Фешта - фестивал за млади музички таленти

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Идната им е во ''Република'' на сите.
Поздрав до стручното жири.
кисче

Еве нешто ново за фешта ... кои се финалисти итн ...

Еве ја и оливера - молк ... интересна песна

Меѓу финалистите се Оливера, Магдалена, Дарко од Идол, Димитар Андонов, Фифи, Офсајд, Лабунски тој со витканата коса, Кристијан од Операција Триумф......
4-5 песни се добри, не знам кога е финалето, мислам дека не е во понеделник.
Инаку ова е баш приватн афешта на Република, со оглед дека смао пејачите на А1 настапуваат на ова таканарешено летно шоу. Воедно срмаота е тоа што Панчо се однесува така незрело и лошо

Меѓу финалистите се Оливера, Магдалена, Дарко од Идол, Димитар Андонов, Фифи, Офсајд, Лабунски тој со витканата коса, Кристијан од Операција Триумф......
4-5 песни се добри, не знам кога е финалето, мислам дека не е во понеделник.
Инаку ова е баш приватн афешта на Република, со оглед дека смао пејачите на А1 настапуваат на ова таканарешено летно шоу. Воедно срмаота е тоа што Панчо се однесува така незрело и лошо

Од каде инфо за тоа кој се финалистите?? Колку што сум запознаен гласањето трае уште една недела. Може некој линк:smir:

Моите омилени песни :

Без Крунa Крaлицa - Мaгдaленa
Ти можеш - Дaрко
Молк - Оливерa
Зaробени во Сон - Димитaр
(Се надевам еден од овие ќе победи... )

...a и cледниве песнички ми се допaѓaaт...
Срцa изгубени - Кико
Зaплачи - Offside
Кaжи ми, Кaжи се - Кристиjaн

Песнава ми се свиѓа ептен Зaплачи - Offside.. да не има некој линк за даунлоад?!?! 10х :smir:

Финалето ќе биде во недела и ќе се одржи во МОБ, А1 најавуваат спектакл.

Во финале не се Фифи, не се Офсајд, мислам и Синди не е
Во финалето знам дека се Магдалена, Оливера, Симона, Димитар, Кико, Кристијан, Адам Лабунски, Дарко Илиевски и уште двајца, не знам кои.

Во финале не се Фифи, не се Офсајд, мислам и Синди не е
Во финалето знам дека се Магдалена, Оливера, Симона, Димитар, Кико, Кристијан, Адам Лабунски, Дарко Илиевски и уште двајца, не знам кои.

Тајз и Скипи и другиот не ми текнува сега...

А да не знаете од колку ќе биде финалето?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom