Што кога женско предлага секс-френд?

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
Абе веќе е толку вообичаена пракса ова fuck buddy-во што не е ништо ново. Во денешно време многу ретко и мажите и жените сакаат да имаат обврска спрема некого...и многу добро им доаѓа да имаат секс френд со кого ке се гледаат 1,2,3 неделно, ќе се сексаат и нема да си полагаат сметки кој каде бил и што правел..........е сега,мене ме чуди, што кога кај еден од нив веќе ќе се развие и нешто повеќе од секс,ке се створат емоции или симпатии кон другиот и ќе почне да го посакува како свој партнер, однонсно дечко или девојка?
Можно ли е според вас да се случи од fuck buddy да се роди љубовна врска?

могуче е. али во многу ретки случаеви, на пример ако и двајцата се нови познаници..

O

Out Boy

Гостин
Ме интересира само, оти сум неук во овој сектор, зошто некој, ако е во врска, би сакал трета особа, во случајов -женско, ако чуствува доволно СТРАСТ спрема женската своја?

Недоволно емоции?
Недоволно страст?

Во случајов, женското предлага тројка со уште една женска.
Доказ за бисексуалноста нивна?
Недоволно љубов спрема машкото?

Ако ја оставиме возбудата настрана, што е тоа што ќе ве натера да прифатите тројка?
Возбудата оти сте со две девојки?
Желбата да видите како двете се бакнуваат?

Не разбирам...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ме интересира само, оти сум неук во овој сектор, зошто некој, ако е во врска, би сакал трета особа, во случајов -женско, ако чуствува доволно СТРАСТ спрема женската своја?

Недоволно емоции?
Недоволно страст?

Во случајов, женското предлага тројка со уште една женска.
Доказ за бисексуалноста нивна?
Недоволно љубов спрема машкото?

Ако ја оставиме возбудата настрана, што е тоа што ќе ве натера да прифатите тројка?
Возбудата оти сте со две девојки?
Желбата да видите како двете се бакнуваат?

Не разбирам...
Не избега малце офтопик? Темата е за секс-пријателчиња надвор од врска, emotionless sex...

Иначе да ти одговорам. Да, возбудата дека сум со две девојки, да желбата да ги видам двете како се бакнуваат и други такви kinky ствари...Се додека тројката е 2f1m

O

Out Boy

Гостин
Не избега малце офтопик? Темата е за секс-пријателчиња надвор од врска, emotionless sex...

Иначе да ти одговорам. Да, возбудата дека сум со две девојки, да желбата да ги видам двете како се бакнуваат и други такви kinky ствари...Се додека тројката е 2f1m
Не знам дали темава е за секс-пријателчиња надвор од врска. “Што кога женско предлага секс-френд?“ Колку што разбрав, се работи за договарање “тројка“ заради секс.

Ме интересира, бидејќи темава е стриктно за стрејт-врска+девојка/машко, што мислат тие што позитивно се изјасниле на темава, за секс-френд во геј врска?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не знам дали темава е за секс-пријателчиња надвор од врска. “Што кога женско предлага секс-френд?“ Колку што разбрав, се работи за договарање “тројка“ заради секс.

Ме интересира, бидејќи темава е стриктно за стрејт-врска+девојка/машко, што мислат тие што позитивно се изјасниле на темава, за секс-френд во геј врска?
мммм...Лошо си разбрал! :)
“Што кога женско предлага секс-френд?“
Мистеријата зад насловот на темава е тоа што женските ретко се отворени во сексот, и е доста “неверојатно“ да се случи ова.

За машките:
Прво ме интересира која би ви била прва мисла/реакција на таквиот предлог.
Дали би прифатиле кога девојка би ви предложила да и бидете секс бади? Онака, без обврски, чисто секс?
Дали би ја карактеризирале како лесна/курва[ватева]?
Дали би прифатиле да имате редовен секс со некоја шо не ја сакате и дали ќе ви биде битен карактер/изглед?

За жените:
Дали некогаш би/сте предложиле некому да ви биде само за секс?
Како реагираат машките на тоа(ако сте предложиле)?

O

Out Boy

Гостин
мммм...Лошо си разбрал! :)
“Што кога женско предлага секс-френд?“
Мистеријата зад насловот на темава е тоа што женските ретко се отворени во сексот, и е доста “неверојатно“ да се случи ова.
Да, така е.
Понизно се извинувам :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Не знам во какво друштво се движиш но тоа воопшто не е точно.

Apofis

Оператор
Член од
20 септември 2009
Мислења
158
Поени од реакции
21
Abe ubava rabota ama na koj kako ke mu se padne pareto, taka ke si mezi... :sekss:

Член од
2 април 2007
Мислења
96
Поени од реакции
12
Сега ми е појасно веќе, бидејќи се најде еден паметен дечко кој ми објасни како идат овие работи.
Тој вика дека....
Доколку со некого си само секс френд, и сексот ви е супер, немора да значи дека ке ви биде супер и како пар. А посакаш да имаш и врска со тој човек тоа тешко ќе успее. Зашто? Затоа што ќе се појават многу мани во карактерот на едниот и другиот кој нема да му одговараат на партнерот и ќе сака да ги смени. Тука веќе настануваат конфликти кој ќе доведат до брзо разидување. Друго е вика кога ќе ти биде некој дечко па сексот ке го надополни вашиот однос, а вака од секс до дечко тешко.....
И најверојатно има право...ако е добар сексот немора да значи дека партнерите си одговараат и за врска к:pipi:

vlakno

guitar shredder
Член од
20 септември 2009
Мислења
87
Поени од реакции
3
premija e da imas sex friend, nekoi se obiduvaat da bidat u vrska samo radi ebanje a vaka e top.,.,.,.,vi kazuem,,,:pusk:

Член од
28 август 2009
Мислења
19
Поени од реакции
0
Znaci ic ne mi se komentira na temava zaso se vadam od takt! samo kaj nas u Makedonija seksot e tabu tema,site devojki glumat nevini a cela makedonija bukvalno se ROKA koj so koj stigne poslednive 3 godini se e otideno u kurac.koj znae kolku bolestini ke se isporasirat i sida i kaj nas ko u drugive zemji!!! I samo kaj nas SITE DEVOJKI SE KURVI!

Ne gi sfakam maskive be ejjj znaci ima dolga vrska so devojce,se sakale imale odnosi ,raskinale...posle toa on bara nova devojka so ke bide nevina zaso tie so imale sex mu se kurvi! pa alo i tvojata bila nevina i go napraila toa so ljubov, pa so sea sekoj nareden nejzin treba da ja glea ko kurva???

SEX FRIEND e edna od podobrite opcii za da ne bide se kalakurnica,ebi se so edna stalno koa ke si fatis devojka so devojka ti a ne da ti vlaga u koja stignes!

MUZI AJ BE OPRAJTE SE!

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Така е, до машките е проблемот што девојките се е**т со кој стигнат, те подржувам во мислењето!

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Извинете на прашањево ама...на кој начин се пристапува кон некоја и се предлага да ти стане секс френд или бади или секс пал...
На пример ти тропаат на врата Јеховини сведоци и отвараш,ти се гледа симпатична една од сведокињите и што понатаму?

Член од
28 август 2009
Мислења
19
Поени од реакции
0
Извинете на прашањево ама...на кој начин се пристапува кон некоја и се предлага да ти стане секс френд или бади или секс пал...
На пример ти тропаат на врата Јеховини сведоци и отвараш,ти се гледа симпатична една од сведокињите и што понатаму?

ajdeeeee od kaj pa sea umesa jehovini svedoci??? neso si u zbunka

Kajgana Shop

На врв Bottom