Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.373
- Поени од реакции
- 4.904
decki naprajv nov profil ExpertJester003. addnete me i ve cekam na fifa11 ili nekoja druga igra,
Нема проблем, јас ја играм. Лошо ти е снимено или е изгребано / исфлекано. Земи салфетка некоја нежна или памук, стави ракија и врти во кругови по дискот. Јас така имам оправено многу дискови ) ако и тоа нејќе - пресними ја :/добро дали некој е имал проблем со F1 2010 ?
на пример xbox-от да вели дека DVD-то е изгребано или не е чисто...едноставно да неке да го прочита....
еве овој торент го симнав abgx вели дека е RF
F1.2010.XBOX360-COMPLEX
ми иди да го треснам од земја (што пари потрошив за DVD DL само еден господ знае)
Користам Verbatim и со овој режач имам снимено преку 40 игри и не сум имал проблем освен со COD WAW, Мafia 2 и сега со овааНема проблем, јас ја играм. Лошо ти е снимено или е изгребано / исфлекано. Земи салфетка некоја нежна или памук, стави ракија и врти во кругови по дискот. Јас така имам оправено многу дискови ) ако и тоа нејќе - пресними ја :/
--- надополнето ---
Можно е и читачот да не ти чита таков вид на дискови, имаш ли на ист таков диск снимено друга игра? И дали си ја режал со истиот режач? Мене некад режачот знае да ме заебава :/
Опааа викингшки мотиви ми се свига тоа , уште добра графика од Крајтек и ке биде се во ред =)
Crytek Codename Kingdoms (Character art)
Колку добро изгледаат, а правени се пред 2 години. Само можеме да замислиме колку добро изгледаат сега!!! Едно е сигурно, ќе биде најубавата игра (графички) 10000000%Опааа викингшки мотиви ми се свига тоа , уште добра графика од Крајтек и ке биде се во ред =)
23 000 го дава, го прашувам дали има само кинект рече не. Како и да е јас го порачувам Понеделник од senditStigna Kinect Bundle vo IDC da ne kupuva nekoj??????
Ако го купиш кинект само си има кабли се во него, ако земиш заедно слим со кинект кабел за стар хбох нема.А адаптери се продаваат негде за постарите модели?
па да де само кинект мислев, ама мене ми рекоа дека уште не се пуштени во продажба адаптери за постарите моделиАко го купиш кинект само си има кабли се во него, ако земиш заедно слим со кинект кабел за стар хбох нема.
Не не си има во пакетот.па да де само кинект мислев, ама мене ми рекоа дека уште не се пуштени во продажба адаптери за постарите модели
Како прашуваш јавно ваква работа!Кој сака покана за Bitgamer?
Има се живо и диво од Xbox360 игри таму. : )
Една е за Casper, а имам и уште една. Пишете.
П.с. Каспер, одблокирај ме на мсн ако си ме блокирал или прати ПП на кој мејл да ти пратам invite
--- надополнето ---
Кој сака покана за Bitgamer?
Има се живо и диво од Xbox360 игри таму. : )
Една е за Casper, а имам и уште една. Пишете.
П.с. Каспер, одблокирај ме на мсн ако си ме блокирал или прати ПП на кој мејл да ти пратам invite