal pa da ima dres od negoo...

Pogrebnyak e prad potpis u Stuttgart...
Huntelaar ne e na listata na zelbite na Venger...
Chamakh e dobra opcija,samo uste zavrsnicata da ja podobri i ke bide TOP zasiluvanje za Arsenal..
Vieira e star no Vieira u Arsenal e Vieira..i mnogu ke pomogne za motivacija za igracite...
De Rossi saka da ostane u Roma...

Slabo slabo...Ja imame topkata ali nemame konkretni sansi,osven eboue so naprai edna...Eboue e fantasticen drugoto slabo..
Senderos potpisa za Everton...
Sega na red e nie da kupime..
De Rossi odbiva da dojde u Arsenal saka da ostane..

Slabo slabo...Ja imame topkata ali nemame konkretni sansi,osven eboue so naprai edna...Eboue e fantasticen drugoto slabo..
Senderos potpisa za Everton...
Sega na red e nie da kupime..
De Rossi odbiva da dojde u Arsenal saka da ostane..
каде прочита дека сендерос е во евертон ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom