Што мислите за LGBT популацијата?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Не секое чуство на привлечност, човечка изопаченост и настраност може да се нарече љубов... ако е ...кој како ја сватил љубовта тогаш тоа не е љубов туку потчинување на својата свест и разум кон нагонот и потребите преформулирајки ги и во нешто кое за нив е љубов. Тешко оние кои прават гревови но уште потешко на оние кои си ги оправдуваат и ги величаат сопствените.

O

Out Boy

Гостин
Lezbians GOOOD

Homos BAAAD
Е тоа така не оди :pipi:

2. Геј
Хомосексуалниот хуманоиден мажјак од типот Геј е свесен за својата хомосексуалност уште од најрана возраст и за неа има читано доста научна литература, така што разбира дека не се разликува од останатата популација. Тој се чувствува себеси како маж кој е сексуално привлекуван од друг/и маж/и. Според нивото на интелигенција, може да биде од секоја IQ група.

Делот од популацијата со просечна интелигенција најчесто се наоѓаат во професиите кои бараат комбинација од естетика, сетила и вкус, како стилизмот, модата и дизајнот, но многу често на изненадување на мнозинската јавност, можеме да ги сретнеме и во професионалниот спорт. Тие успешно ги користат своите способности за да заработат доволно за живот, но не пропуштаат и да се забавуваат со своите партнери. Освен на спортистите, на останатите најчесто не им е грижа за реагирањето на околината, скоро и да немаат машко друштво, се дружат со лимитирана група девојки (другарки), а ако во близина имаат машко друштво, тогаш не пропуштаат да имаат афера. Имаат променлив став за себе, кој може да варира од огромно почитување и гордост за постигнатото, па се до запаѓање во депресија. Многу често, оваа група е жртва на анти-геј насилни групи.

Делот од популацијата со надпросечна интелигенција се образовани личности кои можат да се сретнат во сите сфери на општественото живеење. Тие се успешни доктори, забари, научници, адвокати, професори по некоја уметност или јазик, како и познати писатели на романи и поеми, па дури и лидери и државници. За нив околината знае или претпоставува дека се геј, но поради огромната зависност од нивните умеења и знаења, но пред се нивната моќ, никој не се осмелува да зборува или истражува за нив. Имаат огромно почитување спрема самите себе и горди се на тоа што постигнале со својот труд, иако знаат дека нема потреба да ја диспонираат својата сексуалност пред јавноста. Голем број на светски познати личности од минатото и денешницата припаѓаат на оваа група (Александар Македонски, Платон, Микеланџело, Оскар Вајлд, Мустафа Кемал Ататурк, Ернест Милер Хемингвеј, Едгар Алан По, Фреди Меркјури, Салвадор Дали, Елтон Џон и многу други).

Простете што си терам мајтап со темата, ама морам, да не биде монотоно и се’ едно та исто :pos: Ама ја за гејовите баш тоа мислам. Утре чекајте пост “Педер (оженет хомосексуалец)“ :pos: :vozbud: И то... Имајте лека ноќ и убав сон.

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Абе секој си има право што сака да си прај иако не го оправдувам али не ги ни кривам тоа е љубов што да прајме

Иначе што сакаат нека праат само хомосексуалците подалеку од мене не барам мн нели

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Малечка, браво за темата (иако еден куп имало досега) и :back: за ставот.

Картите се тие, од ист шпил се делени. Проблемот не е во нив, туку во играчите.

Во Холандија, Шпанија, Франција, Белгија, Данска, Норвешка, Исланд, Шведска, Ј. Африка, Канада... никој не галами... :toe:

Асексуалноста е лоша карма...
Каде е циркусот и фрик-шоуто?
Чинам вака рекол некој сенатор од САД од времето на сегрегацијата, кога овие се бореле за права...

Мммммм.... ме напали со фантазијата за лезбејките... :drk: Епа пробај да замислиш исто такво, ама со две машки :pos:

Хомосексуалци:
-Лезбејки
-Гејови
-Транс...
Значи, сакам да речам дека и лезбејките се хомосексуалци... :toe:
Ако си добил лоши карти во партијата џабе ти е се, каков сакаш играч биди...например во пубертетот или пред него си добил лоши карти во партијата на животот...единствено што можеш да направиш е да блефираш (глумење нормалност).

А за фрик шоуто еве и докази

сликовита илустрација...

И така натаму...

Сликиве можат и да се искористат за диета. На пример испечати ги, залепи ги на фрижидер и секогаш ко ќе се доближиш до фрижидерот за да земиш јадење ќе ти се одјади и ќе баталиш...

А кој сака да ја разбери целата поента - клик гугл и bug-chasing...

Еве секој ден ќе научи чоек нешто ново...Едгар Алан По бил геј!? Поголема глупост немам прочитано одамна. Да ги немам прочитано целокупните дела и да не ми е омилен писател ај некако, ама што потреба да се навредува авторот, умрен е пред точно 160 години.
Авторот на Анабел Ли бил - педер!?:tapp::tapp::tapp:
Го разбирам аут бој и гејевската пропаганда што ја шири, ама нека има некои граници...

Gabby^Death

The..DeathGirl
Член од
27 јуни 2009
Мислења
13
Поени од реакции
1
Убаво кажано....тачно дека тие луге може да се рче дека се одвратни,ама сепак шо да се праи...такви карти шо викаш им се паднале !!!
Сепак не е убаво да се делиме од нив зашо и тие се луге,тие се дел од нас и тие се од крв и месо...сеа тоа што тие кон полот размислуваат различно и што се вљубуваат во ист пол...тука е работа на мозокот...мислам дека треба да им се даде шанса на тие луѓе да се вклопат во цивилизацијата...ако е за тоа...на светов има повеќе такви луѓе отколку нормални :pipi: Така е...:salut:

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Иако повеќето имаат напишано дека немаат ништо против хомосексуалците,којзнае дали ке се однесуваат нормално доколку имаат некој во близина.
И јас мислам дека секој има право на свој живот,и никогаш не би се осмелила да му судам на некој друг за постапките.
Немам ништо против нив ама сепак не би сакала некој мој близок да биде педер:)
Лезбејките ми изгледаат кај кај посимпатично:smir:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Ништо посебно не мислам.Чудни ми се,се прашувам како може да постојат луѓе кои што сакаат луѓе од истиот пол,ама ваљда како јас што сакам луѓе од спротивен пол така тие си сакаат од исти.Како појава ми се чудни,ама секој си има свој живот и секој си одлучува што и како ќе биде со него.Тоа е тоа.

N

navivacka

Гостин
Немам некое посебно мислење,кои сме ние да им судиме?тоа си е нивно сексуално определување:toe:

O

Out Boy

Гостин
А за фрик шоуто еве и докази

сликовита илустрација...
Не бе, не се тоа гејовите... во заблуда те има клаено некој :uvo:
Кажи ми, овие твоите од сликата, вака се носат и во секојдневниот живот? Не, а? Безобразлук без граници е твојот начин на ширење стереотипи. Гејеви од паради и којзнае какви маскаради, си ги бапнал со слика како претставници на машката хомосексуална популација. Ти треба да се вработиш во Владата. Таму сега спин-мајсторите им се најпотребни. Тоа ти е како јас да речам дека овие

се солидни претставници на стрејтерската популација. Да барам уште слики со стрејтери облечени со овчи кожи и ѕвонци околу врат? Тоа би било безобразно.

Еве што се правите гејеви:
Klaus Wowereit, градоначалник на Берлин

Johanna Sigurdardottir, премиер на Исланд

George Michael, пејач

Elton

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Треба да се разбере дека не се работи за она кое тие би го правеле, туку нивното дејствување врз општеството.
Општеството би се реконфигурирало, особено врз поимот дека има машки кои би сакале други машки да ги ебат и жени кои не се подаваат на мажи.
Со тоа се губи традиционалниот систем каде постои некаква нормална распределба.
Кршењето на тоа и понатамошното инсистирање на некаква полумашка-полуженска природа на секој човек, става недоумица како да се реагира.
Обидот значи на педерите не е само за нивното признавање туку за реформирање на општеството.
Мене лично не ми се допаѓаат промени, сигурен сум и на поголемиот дел останати.
Промените носат пренесување на социјалната моќ кон друга сфера.
Иако би сакал моќта да е отстранета од клошараната која е шема во државава, во никој случај не би сакал таа улога да ја превземат педерите и феминистките како антипод на турбофолкерите и колосеум и слично мороните.
Се надевам дека имаме и други алтернативи.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Џорџ Мајкл фатен како се секса со шофер во грмушка

Популарниот пејач Џорџ Мајкл (43) е во центарот на вниманието по новиот секс-скандал што го предизвикал во лондонскиот парк Хампстед Хит

Папараците го фатиле „напалениот“ пејач во грмушките додека се галел и бакнувал со 58-годишниот невработен возач Норман Картленд од Брајтон. Споменатиот парк е познат по средбите на хомосексуалците, кои го користат кога се во „криза“, односно за средби „набрзина“. Кога Џорџ го видел папарацото како се мотка околу грмушките, бесно му се развикал.

- Дали си ти геј? Гледам дека не си, па затоа од**и! Ова е моја култура, мој начин на живеење и не правам ништо незаконско. Ако ги објавите овие фотографии, ќе ве тужам - врескал тој.

Веднаш по бесното врескање Мајкл влегол во својот „мерцедес“ и со голема брзина избегал од паркот. Иако ноќниот „партнер“ на Мајкл бил изненаден од ситуацијата, без проблем им раскажал на новинарите за средбата со пејачот.

- Се запознавме преку една геј веб-страница и договоривме средба во овој парк. Јас го предупредував дека паркот не е баш сигурно место, но нему тоа не му беше многу важно. Ми пријде во темнината па не го познав веднаш и почна веднаш да ме бакнува - раскажува Норман.
Тој го прашал Мајкл зошто морал да доаѓа дури од Брајтон, кој е 80-ина километри од Лондон, само за секс, на што пејачот му одговорил:
- Ако ме фатат во мојот град во ваква „акција“, би можеле да ми го пресечат гркланот.
Невработениот возач Норман не го криел изненадувањето кога дознал дека партнер му бил токму Џорџ Мајкл.
- Признавам дека тука дојдов само за секс, но ни на крај памет не ми беше дека некој така познат и славен како Мајкл може да прави вакви работи - вели тој.
Сексот на јавно место во Британија не е легален.

Ете го чистиот и "кул" Јорго Мајки... да не му се загуби генот негов

O

Out Boy

Гостин

Ете го чистиот и "кул" Јорго Мајки... да не му се загуби генот негов
Добро, и?
Кој курац сакаат папараците од него бе???
Проблемот ти е што се сексал?
На јавно место?

Си прошетал по Водно навечер?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
На тие пари, ќе си го викнам дома и нема да се глупирам по паркови и зеленила...
Ама Грк...глуп по природа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom