Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Честито Бекам
ќе се најде 4 - 5 месеци да помага во играва
па може и после повеќе :toe:
ама не ми е јасно како ќе изгледа првиот состав на Милан доколку сите се на располагање

чудо

еве и уште една шпекулација за одбрамбен во јануари
Сервет Четин од Фенербахче

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ајде,ајде нека има трансфери!!!
Бекам не само што ќе донесе спонзори и пари,тој ќе донесе и уште малку конкуренција во среден ред...
А за квалитет ќе видиме...ако трењира добро можда и ќе игра.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
аууууууууу е за ова не верував се додека не прочитав на официјалната :pos:

епа добродојде Бекамчо :smir:

сеа Вики лом ќе прави низ миланските продавници :icon_lol:

Ац Милан фешн груп e незаменлива, ајдеееее се зголемува бројот женската популација што навива за Милан, мислам многу нормално нели :vozbud: (пролетва мора да одам во Милано ама мора овој дрим тим да го видам :drk::vozbud::drk::vozbud::drk:)

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
по дрим тим од овај ќе нема :vozbud:

само да видиме дали на арно ќе е олку звезди

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
мене не ме радува доаѓањето на бекам ичч тотално..тој има 32 години собравме уште еден дедо..ќе зима голема плата нема да ја оправда..ЌЕ НЕМА МЕСТО ЗА МЛАДИТЕ НАДЕЖНИ ИГРАЧИ како што е Гуркуф..

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
мене не ме радува доаѓањето на бекам ичч тотално..тој има 32 години собравме уште еден дедо..ќе зима голема плата нема да ја оправда..ЌЕ НЕМА МЕСТО ЗА МЛАДИТЕ НАДЕЖНИ ИГРАЧИ како што е Гуркуф..

Kако бе така нема да ја оправда:nesum:.. Милиончиња ќе направи Милан од продажба на дресови, спонзорства и сл. Плус знае и некој слободен да закачи а и физички е спремен. Само не знам уште колку ќе може да издржи...:):)

Btw: Мислам дека на позајмица ќе го зимале

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Kако бе така нема да ја оправда:nesum:.. Милиончиња ќе направи Милан од продажба на дресови, спонзорства и сл. Плус знае и некој слободен да закачи а и физички е спремен. Само не знам уште колку ќе може да издржи...:):)

и што корист ќе имаш ти од тоа? бодови и титули ни требаат, така ќе дојдат парите и никој не ти гарантира дека со овие пари галијани и берлускони ќе направат нешто, само во џеб може да си ги стават

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

другар не гледај ти колку пари ќе земат од дресови и од спонзори остави го тоа гледај напред иднината што ќе направи играч од 32 години кога може да се земе млад играч и да се калеми во тимот кој може да игра уште 10 сезони.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
еве нова шпекулација - ја знаевме од порано, ама сега и самиот Фабрегас кажува дека имал понуда од Италијански клуб (Милан)

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
и што корист ќе имаш ти од тоа? бодови и титули ни требаат, така ќе дојдат парите и никој не ти гарантира дека со овие пари галијани и берлускони ќе направат нешто, само во џеб може да си ги стават
Јас ќе немам корист ама Милан ќе има. Ќе има многу пари за засилувања за следната сезона а не да се ценкаат за Роналдињо - последните пари си ги дадоа. Сега ќе ги вратат тие пари дадени за него. Така ќе биде и со Бекам.

А за болдираново не се гледа така. Вака сите ќе знаат дека Милан има пари за следната сезона и факт е дека тоа не може да го скријат ни Галијани ниту пак Берлу, т.е : да се вадат како Роналдињо..демек последните пари за него си ги дадоа а после немаа пари дефанзивец да купат. А не е тоа. Не му се даваат повеќе пари на Берлускони како порано како кога беше претседател...:wink:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.987
хаха Бекам бее.... :)
Нема да дојде за некоја голема плата,нема да бара минутажа голема,добиваме најпрецизни топки на светот,и слободни удари до перфекција..Они маркетингшки добиваат ненормална популарност продажба не дресови и спонзори... нема зијан никаков од ова...
плус тек сеа нашиов фан клуб ке стане прав пичакрник :pos:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
еве нова шпекулација - ја знаевме од порано, ама сега и самиот Фабрегас кажува дека имал понуда од Италијански клуб (Милан)

Ееее уште момчево да дојде и ќе биде Лудило:). Ама затоа треба да сањаме. Доста ни се Фламини и Сендерос на позајмица па уште и Адебајор и Фабрегас сме ги барале...:vozbud:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Ако дојде....осеќам дека ќе има мнооогу повеќе женски навивачи на фан клубов.....што и не е така лошо:smir:.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
офф... и на чиво место ќе игра педерчето ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom