Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
wi5ais.jpg

v5la1g.jpg

xbi9op.jpg

Дали ова кажува нешто?:vozbud::vozbud:

брат опсесија со наш клуб
јас мислам треба да лечи комплекси на друго место или да си отвори нов акаунт со име Бонера на пример и да се биде навивач на Милан:pos2::pos2:

tim sto naj mnogu go mrazam i sakam da badne ne u B liga u liga C3 i nikokas glava da digna i sto si mislete be deka milan e po silen od roma a ?
eve jas ke vi odgovoram milan vece e zaboraven tim imavte vasi 5 minuti so berlusconi za ovie 20 god ama vece ke se porite sa uefa uste nekolku god a patoa opstanok i mojata zelba milan B liga

sto imate vie nesto dobro sto podobro ot roma golman tokmak nemate odbrane barete igraci ot nas sreden red eden de rossi kao cel vas napad nisto i se falite pa begajte be nisto neste i nema da bidete

tim sto naj mnogu go mrazam i sakam da badne ne u B liga u liga C3 i nikokas glava da digna i sto si mislete be deka milan e po silen od roma a ?
eve jas ke vi odgovoram milan vece e zaboraven tim imavte vasi 5 minuti so berlusconi za ovie 20 god ama vece ke se porite sa uefa uste nekolku god a patoa opstanok i mojata zelba milan b

Пеле дефинитивно ти треба помош од стручњак, неизбгежна ти е терапија. Би требало таа терапија да се одвива и со лудачка кошуЉа.

eve jas ke vi odgovoram milan vece e zaboraven tim imavte vasi 5 minuti so berlusconi za ovie 20 god ama vece ke se porite sa uefa uste nekolku god a patoa opstanok i mojata zelba milan B liga

sto imate vie nesto dobro sto nema roma golman tokmak imate odbrane barete igraci ot nas sreden red eden de rossi kao cel vas napad nisto i se falite pa begajte be nisto neste i nema da bidete
И веруваш во тоа што го пиша:tapp:?
Постои и фан клуб Рома, бегај таму немој да спамираш овде.
Еве те нешто како лексилиум:http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4f7b-b8db-71ead921f676&ln=3&typeBack=default .

Па па па, уште ова да се случи.

Па јас мислам дека има и подобри кои можат да се земат за цената која што се спомнува!
Мексес ми е некако као помлад Матераци,така да....:toe:

ама ич не ми се даваат Бонера и Јанкул за овој :nesum:

еве од официјална:

A.C.MILAN: FALSE TRANSFER NEWS 10/21/2008

MILAN - The news spread by some agencies, according to which Mexes is on his way, as well as the departure of Bonera and Jankulovksi, is totally false.

еве од Гоал

значи се без веза муабети биле

Абе за тие пари ќе го земемо Алекс Силва и ќе ни останат и Јанкуловски и Бонера :)

Тоа ми е муабетот
и + кај е толку Галијани дарежлив и несаглам да прифати вакво нешто
тој за Роналдињо се исценка па сега за овој

Нема шанси ова со Мексес да се деси!

Иначе ме изненади играта на Антонини,а до душа и на играта на Емерсон од кога влезе.Тој човек ме изненади највеќе,колку сигурно ја држи топката во свој посед и знае како да изигра,знае каде да проигра не брза што е најбитно!Ме изненади,можеби бие ке се смеете но мене ми остави добар впечаток!

За Гуркуф ке видите дека ке сака да се врати во Милан,бидејќи едноставно ке има една сезона повеќе за да се докаже во поголем клуб.А така ке треба да игра во Бордо,како што знаеме француското е тапа првенство и ке мора потоа пак да прави трнасфер и промена на средината.Вака си ја знае средината во Милан и се ке биде во ред кога ке се врати:)

Ако се глупи да ги дадат Јанкуловски и Бонера за Мексес киксерон!
Нека го земат некој алек силва или па некој што не е толку познат одколку вој мексес..нели се спомнуваше маркес и агер подобро агер да го земат оти маркес сеа е стандарден во барса.

Ако се глупи да ги дадат Јанкуловски и Бонера за Мексес киксерон!
Нека го земат некој алек силва или па некој што не е толку познат одколку вој мексес..нели се спомнуваше маркес и агер подобро агер да го земат оти маркес сеа е стандарден во барса.

И Агер е стандарден. Шкртел се повреди.:helou:
Инаку Јанкуловски не е за продавање. Мислам дека може да избутка барем уште 1-2 сезони во добра форма... Кој ќе игра после лев бек. Фавали:tapp:... Сега за сега имам централни. Неста,Малдини. А Сендерос и Каладзе кога ќе се опорават ќе ринеме...:smir:

И Агер е стандарден. Шкртел се повреди.:helou:
Инаку Јанкуловски не е за продавање. Мислам дека може да избутка барем уште 1-2 сезони во добра форма... Кој ќе игра после лев бек. Фавали:tapp:... Сега за сега имам централни. Неста,Малдини. А Сендерос и Каладзе кога ќе се опорават ќе ринеме...:smir:
Јанкуловски може да го дадат само ради тоа што Антонини игра во топ форма може да игра десен бек а Замброта да си игра лев бек!Па како што знам јас Замброта игра по правило лев бек:)ако грешам нека ме поправат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom