Ак не ви чинит не идајте

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
И сериозно и несериозно, написите се одлични.

Ја за друго, многу убави таласи (како оној на сликата, кај што му стои раката) има езероно.
Да ти е мерак на плажа да одиш. :icon_lol:

Капучино од 100 денари.. :pipi:
4fwo05.jpg

ни до пола не го испив од шо беше мнооогу... грозно

А к'де ова? На која плажа?
Немо... ај то шо беше 100 денари.. ама ко ми го донесоја вакво.. ни до пола наполнато,никакво... па уште кога го пробав.. животов ми се згади..
уш еднаш јас кафе на плажа не пијам..
не ми е галје шо сум од Охрид,ама ова е незнам..:tapp:

Јас во циркузон купив вода од пеес денари, а потоа гледам на неа:

Expiry date: 08.07.09

Ves, не оди во циркуз :)

Немо... ај то шо беше 100 денари.. ама ко ми го донесоја вакво.. ни до пола наполнато,никакво... па уште кога го пробав.. животов ми се згади..
уш еднаш јас кафе на плажа не пијам..
не ми е галје шо сум од Охрид,ама ова е незнам..:tapp:

На плажана Елешец и капучино и нескафе се по 70вче, а безалкохолнине пијалоци, пепси, 7up, фанта се по 60вче. Добро сеа, не ја мерам Елешец со Немо по ексклузивност ама бар мојш ко чоек да си седниш да си се напијаш кафе по пристојна цена, а стандарден квалитет. Плус келнеркана е секогаш насмеана до уши. :helou:

Капучино од 100 денари.. :pipi:
4fwo05.jpg

ни до пола не го испив од шо беше мнооогу... грозно

Старно вака на прв поглед изгледа прекрасно, да не те изневерил тебе вкусот. Не ми изглеа грозно бш напротив... :smir:

Кажав не ги жалам парите шо ги дадов,ама барем убо да беше..
а за тоа цените немаат врска..како шо кажа не се споредуваат Елешец со Немо,ама барем да беше капучино..

од Макси Д до плоштад..
таксистов:100 ден.
јас : е до вчера 30 беше
таксистов: од Охрид си?
jaс: да
таксистов: ај ај оди..

Старно вака на прв поглед изгледа прекрасно, да не те изневерил тебе вкусот. Не ми изглеа грозно бш напротив... :smir:
незнам дали воопшто ти личи на капучино ова..
а за вкусот.. да го пробаше верувај и тебе ќе ти се згадеше

:back:

Температура ли имаш?

Кажав не ги жалам парите шо ги дадов,ама барем убо да беше..
а за тоа цените немаат врска..како шо кажа не се споредуваат Елешец со Немо,ама барем да беше капучино..

од Макси Д до плоштад..
таксистов:100 ден.
јас : е до вчера 30 беше
таксистов: од Охрид си?
jaс: да
таксистов: ај ај оди..

Абре љуѓе. Јас лично ќе фатам да бојкотирам. Мислам стварно не е во ред, плажине ги напрајле цели со бетон, да немаш кај да постелиш крпа и да се сунчаш без да плаќаш посебно за лежалка, пијачка па крај краева и превоз.
Друго, таксистине се дегени со тапија.
Трето, спрајт, кока кола и остало се по 100 денари. Ај шо имет намера да ги крадет туристиве, не’ крадет и нас Охриѓаниве.
Ич да не им дојт ни еден турист до година.

Абре љуѓе. Јас лично ќе фатам да бојкотирам. Мислам стварно не е во ред, плажине ги напрајле цели со бетон, да немаш кај да постелиш крпа и да се сунчаш без да плаќаш посебно за лежалка, пијачка па крај краева и превоз.
Друго, таксистине се дегени со тапија.
Трето, спрајт, кока кола и остало се по 100 денари. Ај шо имет намера да ги крадет туристиве, не’ крадет и нас Охриѓаниве.
Ич да не им дојт ни еден турист до година.

Aбе мислет ќе соберет појќе пари така ак ги зголемет цениве, страшна работа...Сезонава во залез е тие го рокнале ценине до небо. Е немат братче така пазар праење. Или ќе намалиш кафето и лежалките или ќе ти е помал профитот, да не речам НУЛА!

Дали некој го посетил циркузот? Сакам да одам ама незнам дали вреди да се дадат 350 денари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom