Ne te fasciniraat izgledot i frizurite nivni? Posebno noviot stajling na fabregas ti e cuden , taka?мене не еме фасцинираат ниту Рамос ниту Фабрегас... ама ека фалат играчи во одбрана Да.
pa poarno vie otkolku inter ili juve normalno ako veke roma ne uspee:helou:мислам дека нема шанси ако го земеме скудетото и куп уефа можно е
Сержињо беше мајстор. Трчаше како луд на теренот, а и правеше доста асистенции нафрлувајќи од кај речиси аут линијата, а не како Одо,Абе мора да менувамо комплет одбраната идната сезона на ништо не личи сеа...
Порано со Кафу,Сержињо,Малдини и Неста кога беа помлади топ ни беше најдобра одбрана имавмо сеа ташак. Мора да се бара добар лев/десен бек и 2ца централни (А.Силва и ... ).
Не само бекови добри се сегде затоа и сакам бразилци да земаат во тимотСамо Бразилците се родени за бекови:helou:
Не само бекови добри се сегде затоа и сакам бразилци да земаат во тимот
Од идната сезона стигнува Фелипе за на гол (само да се избори за прв состав) и ќе имамо наследник на Дида (бразилец).
Го купија летото( ама го дадоа на позајмица една година)od kaj dojde sega ovoj felipe ili imeta takov golman jas nikogas ne sum procital oficialno no sepak pozz mozda e super golman kao dida:smir::smir:
го оставија во Сантос да се кали инаку е наш голман веќеod kaj dojde sega ovoj felipe ili imeta takov golman jas nikogas ne sum procital oficialno no sepak pozz mozda e super golman kao dida:smir::smir:
aj so sreka tokas jas vidam felipe nesto milan bara ama nesum znael deka go zemavte tokaz so sreka neka vie :helou::smir:го оставија во Сантос да се кали инаку е наш голман веќе
и има 20 год значи многу млад
не е бек туку е ГОЛМАН[zEUs];1750021 напиша:Овја фелипе е десен бек и е бразилец ? - ако е тој ја секоаш него го зеам на менаџер млад е и јак многу , ако сака некој нека ми даде линк клипчиња да видим кој е и како игра.
Мош па он го става да игра бег во играта од кај да знаешне е бек туку е ГОЛМАН
хаха
недоразбирање :pos2: