Македон91
Благородник
- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 2.134
- Поени од реакции
- 121
Од кај испадна па сеа ејзеро озбилно така викате или се зафркаваш ?![]()
Јас така си го викам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај испадна па сеа ејзеро озбилно така викате или се зафркаваш ?![]()

Јес да е ова чек дис аут, али сериозно:
И да ми плаќаат, у Охрид не идам.
Стварно не чини.
5 години не сум отишла у Охрид.Само остани си верна на признанието, дан се случит нешто (или некој) да те намамит да дојш :tv:
)Најпрво фала ти што си седнал да ги прочиташ/анализираш, а второ...Јоване можеби знаеш да насмееш со некои делови од твоиве колумни, но се гледа провидноста во нив и нивната намена, всушност затоа и те има во „Сега“ чија главна задача е да биде насочен против владата, па така и твоите колумни
тогаш поарно давај им други наслови, оти содржината ти се губи од она „ак не ви чинит не идајте“
ова не го пишувам ни од контрања нити од тоа што сум нечиј симпатизер, но гледам дека има потенцијал во тебе, но за жал премногу е насочен на политика, а што е уште полошо се гледа едната страна во твоите текстови
друга страна јок
сепак ова е мое мислење и не сакам сега сите да навалат, ти вака ти ова ти она
:salut:
Јоване можеби знаеш да насмееш со некои делови од твоиве колумни, но се гледа провидноста во нив и нивната намена, всушност затоа и те има во „Сега“ чија главна задача е да биде насочен против владата, па така и твоите колумни
Јес да е ова чек дис аут, али сериозно:
И да ми плаќаат, у Охрид не идам.
Стварно не чини.
5 години не сум отишла у Охрид.

Jeс да е чек дис аут, а не мистерии, ама чувај од графчињата на кои гледаш - сакам да избајам и јас пар ствари![]()
...Ако не сум била јас лично, биле мои блиски луѓе и споделиле искуства.
)