Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=925253

Најбогат клуб ке станеме убедливо по шитнати дресови...уште овој ни треба :pos2::pos2:...Капело изјави дека ако сака Бекам да игра во репрезентација мора да игра и добро во клубот кај што настапува!!! Ја мислам дека ова ке се оствари дека манекенов ке утепа една година кај нас:toe::toe:

во случај да не сте ги пишале претходно... еве ги најавените и ненајавените против Херенвен :)

GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Kalac;
DEFENDERS: Antonini, Bonera, Darminan, Favalli, Jankulovski, Maldini, Zambrotta;
MIDFIELDERS: Ambrosini, Emerson, Flamini, Gattuso;
STRIKERS: Borriello, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.

Unavailable
: Kaladze, Senderos, Pirlo.

во случај да не сте ги пишале претходно... еве ги најавените и ненајавените против Херенвен :)

GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Kalac;
DEFENDERS: Antonini, Bonera, Darminan, Favalli, Jankulovski, Maldini, Zambrotta;
MIDFIELDERS: Ambrosini, Emerson, Flamini, Gattuso;
STRIKERS: Borriello, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.

Unavailable
: Kaladze, Senderos, Pirlo.
Испаѓа дека цел среден ред ни е дефанзивци:kesa:

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=925253

Најбогат клуб ке станеме убедливо по шитнати дресови...уште овој ни треба :pos2::pos2:...Капело изјави дека ако сака Бекам да игра во репрезентација мора да игра и добро во клубот кај што настапува!!! Ја мислам дека ова ке се оствари дека манекенов ке утепа една година кај нас:toe::toe:
Бекам ако дојде супер ќе бидеме :vozbud::vozbud::vozbud:
Има ненормални пари да праиме а башка и не е така лош на теренот:toe:

Пари колку сакаш:toe:!!! А за на терен ќе видиме ако дојде би бил од корист центаршутеви за Бориело колку сакаш!!!

Затоа што од дома те учеле секогаш да гледаш негативно на работите...

А зошто мене ми изгеда невистинито дека Бекам ке иде у милан...

И мене ми изгледаше невозможно, ама гледам дека веста е објавена и на ББЦ, изгледа дека овој трансфер ке биде реализиран! :vozbud:

Па да бе работата е завршена се чека уште на сајтот на Милан ке биде и тоа!!!:vozbud:Значи сезонава само од продажба на дресови од Роналдињо и Бекам ќе напраи Милан милиони!!!:vozbud::vozbud::vozbud: п.с И на сајтот на милан има...ајде ајде Бекс

Испаѓа дека цел среден ред ни е дефанзивци:kesa:

па не е баш така... префрли ги Рони, Кака и Сидорф во средината, малку понапред (како што и треба)... и ќе се добие вистинската слика за средниот ред, мислам дека е голема грешка што Кака и Сидорф се пишуваат како Напаѓачи.... за Рони ај некако, ама не и за овие двајца

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom