Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
таман ќе му биде во милано е целата мода па добро би му дошло :pos2:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Нема шанса ни 0,1% посто да игра прва постава. Ама ќе се најде за во куп Уефа и во Италијанскиот куп за да се одморат клучниве играчи или пак ако има слободен во 90мин. да влезе и да закова некој од тие неговите голчиња:vozbud:. Па и не е толку лош, ќе го шитнат Емерсон и ќе се направи место за него :toe: Поарно Бекам од колку Чичко Емерсон:). Го земаат заради перење на пари тоа е повеќе од јасно :smir:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Нормално дека ќе се најде за да се одмораат играчите....На пример,би играл во италијанскиот куп...и ете појше навијачи на една таква утакмица!
...и ќе донесе конкуренција.
А за голема плата,апсолутно нема шанси да биде така! Ги знаеме Галијани и Берлускони какви се во врска со парите:wink: А и самиот Галијани рече дека тие повеќе го земаат Бекам како реклама отколку како засилување...

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
честитки за БЕКС:vozbud:
цел тим ветерани
освен пато и кака

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
:vozbud::vozbud:БЕКАМ:vozbud::vozbud:
зар мојот најубав фудбалер ке игра во милан:wub:
зар заедно со омилениот мој фудбалер Кака
ааа ова не е можно:eek:jea:
е сега вреди да се иде на сан сиро и веќе не пропуштам ни еден напревар:pipi:

ајдее жени навалете:drk:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
А да отвориме подфорум на фан клубот "Женско фантазирање":smir::pos2:?

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ај за утре и за Херевен малце...
Дињо ќе биде на клупа,а Милан ќе напаѓа со двајца напаѓачи:Пипо и Шева(одамна не играле заедно од почеток,а?) -линк
Е сеа кој ќе биде зад нив? Мислам дека и Кака ќе одмара прво полувреме.Ќе игра Сидорф,а Фламини Гатузо и Емерсон ќе бидат поназад.
А може и Кака да почне со Сидорф наместо Емерсон.:toe:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Дињо ќе биде на клупа,а Милан ќе напаѓа со двајца напаѓачи:Пипо и Шева(одамна не играле заедно од почеток,а?) -линк
Е сеа кој ќе биде зад нив? Мислам дека и Кака ќе одмара прво полувреме.Ќе игра Сидорф,а Фламини Гатузо и Емерсон ќе бидат поназад.
А може и Кака да почне со Сидорф наместо Емерсон.:toe:
Само тоа да не игра ... Емерсон. Колку го мразам не сте свесни. Ќе ми се влече по теренот тука..Поарно тоа Виудез нека трча наместо он. Нека си ги пакува куферите. Да не знаете до кога му е договорот на Емерсон ???

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Најдов дека бил до 2010! Ако не го купи некој пред тоа...хаха:tv:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.914
Поени од реакции
23.329
хаха Бекам бее.... :)
Нема да дојде за некоја голема плата,нема да бара минутажа голема,добиваме најпрецизни топки на светот,и слободни удари до перфекција..Они маркетингшки добиваат ненормална популарност продажба не дресови и спонзори... нема зијан никаков од ова...
плус тек сеа нашиов фан клуб ке стане прав пичакрник :pos:
да да сега че има коментариод типот

Ја навивам за Бекам и ако он игра у милан ја ќе навивам за нив

Иначе и ја мислим дека нема да биде зијан од ова :wink:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
па не е баш така... префрли ги Рони, Кака и Сидорф во средината, малку понапред (како што и треба)... и ќе се добие вистинската слика за средниот ред, мислам дека е голема грешка што Кака и Сидорф се пишуваат како Напаѓачи.... за Рони ај некако, ама не и за овие двајца
Да де да и јас Рони,Кака и Сидорф ги сметам како СРЕДНИ играчи а не напаѓачи....:toe:
Честито Бекам
ќе се најде 4 - 5 месеци да помага во играва
па може и после повеќе :toe:
ама не ми е јасно како ќе изгледа првиот состав на Милан доколку сите се на располагање

чудо

еве и уште една шпекулација за одбрамбен во јануари
Сервет Четин од Фенербахче
Не би рекол дека е паметно да зимаме ваков играч бидејќи нас ни треба врвен одбрамбен играч....

аууууууууу е за ова не верував се додека не прочитав на официјалната :pos:

епа добродојде Бекамчо :smir:

сеа Вики лом ќе прави низ миланските продавници :icon_lol:

Ац Милан фешн груп e незаменлива, ајдеееее се зголемува бројот женската популација што навива за Милан, мислам многу нормално нели :vozbud: (пролетва мора да одам во Милано ама мора овој дрим тим да го видам :drk::vozbud::drk::vozbud::drk:)
Како ли ме нервира таа пластичната клошарана Викторија факинг Бекам:nesvest::nesvest::nesvest:

мене не ме радува доаѓањето на бекам ичч тотално..тој има 32 години собравме уште еден дедо..ќе зима голема плата нема да ја оправда..ЌЕ НЕМА МЕСТО ЗА МЛАДИТЕ НАДЕЖНИ ИГРАЧИ како што е Гуркуф..
Абе би било добро да игра само оваа сезона кај нас и онака е позајмен,башка и добра пара ќе земиме од спонзори,дресови,реклами и тн:pipi:

еве нова шпекулација - ја знаевме од порано, ама сега и самиот Фабрегас кажува дека имал понуда од Италијански клуб (Милан)
Многу тешко:nesum:
Чек, а Бекам не е чичко ?
Како што знам Бекам (33) е постар 1 година од Емерсон (32)
Разликата е во ова

И

WOW:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

:pos2::pos2:
цел тим ветерани
освен пато и кака
Да да цел тим ветерани освен:
Пато,Кака,Роналдињо,Видуез,Кардачио,Антонини,БонераСендерос,Бориело,Дармиан,Фламини
А да не ги кажувам играчите шо ќе се враќаат од позајмица следната сезона:vozbud::vozbud::vozbud:

Еј ај да собереме по 100 ден. и да одеме да го купиме...:vozbud: кај нас ке има работа за клован
:pos2::pos2::pos2:

.......
Можно е легендата на Милан,Костакурта да биде назначен како тренер на Торино:aplauz:

За Бекам ќе кажам,тој ќе игра 4 месеци во Милан и не верувам дека ќе имаме многу профит од него али добра атмосфера ќе се направе со неговото доаѓање и ќе има доста голема продажба на дресови,реклами....ама нема да биде тоа којзнае колку како у Реал и Галакси.....:toe:

БТВ Милан е заинтересиран за ѕверот Лавеци од Наполи,одличен играч е има само 23 години и е најдобар играч на Наполи заедно со Хамшик башка и располага со супер шут,брзина,дриблинг,техника...

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Голем поздрав:helou:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.063
Поени од реакции
45.851
Феномен;1780244 [URL="http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.ecalcioblog.it/wp-content/uploads/2007/08/emerson3.jpg&imgrefurl=http://hicsuntleones.forumup.it/about24-.html%26highlight%3D&h=324&w=270&sz=21&hl=mk&start=20&sig2=MtyA_PWgEiAsxRr9_Pt5_g&um=1&usg=__GEEzig0HW1E8muQG8KsNPVM-_oY=&tbnid=oFoA2Ze2Jh8QKM:&tbnh=118&tbnw=98&ei=vlf_SO3wL4Xw0QXLtLmEAg&prev=/images%3Fq%3DEmerson%2BFerreira%2Bda%2BRosa%26um%3D1%26hl%3Dmk%26sa%3DN" напиша:
Алакари суске манге , билете жилете камења за пете . . . не бе не , овој има некој ген од Шутка .

п.с. благе везе немам зашто се избаци текстот погоре .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
цел тим ветерани
освен пато и кака
трапчо немаш врска, се гледа колку знаеш
Нема шанса толку да се опуштимо, да играмо без Кака и Рони мора да игра еден од нив, изгледа Кака ќе игра дека со Самдорија одмараше прво полувреме.
вака нешто би требало;

Гатузо-Сидорф-Фламини
----------Кака----------

Ух не ни треба овој нека не летаат по секој...
Ако купуваат од Наполи нека го земат Хамшик а не Лавеци, ете имамо напад БОРИЕЛО-ПАТО (за многу сезони), Лавеци клупа ако сака :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom