borg не знам дали ме прочита убаво кога ти ќе го испробаш тогаш да дојдеш овде на форум и да солиш памет. Друго не ни кријам мислам дека знаеш да читаш твојон ефтин трик: а чим ми реплицираш си ја ишкаш мувата на капата, не пали. Трето сонце беден обид, напоменато неколку пати пред тоа да го исповетуваш со проституција се со цел индиректно да имплицираш дека се курви а.к.а лепење етикета.
ОК?
Мене не ме интересира ти дали криеш или не криеш, јас сепак од општа култура не посочувам кон никого.А ако ти посочуваш во секојдневниот дел од твојот живот кон некого тоа не ме интересира.
И јас водам дискусија,
ти прва мене ме цитираше јас тебе ќе ти одговорам, во спротивно ако мислиш дека не сум во право докажи.За тоа е форумот, за дискусија а и да сум грешка јас немам проблем да ја прифатам грешката, пред се зошто сум човек кој не смета дека буквално све знае на светот и не ми е кренато егото до ......... на Господ како што им е кренато на некои од овде.:wink:
И за крај мислам дека ти мене не ме прочита убаво.Јас тебе не те терам сосила ова да го пробаш, тоа си е право на твој личен избор јас само дадов предлог, а ако не ти се допаѓа предлогот не ни мора да го пробуваш.Во секој случај сметам дека од тоа државата ќе има придобивка и ќе се изградат нови училишта за нашите идни генерации.
За подобро општество.
И (да ти повторам по трет пат) ако мене ме прашуваш лично, јас немам што ова да го испробувам од проста причина што јас имам алтернативно решение за наоѓање пари, а тоа не е нудење на своето тело на секого.
Јас само зборувам за тие кои денгубат, и немаат што да прават а им е дојдено до секс.За да не го трошат залудно времето, нека пробаат можеби среќата ќе им се насмевне.И пак, мој предлог а дали ќе се согласите да го прифатите или не, тоа си е ваше во секој случај јас не ве терам со сила, ниту пак имам сила да го направам тоа, ниту пак сакам да го направам тоа.
Ја имам предлог до админите, за секоја реплика шо 10 души ќе ја прогласат за ОМГ ВТФ да му се наплаќа на членот шо ја напишал по 5 евра.
Или за реплика на одредена тема да се има посебна дозвола.
Ќе се намалат ОМГ ВТФ постовите.
Си мешаш поими, тоа основно.
Ако за тебе девојка шо има секс бади е курва, ондак океј, така кажи си, не мора виши филозофии.
Пошо по твојава логика, жена ти треба да ти наплаќа за секс по некое време, ако имаш љубовница и таа би требало да ти наплаќа итн.
И девојка ти.
И сексот со било кој, дали секс бади или партнер кого го нарекуваш дечко/девојка, треба да ти причинува задоволство а не извор на пари.
Тоа е поентата.
Секој има право на свое мислење.Го почитувам твоето мислење.
Ако имам љубовница (а „ако имам“ е идно време) а за во иднина допрва ќе видиме дали ќе имам.Можеби ќе имам, можеби ќе немам тоа допрва ќе се види.Можеби ќе испаднам грешка, можеби ќе испадне на крај дека сум во право.
А девојка ми и жена ми ќе бидат со мене во брак/врска од љубов.Јас барем кон тоа се стремам во животот, кога сме кај тоа прашање.Мој личен избор.