Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Кумановци, јавете се на тему бе, нека ни е честита победа против Работнички, доста заслужена.

Ајде ја да ти ја честитам победата, ама мора да ви вратиме во Скопје :) Иначе досега ве немам гледано ич, али глеам кумани добра атмосфера си праат и се во солидна бројка.

Фала Рикал, Кумани добру атмосферу правив али за жал бројка е јоште мала..

Фала Рикал, Кумани добру атмосферу правив али за жал бројка е јоште мала..

Не битно колкава е бројката, битно е да се има добро навивање и секако добар баскет на терен( е сега за тоа колку еквалиетно незнам али се ќе си бидне).

Кумани (КК КУМАНОВО - КК Фени Индрустри) 18.01.2011

CIMG3130.JPG

img1482.jpg

Моментално смо 6-ти на табелу, овија задњи 3 кола су ни много важни за да улегнемо у први 6 за да можемо после да играмо у Плеј Оф. Мислу дека ни е прва сезона у 1 лигу после толко време, и задовољан сам и сс овој. Док од наредну годину верују дека ке биде подобро.

Јас како што гледав мора сите да ги тепате до крај или грешка сум?!

Кумани (КК Ултимејт Баскет Прилеп 86:101 КК Куманово) 05.02.2011

slika1.jpg

slika4.jpg

Со евентуални победи на двата преостанати натпревари се пласираме во плеј-оф. Мечот на одлука со Торус се игра следниот викенд.

dali majmuni bea prisutni na ovoj natprevar??

Кумани (КК Ултимејт Баскет Прилеп 86:101 КК Куманово) 05.02.2011

slika1.jpg

slika4.jpg

Со евентуални победи на двата преостанати натпревари се пласираме во плеј-оф. Мечот на одлука со Торус се игра следниот викенд.

i vo koja brojka

Ипак, све овој е бледа сенка од прошлост.
Како прво, цела западна се пунеше сс људи, чак што више премала беше.
Друго, меѓу Кумани углавном бесва постари и попознати људи, сга углавном су деца. Браво за њима, ама док не се вратив онија стари ништо работа.
Треќо, кд ќе се почнеше сс навивање од запад, цела сала га прифаќаше - па грмеше и се слушаше до автопут. Сга, лита работа.

Ми треба да доведуемо играчи од послаби српски клубови кои играв за слични паре и тамо, а бољи су од овија играчи од домаќу лигу што можемо да ги доведемо. И порано главни бесва Срби.

И за крај, МАЛИК ЕВАНС! Кој ѕвер беше, има ли некое клипче за њега?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom