Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ne go rckaj JOEY ziti se za Microsoft. Mnogu e osetliv na taa tema. Rezil ke te napravi. :icon_bigg
Добро сега, ова е форум, чија што содржина е наменета за сите, а не само за конкретни индивидуи како Joey.
Тоа што јас сум пишал текст како реплика на Joey, не значи дека конкретно е наменето само за него.

ааа те трчам да ги купам абе овие од мајкрософт се штракнани у мозоко...те им тамо американците и кинезите нека им ги купуват од livе......само пиратерија бе :D :D

На iptorrents.com ги има епизодите за симнување и другите DLC-иња само треба да и направиш JTag на икс кутијата за да можеш да ги пушташ :)

На iptorrents.com ги има епизодите за симнување и другите DLC-иња само треба да и направиш JTag на икс кутијата за да можеш да ги пушташ :)

јбг...не сум запознаен со процедурата :D

Јас имам и гз и се осеќам способен за ова, но немам ни Xbox 360, ни ништо друго што е потребно за изведување на ова.

Штотуку го исталирав новит dashboard бета, и баш ми се свиѓа.

момци имам едно прашање до вас...

сакам да креирам нов XBL 1month trial gold профил....ама некако неќе...шо е финтата не знам...помош!!!

btw...тој што го направив ми го дава како silver

и ме интересира ако направам профил на xbox.com и со recover gamertag ке ми го даде како gold или silver?

Уште едно потсетување до сите, ира која не смеете да ја пропуштите. :)

--- надополнето ---

Трејлерот е правен од fun на играта не е официјален. Подобар е од официјалниот милион пати верувајтеми вреди да се види.

Зошто Call of Duty World at War е толку мизерна....играта е долга у ПМ :D 15 минути една мисија а околу 10 ги има....срамота бе џабе расипав едно DVD DL пу јазк 100ден отидоа за џабе

Зошто Call of Duty World at War е толку мизерна....играта е долга у ПМ :D 15 минути една мисија а околу 10 ги има....срамота бе џабе расипав едно DVD DL пу јазк 100ден отидоа за џабе

Колку не е мизерна играта

Колку не е мизерна играта

за тебе не знам ама на мене ми е глупо тоа шо мисиите се ептен кратки да беа по 45мин мисија тоа ке е било добро ама овака изгледа како да гледаш некој докуменратец...или например да утепаш 15 саати во игра а не 4 саати како што е направена

^ Сите КОД игри се кратки. Нема некоја подолга од 6 саати.

па така нема да се исплати да купиш оригинал....џабе ке фрлиш 50+ евра (мое мислење)

па така нема да се исплати да купиш оригинал....џабе ке фрлиш 50+ евра (мое мислење)

Повеќе се вложува во мултиплеерот. Ако сакаш да ја играш само кампањата, тогаш не ти се исплати, а ако си заинтересиран и за мултиплеер, вреди да ја земеш оригинал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom