Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Стварно незнам што му се случува на тимов наш. Милан не е веќе моќен како што беше порано. Тоа е факт. Треба уште многу промени. Интер вака нака направија пак најсилен тим, знаат шо да купат. Сега со Мансини и Кварезма заедно со Ибра ке бидат несовладливи. А ние со оваа игра ке биде премија да обезедиме и место во лига на шампиони. Се закануваат Наполи,Лацио и Фиорентина...
Анчелоти- подитно ако не тепа со Лазио и не прикаже добра игра мора да му се врачи отказ па макар и без тренер да игра Милан до крај на сезона.
 

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Луѓе да ви кажам нешто,ама еве најискрено и без провокации(да не помислите дека сакам да изнервирам некој)!Шампионот се знае уште сега!Тоа е Интер!!!Имаат најдобар тим и најконстантно покажуваат солидна игра!Ни Рома ни Јуве ни никој нема да ги сопре!Единствено што ќе биде интересно ќе биде борбата за место во ЛШ како и УЕФА!Ве молам не го сваќајте ова како провокација!Поздрав до сите:smir:
 

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.466
Поени од реакции
5.438
Незнам како може после 2 кола да одлучуте кој ќе биде шампион а кој ќе иде уефа, Милан уште не е целосен а треба и време играчите да се навикнат во тимот :toe:

пс. Во четврток играме дома против Цирих во УЕФА КУП и мора да победиме :nesum:
 

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Мразам 2 работи:

1.го мразам Анчелоти
2.го мразам спонзорот BWIN

Но го сакам Милан и верувам дека ќе се извлече од оваа криза и ќе докажеме дека сме квалитетни! И јас така си чекам :)
 

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.390
Поени од реакции
570
Мразам 2 работи:

1.го мразам Анчелоти
2.го мразам спонзорот BWIN
И ја го мразам Анчелоти :uvo:Не ми е јасно бе , како може вака , да не се знаело игра да се постави . Ко да му е страв да постави напаѓачка формација . Отсекогаш фурал вакви тапа формации , ама порано , така вака му успеваше некако . Навистина , се изненадив сабајлево кога прочитав дека сеуште не добил отказ , туку само со опомена (намалено поведение , укор :pos2:) поминал .
А што се однесува до BWIN , тие не се спонзори на Милан , туку само си платиле одредена сума за да се рекламираат на нивните дресови (истите се рекламираат и на дресовите на Реал Мадрид ) !
П.С Идната недела верувам дека ќе почна пресвртница во играта на Милан , само жал ми е што Пандев ќе мора да изгуби . Ама , уствари и не ми е жал , битно е Милан да победи :helou:
 

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
нека си иде анчелоти ме нервира веке и како појава и се останато кај него и од него...ајде доста му е пензија го чека децата треба да си ги ожени-омажи внуци нека чува и пелени нека им менува..чао анчелоти:pos2::pos2::pos2:мала шала
И уште не свакам како покрај кака роналдињо пато шева и остала компанија пак губиме:toe:
Ти текнуе лани Барса???
 
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Eве сум и јас...Вчера грешката беше во Анчелоти и тоа во тоа што не му иде паметот и пак игра со Малдини и Фавали,а стварно не знам што гледа во нив моментално.На првиот гол трчаа по Скули со јазиците надвор...Сендерос,Каладзе,Јанкуловски и Антонини беа на клупа:uvo:,сите четворица подобри од Малдини и Фавали.( Нормално дека Малдини е легенда и ќе остане,ама му истече времето..боље нека се понаша као легенда и нека се откаже од игра,и нека излезе низ голема врата!)Сега пак,лани ако примавме по 1 гол просек на утакмица,сеа примаме по 2! Проблемот е што Анчелоти не може да го најде победничкиот тим,најдобрите 11 во моментов. Коа влезе Бориело живна нападот,ама не требаше да го смени Дињо со Сидорф!
Сега,Милан е во криза,ама не треба да се менува Анчелоти,како што и рекол,тој најдобро го знае Милан и знам дека ќе најде излез од кризава.Само нека го смени малце стилот на игра,веќе сите го научија! FORZA MILAN!!!!!!!!!!!
 
P

PewDiePie

Гостин
Абе се знае како треба да игра Милан
Абијати
Замброта Неста Сендерос Јанкуловски/Каладзе

Пирло/Фламини

Сидорф/Гатузо

Кака Роналдињо

Шева Пато/Инзаги

Се разбира одкога ке се опорават одредени играчи
 

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.450
Поени од реакции
47.282
и јас сум за тој тандем и мислам дека ке ја проигра и оро ке игра :)) )ако не проигра скоро(до наредно коло) ке ја игра некој друга таа тактика.
 
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.680
Поени од реакции
3.641
Ve citam i si vikam ozbilni ste ili se zezate...Dosta so kritikite na adresa na Ancelotti. Kade bevte koga osvojuvase CL, pa finale koga stigna? Zasto togas nikoj ne rece ne go biva neka si odi. Navalile site po covekot koga celata vina ne e na nego. Ima i toj svoja vina ama ne vo celost. Zasto e toj kriv sto vladee haos vo klubot? Toa ke gi prasate Galliani i Berlusconi. Minatata sezona Milan ja odigra so samo eden kupen igrac koj nastapi na 10 sredbi. Ovaa sezona se iznakupuvaa ama nikako so plan,so koncept, so vizija....tuku gi izvadija parite i davaaaj. Sto e Ancelotti kriv sto nema ni eden ekstra napagac??? Sto majka baraa da go kupuvaat Ronaldinho koga 2 sezoni ne igrase vo Barca ili koga veke go kupija zasto ne go sutnaa Seedorf. Nemoze da igraat dvajcata zaedno, fakt! Kade e vinata na Ancelotti sto ne zemaa eden asalen defanzivec. Senderos ne e toa toa, Senderos go zemaa kolku da se rece deka se zemalo nesto za u odbrana... Site Ancelotti, pa Ancelotti, da mozete na gilotinja ke go pratite covekot. Sto sega da si odi, ke si odi i sto? Koj ke dojde? Demek nekoj drug bolje ke gi izvadi rabotite? Rajkard ili Donadoni demek oni ke ja ispravat rabotata? Abe ajde nema prostor za muabet tuka! E taka e, momentalno toj e zrtvenoto jagne! Zgora na toa za vreme na letoto MIlan imase mn povredeni igraci, i imase i takvi sto igraa na Olimpijadata, sto znaci deka timot nemase dovolno vreme da se uigra. Ne mozat tie igraci preku nok da se uigraat.. Baska na mecot so Bologna onaa 4-2-3-1 formacija bese sosema solidna i se sto treba e da se uigraat i se razbira trpenie, trpenie decki! Ancelotti ne vi e kriv tuku kriva vi e upravata i site kamenja i stapovi frlajte gi po nea ne po Ancelotti.
 

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Паметно што ќе остане Анџелоти во тимот , и не треба да го критикувате за лошите игри треба да му дадете време ќе биде подобро , има нови играчи треба да се уиграат а и кака најдобриот играч треба да се врати во форма по повредите и операциите па тогаш ќе бидат мн опасни !!!
 
Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
ke bide vo red milan sto se sekirate:wink: uste igracite ne se vklopeni vo igrata:wink::wink:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom