Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Одвај чекам да ја изиграм Лимбо ај уште некој ден ќе почекам

--- надополнето ---

Мајкрософт ќе банира наредниве денови за

• Flashed Xbox
  • Gamer score
  • modded avatars
  • infections on COD4
  • infections On World at war
  • Infections on MW2
издржете :)

Од каде ти е информацијава за банови?

Ај да кажам нешто за Кинектов.
Ќе бидам краток. Засега се е одлично. Сите игри што ги пробав се добро направени. Некаде може само да има некој мал проблем, да не распознае некое движење, но се на се одлично реализирано. На пинг понг дури и препознава ако сакаш од зад грб да удриш со палката. Kinect Sports е дефинитивно најдобрата игра засега. Сите игри се ептен интересни, само боксот малце не ми се свиѓа, подобар ми е тој на Motion Sports.
За сите гејмери што мислат дека ова е детско, и не е за нив и дека покрај сите други игри, ова нема воопшто да ги интересира, се лажете. Може и ќе ви биде досадно доколку цело време играте сами. Но со друштво, никогаш нема да ви се здосади. Доколку имате xbox и се мислите дали сакате да купите Kinect, јас го препорачувам. Нема да згрешите.

Donev брат ај пробаја виртуал тенис со кинект и кажи како е. Неможам јас уште да ја пробам а сакам да знам како е :)

Не сум го видел ова. Сега ја симнувам. Ама незнам кога ќе имам време да ја пробам. Можеби ќе чека викенд.

пс. Дали некој друг има проблеми со COD? Ниедна не ми се уклучува. Го чита цетето, и кога ќе ја пуштам, останува црн екран. Не сум на лајф.

zdravo,

dali mora site igri da se steltuvaat za da se igraat na live ?

sakam PES 11 da ja igram, ja imam nesteltuvana i me mrzi da menjam wave na novo DL DVD

Од каде ти е информацијава за банови?

По интернетов се слушаат гласини, ако преживеете сега до Ноември не би требало да имате гајле :)

По интернетов се слушаат гласини, ако преживеете сега до Ноември не би требало да имате гајле :)
Моментално имам толку игри шо треба да ги вртам на ПС3 , а до октомври нема ништо што би ме натерало да се стаам лајв (Гирс 3 коа ке излезе МП ке се пуца) така да ја сум офлајн преку летово сигурно (нормално дека сите игри со следуваат пиратски ке се рокаат на мојот офлајн профил да се разбереме) =)

Damnation може ли некој да ми ја најде на рапидшаре или торент не е битно. фала

Damnation може ли некој да ми ја најде на рапидшаре или торент не е битно. фала
Еј батко немој да се трудиш со таа игра ... Ја виде ли ? Виде каков срање гејмплеј има ? Види ривју =) јас ја неам играно али имам слушано дека ептен е лоша ...

^

Чим нема сидери на bitgamer играва, све ми е јасно. :)

Дај бе пробајте ја Beyond Good and Evil шо излезе пред месец и нешто. А инаку вреди многу да се проба.
Ако ја проба некој нека пиши коментар. А патем би сакал да слушнам коментари од форумџии и за Лимбо. Ама подетални.

Assassins Creed Brotherhood XBOX360-GLoBAL ајде едно инфо за ова, играта е изрежана али не ја пушта, има најнов фирмваре х360, да не треба нешто да се поминува преку АБГХ ?

Assassins Creed Brotherhood XBOX360-GLoBAL ајде едно инфо за ова, играта е изрежана али не ја пушта, има најнов фирмваре х360, да не треба нешто да се поминува преку АБГХ ?

Da, pomini ja so najnoviot abgx i probaj, MORA da ja pusti ako imas LT+ firmware.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom