П
Паган-др
Гостин
Да ти е мерак на плажа да одиш.И сериозно и несериозно, написите се одлични.
Ја за друго, многу убави таласи (како оној на сликата, кај што му стои раката) има езероно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ти е мерак на плажа да одиш.И сериозно и несериозно, написите се одлични.
Ја за друго, многу убави таласи (како оној на сликата, кај што му стои раката) има езероно.
Да скокнеш меѓу 2 таласи и да пливаш, пливаш...пеперутка, делфин, ослич, стршлен сеедноДа ти е мерак на плажа да одиш.![]()

И модар да излезешДа скокнеш меѓу 2 таласи и да пливаш, пливаш...пеперутка, делфин, ослич, стршлен сеедно![]()

Капучино од 100 денари..
ни до пола не го испив од шо беше мнооогу... грозно
Немо... ај то шо беше 100 денари.. ама ко ми го донесоја вакво.. ни до пола наполнато,никакво... па уште кога го пробав.. животов ми се згади..А к'де ова? На која плажа?

Немо... ај то шо беше 100 денари.. ама ко ми го донесоја вакво.. ни до пола наполнато,никакво... па уште кога го пробав.. животов ми се згади..
уш еднаш јас кафе на плажа не пијам..
не ми е галје шо сум од Охрид,ама ова е незнам..![]()
Капучино од 100 денари..
![]()
ни до пола не го испив од шо беше мнооогу... грозно
незнам дали воопшто ти личи на капучино ова..Старно вака на прв поглед изгледа прекрасно, да не те изневерил тебе вкусот. Не ми изглеа грозно бш напротив... :smir:
Старно вака на прв поглед изгледа прекрасно, да не те изневерил тебе вкусот. Не ми изглеа грозно бш напротив... :smir:
Кажав не ги жалам парите шо ги дадов,ама барем убо да беше..
а за тоа цените немаат врска..како шо кажа не се споредуваат Елешец со Немо,ама барем да беше капучино..
од Макси Д до плоштад..
таксистов:100 ден.
јас : е до вчера 30 беше
таксистов: од Охрид си?
jaс: да
таксистов: ај ај оди..

Абре љуѓе. Јас лично ќе фатам да бојкотирам. Мислам стварно не е во ред, плажине ги напрајле цели со бетон, да немаш кај да постелиш крпа и да се сунчаш без да плаќаш посебно за лежалка, пијачка па крај краева и превоз.
Друго, таксистине се дегени со тапија.
Трето, спрајт, кока кола и остало се по 100 денари. Ај шо имет намера да ги крадет туристиве, не’ крадет и нас Охриѓаниве.
Ич да не им дојт ни еден турист до година.