Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ми се свиѓа што Кака полека се враќа во форма само уште на шутот да проработи :)

поточно само 2-3 шута му требаа за да го намести како што треба шутот :) , вистинска ѕвезда...

ај честито за победава, конечно на школо со крената глава и убиствени заебанции ќе одам :)... нека се множат

сега потребна е победа против Реџина и минимум нерешено на големото Миланско дерби:helou:

Е ова е вистинскиот Милан, кога играм со двајца напаѓачи газиме. Мора да продолжи Анчелоти да игра со двајца шпиц. Иначе мора да ги пофалам сите за головите, особено Кака и Замброта, па дури и Пато, одлично ја заврте со глава и Сидорф добро се снајде при постигнувањето на голот.
Само вака да продолжиме!

Мислам дека најдобро изигра Амрозини во оваа утакмица, најдобар беше заедно со Бориело и Пато

Добра игра од милан али лацио заслужуваше барем уше еден гол.Честито први 3 бода :wink:

АЈ нека ви е честито победата !:smir: Конечно Милан да изигра како што треба и да заличе на тим кои во своите редови има индивидуалци со звучни имиња.

Абијати- можеше да одбрани, мислам дека Дида треба да биде прв голман
Јанкуловски- требаше малку поофанзивно да игра иначе супер
Гатузо- ѕвер што да се каже
Кака- што да се каже најбољи е, едино што слабо му одат дриблинзите, треба тоа малце да го потренира, голот ремек дело
Емерсон- чавка
Еден од најомилените играчи во Милан ми е Дида ама ѓабе од него неможе да очекуваме многу очигледно неговото време пројде, многу повреди а и после тоа со Селтик што се случи :) така да најдобро е сезонава Абиати да биде прв голман...
(и фала му на Анелка што имамо голман помалце) :)

Јанкуловски кога не играл офанзивно ?

Гатузо точно звер и тоа со скршеница на раката :)

Кака добар е не е се до дриблинзите ете ако е за тоа тука е Роналдињо :)

и Емерсон не е чавка, Пума е :pos:

ајде нека се множат....со срека нека ни е...редно беше...:vozbud:бравоооооо:vozbud:

Не очекував толку убедлива победа вечерва. Како и да е честитки и од мене, сосема заслужено ...

Не очекував толку убедлива победа вечерва. Како и да е честитки и од мене, сосема заслужено ...

Ја очекував, пошо више навика ми стана да ги тресемо ови како ги викаја мацио или таке нешто :pos2:

Инаше за утакмицата сите изиграја топ само уште кој би играл неста месо каладзе боље би било

Сидроф ме изненади одлично изигра, Пато такоѓе, Бориоело мора да остане у прв тим штета што не даде гол

Али најрадосен сум што Кака се враќа у форма да се знае кој е Numero Uno, и радосен сум што ќе го нема Крешоверајд на форумов едно 2-3 дена :helou:

Cestito pobeda ako igraat vaka cela sezona se ke zgazat inace najdobar tandem do sega vo napad im bese ovoj so borielo i pato

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom