Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Него ај кажете оваа Army of two каква е дали вреди да се спушта.
Еј Данте е многу контроверзна игра за пеколот (затоа и ми се свига) =) дефинитивно ке рула , а за Арми од два Јоеу ако имаш некој од кајче да собереш и да играте заедно ке имате добри 6 саата =)Од демото, неможам да кажам дали е добра или не. Неможеш соло на немотот да играш, мораше co-op, и не ми остави баш некој добар впечаток. Не е лоша, ама не е нешто посебно.
Dantes Inferno ми се свиѓа, многу потсетува на God of War
Абе немоеш да кажеш дека е копија , и God of War е копија на многу игри од минатото сфакаш. Како што викаат Воф е оригинална а се после нејзе е копија ... баш не е така , секоја игра зима од првата па затоа ни God of War ни Воф не се оригинални игри и тие се копии.God of War го видов демото и искрено добро е али мене веке ми се скурчи и од God of War и игри ко нејзе ... И Данте ми е more of the same али би ја играл само заради пеколот муахахахах. Иначе шо се дигнало џева на гејмтрејлерс форумите ко демек God of War има страшно добра графика ??? Мене ми е комплетно иста ко Данте ... Не викам дека е лоша =) Али не е топ оф д лајн :pos2:Вчера го пробав демото на Дантес Инферно а денеска конечно God Of War 3 E3 2009 Demo. God of War PWNS ALL. Данте беше тотална копија на Год оф вор, иако не беше лошо, сепак КОПИЈА е, али излегува на 360ката, па за 150 денари вреди да се има
.
Али Год оф вор, леле леле леле, демото беше феноменално. Особено крајот на демото.
Морам да му се заблагодарам на Кико од форумов за демото.
Абе немоеш да кажеш дека е копија , и God of War е копија на многу игри од минатото сфакаш. Како што викаат Воф е оригинална а се после нејзе е копија ... баш не е така , секоја игра зима од првата па затоа ни God of War ни Воф не се оригинални игри и тие се копии.God of War го видов демото и искрено добро е али мене веке ми се скурчи и од God of War и игри ко нејзе ... И Данте ми е more of the same али би ја играл само заради пеколот муахахахах. Иначе шо се дигнало џева на гејмтрејлерс форумите ко демек God of War има страшно добра графика ??? Мене ми е комплетно иста ко Данте ... Не викам дека е лоша =) Али не е топ оф д лајн :pos2:
ЕРТ лаже ! :pos2: ПС3 фанбој е 0.0 не го слушајте !!!Пак ти против ПС3то а?... Год оф Вор е врвот на таквите игри, КРАЈ. Добро и Devil May Cry е тука некаде. Иначе да, Дантес Инферно како е Год Оф Вор во Пеколот и само заради тоа што е во пеколот ќе ја играм
.
ЕРТ лаже ! :pos2: ПС3 фанбој е 0.0 не го слушајте !!!
Ај сеа озбилно Год оф Вор напраи бум у тој стил И НЕ ГО СЕРАМ СОНИТО АЛОО !! ја играв Год оф Вор пред да стигне у македонија оригинал ја имам(кецот збориме) али Данте поише ја подржувам не дека неам сеа ПС3 и наеднаш Иксбокс фанбој , туку Год оф Вор ми е море оф д сејм и Данте е истото само со нова прича е тука ми е малце боље рифрешинг.
П.С. Кај си бе Јоеу ?! Да го тепаме ЕРт :violent1:! имаме ПС3 фанбој у Иксбокс тема !!!:pos2:
ЕЈ ПС3 не е за мене , него за гладните деца во Африка . Замислете тие гладеат додека вие седите ОСОБЕНОТ СЕБИЧНОТО КО**** ЕРТ :pos2: играте ПС3 во вашите топли домови . Соберете пари и дајте ми го ПС3 зашто идам за африка летово =)Ко ќе ти ја вежа една :pos2: :smir: тој ја играл пред да дојде во Македонија. Ние во Македонија ги играме игрите пред да почнат со продавање на оригиналите алоо. Тоа се вила LEAKED copy
.
Иначе, Данте имало нова прича, пффф, и Год оф вор има нова прича, ги ебава останатите грчки богови.
Чоече ти плачиш да земеш една ПС3ка знам јас
, то е проблемот
.
Кој сака да донира 100 денари нека пише ПП, ќе му купиме ПС3ка на Џокер. :pos2:
Едит, видеово специјално за Џокер
http://video.ign.com/dor/articles/1054402/igns-best-of-2009-videos/videos/bestof09_goty.html
Abe ostaj sea ti to. Denes prv pat zedov da igram igra so ne e povrzana so sport. Prince of Persia resiv da ja probam. Ja imav dobieno od IDC koga go fleshuvav i dosta interesna igra(ama pak ne vervam deka dolgo ke ja igram):smir:ЕЈ ПС3 не е за мене , него за гладните деца во Африка . Замислете тие гладеат додека вие седите ОСОБЕНОТ СЕБИЧНОТО КО**** ЕРТ :pos2: играте ПС3 во вашите топли домови . Соберете пари и дајте ми го ПС3 зашто идам за африка летово =)
П.С. Тоа ти коа имаш тролови на форум Finally , ја реков да го тепаме Ерт (али Јоеу нигде жив го нема):pos2:
ЕЈ ПС3 не е за мене , него за гладните деца во Африка . Замислете тие гладеат додека вие седите ОСОБЕНОТ СЕБИЧНОТО КО**** ЕРТ :pos2: играте ПС3 во вашите топли домови . Соберете пари и дајте ми го ПС3 зашто идам за африка летово =)
П.С. Тоа ти коа имаш тролови на форум Finally , ја реков да го тепаме Ерт (али Јоеу нигде жив го нема):pos2:
ЧУЈТЕ И ПОЧУЈТЕ: ГО ХАКНАА PS3!!!
после 3 год. 2 месеци и 11 дена од неговото излегување PS3 e хакнат од американец кој иначе е познат IPhone хакер... повеќе информации у линкон доле...
http://arstechnica.com/gaming/news/2010/01/three-years-later-the-ps3-gets-hacked.ars