Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Туј смо али нема кој да га одржуе фан клуб. Јас се пријавују ама да има кој да дебарита малце да си искажемо имресие од утакмицу :)

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Кумановци, јавете се на тему бе, нека ни е честита победа против Работнички, доста заслужена.
Ајде ја да ти ја честитам победата, ама мора да ви вратиме во Скопје :) Иначе досега ве немам гледано ич, али глеам кумани добра атмосфера си праат и се во солидна бројка.

A

Auditore

Гостин
Фала Рикал, Кумани добру атмосферу правив али за жал бројка е јоште мала..

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Фала Рикал, Кумани добру атмосферу правив али за жал бројка е јоште мала..
Не битно колкава е бројката, битно е да се има добро навивање и секако добар баскет на терен( е сега за тоа колку еквалиетно незнам али се ќе си бидне).

Член од
16 декември 2008
Мислења
64
Поени од реакции
2
Кумани (КК КУМАНОВО - КК Фени Индрустри) 18.01.2011

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Моментално смо 6-ти на табелу, овија задњи 3 кола су ни много важни за да улегнемо у први 6 за да можемо после да играмо у Плеј Оф. Мислу дека ни е прва сезона у 1 лигу после толко време, и задовољан сам и сс овој. Док од наредну годину верују дека ке биде подобро.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Јас како што гледав мора сите да ги тепате до крај или грешка сум?!

Член од
16 декември 2008
Мислења
64
Поени од реакции
2
Кумани (КК Ултимејт Баскет Прилеп 86:101 КК Куманово) 05.02.2011

Со евентуални победи на двата преостанати натпревари се пласираме во плеј-оф. Мечот на одлука со Торус се игра следниот викенд.

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
dali majmuni bea prisutni na ovoj natprevar??

Кумани (КК Ултимејт Баскет Прилеп 86:101 КК Куманово) 05.02.2011

Со евентуални победи на двата преостанати натпревари се пласираме во плеј-оф. Мечот на одлука со Торус се игра следниот викенд.
i vo koja brojka

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Ипак, све овој е бледа сенка од прошлост.
Како прво, цела западна се пунеше сс људи, чак што више премала беше.
Друго, меѓу Кумани углавном бесва постари и попознати људи, сга углавном су деца. Браво за њима, ама док не се вратив онија стари ништо работа.
Треќо, кд ќе се почнеше сс навивање од запад, цела сала га прифаќаше - па грмеше и се слушаше до автопут. Сга, лита работа.

Ми треба да доведуемо играчи од послаби српски клубови кои играв за слични паре и тамо, а бољи су од овија играчи од домаќу лигу што можемо да ги доведемо. И порано главни бесва Срби.

И за крај, МАЛИК ЕВАНС! Кој ѕвер беше, има ли некое клипче за њега?

Kajgana Shop

На врв Bottom