Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас сум песимист за вечер така да ќе видиме :toe:

(кога викам дека сум песимист победуваме секогаш, така да :vozbud:)

јас сум песимист за вечер така да ќе видиме :toe:

(кога викам дека сум песимист победуваме секогаш, така да :vozbud:)
Секогаш има прв пат ама да се надеваме дека нема да биде сега:kesa:

Нема што да се тресете за вечер,има неколку комбинации во игра и само во една сме поразени.-Ако Милан изгуби и Анчелоти остане тренер :) Се друго ни е чист ќар :):):)

Нема што да се тресете за вечер,има неколку комбинации во игра и само во една сме поразени.-Ако Милан изгуби и Анчелоти остане тренер :) Се друго ни е чист ќар :):):)
Dobaer si nema so ama nema da izgubime:D

Добро бе што е со Сендерос што го мачи ?

Abe i on ne znae sto mu e ali ne e bitno.Se plasam za odbranata mnogu ne sigurno mi deluva onoj Zarate kako krenal se plasam nemoj da ni dade koj gol vecerva.No sepag da gi gledame rabotite po optimisticki se nadevam deka Milan vecerva ke izleze kako pobednik sepak e mnogu 3 porazi za red,a i mnogu ke mu dojde na Lazio 3 pobedi po red.Forza Milan.

Znaete deka Milan nema poraz od Lazio 20god na domasen teren, a i voopsto nema poraz od 1998 pa dobra tradicija e na nasa strana.

A ovoj GILA si otide i prodolzuva da gazi:zlo:
Не се замарај бе се секаваш каков труп беше во Милан тоа е некој играчи едноставно не им е судено да се зверови во големи клубови,па каква изјава дал "Само Интер е подобар од Фиорентина пффф во стил Милан се послаби од фио. па оди е!! си матер ГРД Мразам такви играчи што незнаат да го ценат клубот што го напуштиле,и Шева имаше две тапа години во Англија па рече им благодарам на наивачите на Челзи....се е до карактерот

Ај да си ја пробам среќата, иако мислам во овие моменти да погодиш формација на Анчелоти е рамно на светско чудо, енивеј...:

-------------Абијати---------------

замбро--бонера--малдини--каладзе

фламс---------амбро------кларенс

--------кака---------дињо--------

--------------шева----------------

Иако го сакам Бориело во првиот состав сепак мислам дека ќе стартува од клупа.:toe:

Нешто се шушка трампа меѓу Спалети и Анчелоти
Според мене најдобро решение е на кормилото да застане Рајкард

Spored menе Спалети би бил најдобро решение,“би’’зашто Рома вчера тепаа и си купи уште време на таа клупа.
Анчелоти не е проблем одма би прифатил да иде у Рома пошто си има историја таму и на срце му е Рома,играл таму нешто звер им бил ебемлига :):).

Слушам се шушка трампа помеѓу Анчелоти и Спалети
Според мене најдобро решение е да дојде Рајкард

Слушам се шушка трампа помеѓу Анчелоти и Спалети
Според мене најдобро решение е да дојде Рајкард

И што ке биде тогаш со Роналдињо , кога јавна тајна е дека односот Рони - Рајкард е катастрофа .

Ај да си ја пробам среќата, иако мислам во овие моменти да погодиш формација на Анчелоти е рамно на светско чудо, енивеј...:

-------------Абијати---------------

замбро--бонера--малдини--каладзе

фламс---------амбро------кларенс

--------кака---------дињо--------

--------------шева----------------

Иако го сакам Бориело во првиот состав сепак мислам дека ќе стартува од клупа.:toe:
TOP SAMO VO IDNINA MESTO MALDINI NESTA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom